72

Анонимен

преди 2 години

Аз като бивша охрана съм се сблъсквал с всекакви хора, но едно е да изглеждаш на жена, друго е некакъв брадат с косми по тялото да ти парадира с обратната си ориентация :)) Жените харесват мъжките косми, убедил съм се в това, ама хетеро мъжете не ги харесват :)) Нека си имат права, но да парадираш с това, поне за мен е гнусно :))

71

Анонимен

преди 2 години

Гнусотия и позьорство нищо повече пожелавам им да намерят най-доброто за себе си и да се излекуват и доста постен митинг на извратрняците между дрогото слаба работа не си заслужава да го коментираме даже.

70

пияница мистик

преди 2 години

Аз ви казах вчера какви ще са хората на парада и познах. Млади, готини, нестандартни, оригинални и усмихнати. Жалко че снимача Кьосмерлиев не е заснел и контра-протеста на хетеросексуалните пред Света Неделя. Щяхте да се полюбувате на навъсени чичаци с бирени шкембета, облечени в стайлинг късен комунизъм. Кафяви блузки, дето не можеш да разбереш мърляви ли са или са с такъв цвят, плетени обувки или маратонки "АБиБас" и "Мike" и дънки от втора употреба :)))

69

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...нема отговор на въпроса ти,освен.."Ами ***,сър"--

68

Анонимен

преди 2 години

Едно време в нашето село едно момче беше с такива наклонности, понеже такива работи за онова време НЕ се казваха и беше много срамно, та майка му дойде при моята баба, която беше гледачка, баячка и правеше бели магии, вика - како Йордана може ли да му помогнеш някак си, да го избавиш от това проклятие, баба ми й каза - гледай си здравето, НИ СА ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ!

67

Анонимен

преди 2 години

Джендърите защо показват Путин като джендър комплимент ли му правят или искат да го засегнат по-скоро, че е като тях?

66

Qweqwe

преди 2 години

Драги прайдовци ако днес наричате нас, че сме хомофоби, че не сме толерантни с вашите натрапени ценности утре ще дойдат други и ще наричата вас прайдовците по този начин. Завъртаме се в една спирала от която няма излизане, та моля ви спрете се малко!

65

Анонимен

преди 2 години

Св. Йоаким Севастиан Блажени да ги закриля! Покровителят на хомосексуалните хора! Канонизиран от Римокатолическата църква! Изпратен от БОГ в райските градини, където няма болка, желания, страх и чувства!

64

Анонимен

преди 2 години

А похода за традиционното семейство проведен днес не е важен

63

ПроСоТо

преди 2 години

абе чешем си езиците,но всъщност би трябвало да "благодарим" НА ФЪНДЪЧКА,че като разреши тоя "прайд" /"СТАДО"/,ни осигури "приятни" емоции..."Гледай в корена!"../К.Прутков/..

62

Анонимен

преди 2 години

Гнус, да но се излекуват от това психическо разтроиство но да ми оарадират и паради. Да правят си е гнусно

61

А защо не отидат

преди 2 години

до Истамбул,нали конвенцията е оттам?Защото Ердо ще ги насмете,в Турция има диктатура и всяка перверзна мършолеш яде яко калая.Докъде стигнахме - да завиждаме на страна с диктатура,защото нещата там са съобразени с природните особености на хората,а не с перверзната сублимация на похотливи болни мозъци.В толерстна Европа всеки може да е какъвто иска.А защо ни натискат за ветото над РСМ,нали ние искаме едно,а тя-друго?Всеки има право да е какъвто иска,ние българи,РСМ-марсианци.

60

Анонимен

преди 2 години

Миналата година имаше много политици от уж враждуващи партии, обедини от гей парада , снимани усмихнати и прегърнати. Тази година кои нови лица очаквате да видим?

59

Анонимен

преди 2 години

Украинското знаме трябва да е символ на прайда.

58

Анонимен

преди 2 години

Срам и позор за така наречената столична община, че го допуска.Други смислени походи бяха забранени, но не и този.Браво браво.

57

Анонимен

преди 2 години

Господ така е създал човека, че плътските удоволствия да са както с другия пол, така и със същия пол, право на избор! Св. Севастиян - покровителят на хомосексуалните е обожествен от Великия Бог.

56

Анонимен

преди 2 години

Да обикалят чуждите посолства и нпо-та организатори на прайда.

55

Последни Новини

преди 2 години

Байдън се заби с Колелото си в Журналистите и падна върху тях! не е майтап, новината вече дори е и в сайта на СиЕнЕн!!

54

Анонимен

преди 2 години

И тази година проведоха този прайд.

53

Анонимен

преди 2 години

Що не тръгват от американското посолство, а от омразния им паметник на съветската армия?