35

Анонимен

преди 2 години

A защо и да стига до Атлантика. Какво има там, което го няма в Русия?

34

The Guardian

преди 2 години

Русия печели икономическата война, и Путин е далеч от извеждане на войските от Украйна ***/OpenUkraine/18277

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 няколкостотин хиляди

32

Анонимен

преди 2 години

Когато Русия превземе Украйна, после с лекота ще стигне до Атлантика. Разбира се сега ще ми начаткате минусите, защото никой няма да повярва на това, както на 23.02 никой не вярваше, че е възможна тази война. Украйна в момента воюва за всички нас, но когато ние и другите западняци го осъзнаят, вече ще е твърде късно, но вероятно точно това е планът на елитите им. За тях ще се намерят топли местенца в новия свят. Да му мислят обикновените хора!

31

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията бушува в Евросъюза.

30

Анонимен

преди 2 години

САЩ почнаха да се молят на диктатори за нефт, молиха се на Мадypo, молиха се на Саудитска арабия, а от там дори не им вдигат телефоните.

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 мдааааа , толкова е обединена Европа , че западноевропейците се отнасят с източноевропейците като с роби . Мдаааа никакво разделение няма , ама никакво .

28

Анонимен

преди 2 години

Европа неможе да направи абсолютно нищо освен да прецака себе си

27

Анонимен

преди 2 години

2018 година. Анимационните филмчета на Путин на които всички се смяха. САЩ и целият запад за първи път от времето на Колумб загубиха военно превъзходство.

26

Анонимен

преди 2 години

Зелените енергии се оказаха пълен провал

25

Анонимен

преди 2 години

Западната система беше създадена за борба със СССР - при комомунизма няма да има пари, при нас ще бъде с пари, но ще има по много от всичко и за всички, и ще потреблявате все повече, и вашите деца ще потребляват повече от вас. 80те години се видя, че това не работи, и започнаха да взимат кредити, ще има много, и за всички, но на кредит. 2021 година тази система окончателно рухна, сега вече ще има все по-малко и по-малко.

24

Анонимен

преди 2 години

Нищо разделено няма в Европа - само Орбанистан и България не пращат оръжие. Всички останали държави пращат. Разделението е само в главите на *** пропагандатори и ***.

23

Анонимен

преди 2 години

Украинските бежанци в ЕС надхвърлиха 7 милиона.

22

Stamen

преди 2 години

ЕС си означава точно упадък. Не, че в Русия е рай.

21

Смех

преди 2 години

Глупав ЕС, *** на САЩ. Това дори не е независим съюз. А шайка *** ни тормозят с измислени цености и санкции. По зле от СССР.

20

Анонимен

преди 2 години

Главният изпълнителен директор на JP Morgan Chase Джейми Даймън, заяви на финансова конференция в Ню Йорк миналата седмица, че подготвя най-голямата американска банка за "икономически ураган", съветвайки инвеститорите да направят същото. "Преди време казах, че има буреносни облаци, но ще трябва да се коригирам това е ураган".

19

Анонимен

преди 2 години

Краят на войната не зависи от Европа, а от САЩ. Ако конфликта не ескалира до точка, когато трудно може да бъде спрян - тоест с участието на на много държави като Полша, Беларус, Румъния, Англия и т.н., може да има договореност до края на годината. Всичко ще стане след 8 Ноември когато Демократическата Партия изгуби напълно междинните избори. Иначе, за тази зима няма да е лошо да се запасите с дърва и да направите зимнина както преди години.

18

Анонимен

преди 2 години

"какво може да се постигне във войната в Украйна"? - В Украйна ще се постигнат целите които постави върховният главнокомандващ на Руската федерация - демилитаризация, денацификация, неутрален статус на Украйна на първия етап, и на втория етап от операцията демилитаризация на източна Европа и връщане на военните структури на НАТО в границите от 1997. Тези цели бяха обявени от Русия още през декември 2021г.

17

Анонимен

преди 2 години

от октомври нататък , с идването на захлаждането , съвсем друга песен ще се запее от целокупния ЕС . Нито САЩ , нито арабите имат толкова газ ,че хем да изнасят за Азия , хем за Европа . Как случихме на толкова неумни политици в Брюксел . Айде за Вашингтон е ясно - там си гледат само икономическия интерес и не им дреме за нищо друго

16

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая, всички ще клекнат пред Русия - есента и зимата идват, а с тях студа,глада и недоволството ....