619

мъка

преди 2 години

Славчо им прекъсна розовите сънища,ще се усвояват милиарди но другарите ги няма в играта.

618

Анонимен

преди 2 години

Пак ще си крадем на воля Слави си изпълни мисията явно в България няма да има ред и закони мафията се връща

617

Анонимен

преди 2 години

Хубавото на ситуацията,е че лъсна окончателно кой какъв е.Внимавайте на изборите,да не се спънете,като разнасяте чували с хартиени бюлетини....

616

Асенка Василева

преди 2 години

"Как ви звучи намерението на Асен Василев да изтегли нов дълг? Кой ще го плаща, той ли ще го плаща или нашите деца, заяви още Слави Трифонов." ... Славчо, ти за 55 години не разбра ли, че ние гейовете деца не правим и не храним.

615

marchelo

преди 2 години

Не разбрах подали ли са си оставките министрите от ИТН или само се упражняват.Оставка се подава пред Народното събрание. Има ли пилот в самолета?

614

Анонимен

преди 2 години

Тя държавата ние една голяма чалга ракия и салата е такива си ги избирате после се да се чудиш защо правят така хайде нали искахте Бойко да вие честито Слави ще ви го върне промяната се отлага за още 10 години ще си изгнием мафията победи

613

емигрант

преди 2 години

Сега да попитам слепците и глухите още ли не виждат сходството между ИТН и ГЕРБ ? И двете шайки се ръководят само от по един вожд,и на двете шайки главатарите са близки с главатарите на СИК, и на двете шайки главатарите са подчинени на онбашията Доган,и за двете шайки идеята да се премахне Гешев е лоша, искате ли още факти които доказват "братство" между ИТН и ГЕРБ бе балъци ? Към тези две банди трябва да се прибави и Възраждане които в момента никак не мислят за народа а как да прилапат властта

612

Анонимен

преди 2 години

Айде Киро и сие - ДОВИЖДАНЕ

611

Koko

преди 2 години

Прокси на Доган и мафията. Някога толкова обичан, ще останеш в историята като предател на народа си. А предателите никой не обича и предадените и тези, които се възползват от тях. Да си купиш нещо хубаво с парите съдрани от народа ни с кражби, да ти остане хубав спомен.

610

До 673

преди 2 години

Защо заради Слави ? Това неадекватно продажно иглупаво правителство наниса само вреди на България

609

Анонимен

преди 2 години

От чалгар какво да очакваш четвърти избори заради Трифонов милиони хвърлени на вятъра

608

еБаси

преди 2 години

В далечният Север ако някое къче от впряга започне да се дърпа в страни и да оплита ремъците,кочияшът слиза от шейната и му реже ремъците и го пуска да ходи при вълчицата в гората.След целодневна изморителна игра,вълчицата ги откарва на някоя малка полянка да си починат,и когато се стъмни,вече е много късно.Кучето разбира че просветващите светлинки навсякъде около него не са светлинки от любов,а са очите на гладните вълци.Кучето вече е разбрало вече кой ще е вечерята днес.

607

До marchelo

преди 2 години

Ами като какъв се явява продажникът Киро Простото,че си играе със съдбините на България?

606

Анонимен

преди 2 години

9 милиарда похарчени за 4 дни ! Е, наистина няма такава държава !

605

Анонимен

преди 2 години

Славчо си спомням как имаше 4 туза на без коз и го въ триха.

604

Шат на Кирчо главата

преди 2 години

Живеем волни и свободни сред кланиците мили родни, пред нас са блеснали житата и шат, и шат, и шат на патката главата!Пред нас са блеснали житата и шат, и шат, и шат на патката главата!Питат ли ме де зората, шат на патката главата! Едно напред, две назад. Върви, народе възроден от кой ли не осеменен.Вятър ечи, Балкан стене, пушка до колене. Де е, сестро, Харвадта?Шат на патката главата! Аз съм българче, обичам гол по пясъка да тичам! Горда Стара планината, шат на патката главата!

603

marchelo

преди 2 години

Като какъв се явява Станислав Трифонов та да оттегля министри? Не е дори народен представител,Значи,че отново командва задкулисието.

602

П.К.

преди 2 години

Още на изборите тези партийки бяха изтърбушени и изхвърлени от СУВЕРЕНА. И тази "коалиция", на практика , бе съставена от изтърбушените. Даже повишени от Киро лъжата във "вицета"??? Е, дойде и времето да лъсне всичко. Макар и късно...

601

Златната рибка

преди 2 години

Казах аз, че трябва да хванат златната рибка за да си изпълнят лъжите хвърлени пред народа. Е не успяха и ще си ходят. Много ми е интересно какъв сценарий ще им дадат от американското консулство за изход от тая ситуация! Много смешно изглежда от страни, говорят небивалици и глупости, и са откровено неадекватни, и някак си след 2 дена, след прочитане на сценария, огромна промяна, нови умни решения! Баси и артистите!

600

34

преди 2 години

жалък селянин