119

Анонимен

преди 2 години

Бре тая РФ, с толкова грешки, изредени от "експерта", мели "колективния" запад, готов да воюва до последния украинец! А представяте ли си, ако не беше допъснала грешки? Вече да беше в Париж! РА пази украинските градове, доколкото може, нооо ако някой си мисли че ще така и извън 404 жестоко се лъже!

118

Анонимен

преди 2 години

Добре де това вече е смешно! На всички е ясно, че войната може да приключи за 20 мин с ядрен удар по Киев или друг важен център, ако или когато руснаците решат. Това ще е катастрофа и жертвите може да са колосални и не бива да се стига до там! В тази ситуация Украйна няма шанс за победа и е задължително да се търси дипломатичен път към мира, всичко друго е лудост и престъпление

117

Анонимен

преди 2 години

Нито педя земя не трябва да се дава на тия татари и репарации до дупка.

116

Анонимен

преди 2 години

До хм С терористи не се преговаря при техни условия. С терористи се преговаря докато се види, как може да се обезвредят. Ако трае с години, така да бъде.

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 А, не, влезе Финландия, която има 1300 километра граница с Империята на Злото. Впрочем, тая опорка още от самото начало беше ясно, че е пълна лъжа. От балтийските столици до Москва и Санкт Петербург разстоянието е по-малко отколкото от Киев до тези градове, а те са в НАТО и Русия не ги е нападнала. Явно не е проблема военната заплаха от НАТО, а икономическата заплаха на самата граница на Русия да се появи голяма просперираща държава, защото ще лъсне мизерията в Русия.

114

хм

преди 2 години

Отдавна беше ясно, че Русия ще спре операцията, при няколко условия: без Украйна в НАТО, признаване на Крим и Донбас за руски. Можеше още преди 2 месеца да има мир. Сега пак ще са извън НАТО,но освен Крим и Донбас ще изгубят още територии.Да не говорим колко хора загинаха и какви разрушения има по инфраструктура и каквото се сетите. Продължавам да мисля, че това е било ясно още в началото на кукловодите. Просто целта им е била по-дълга, изтощителна за Русия война,така че да не им хрумне за нова.

113

Анонимен

преди 2 години

"Що се отнася до предотвратяването на разширяването на НАТО, тази цел се провали напълно"----> Що? Да не би Украйна да е влязла в НАТО?

112

Анонимен

преди 2 години

Дa ви тaкoвaм и експертите. Всичките ви експертизи потънаха в блато от лъжи

111

Анонимен

преди 2 години

Русия и Китай превъртяха комунизма, а сега превъртат и капитализма. На България силата й е в социализма, но народа забрави, златното правило, че всички комунисти са социалисти, но не всички социалисти са комунисти и остави запада да заклейми социализма и да ни оплете в дивия и емоционален, аджеба ирационален, колониализъм.

110

Анонимен

преди 2 години

Войната не знам как ще завърши, но едно е сигурно - след войната фашистите ги чака дълбока изолация, която с времето ще се задълбочава.

109

Анонимен

преди 2 години

Хендри Кисинджър си го каза преди некви седмици на форума в Давос, че войната на изтощение е изгубена отдавна и че Запада го чакат трудни времена. Капиталистическия запад толкова се стремеше да победи капиталистическия изток, че забрави, че няма как да го победят докато му използват ресурсите, а без ресурсите му остават просто едно общество на артисти и философи, живеещи в двуетажни дървени и камени къщета каквито са си били винаги преди началото на 90те на миналия век.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 "Това ме прави свръх щастлив всеки ден ." Не е това, защото Русия и славянството се видя, че нямат нищо общо. Явно това, което те прави щастлив е, че пак има къде да се избиват комплекси.

107

Анонимен

преди 2 години

Мордор ке падне, това е ясно и на малките деца, пък и Ванга го е предсказала!

106

Анонимен

преди 2 години

Украйна, са в если законопроект в парламента, за мобилизация на 16 годишни и жени. Нали побеждават, къде са им мъжете? До дечица стигнаха.

105

анализатор

преди 2 години

До: номер 109 Май огромната грешка на Рузвелт беше, че не трябваше да помага на Сталин, а само да гледа сеир отдалече!

104

Анонимен

преди 2 години

До 111 анализатор: не говори така. Ще вземе някой да провери колко военни летци има Русия. Има няма 300-400. Те и да имат някой стар самолет, на пенсионирани летци опират вече.

103

Анонимен

преди 2 години

Ако Украйна спре, идва следващата инвазия на ордите. За да може Украйна да съществува, тя трябва и ще изтласка руската военна инфраструктура далеч от границите си. Така Украйна ще изтласка руските воински.

102

анализатор

преди 2 години

До: номер 108 ХА-ХА-ХА! Русия успешно изпълнява плана по разоръжаване на собствената си армия! Бе колко общо самолета има Русия бе? Скоро бройката на свалените птички ще стигне до триста, без да броим безпилотните! А и свалените хеликоптери са повече - падат като круши!Май около две хиляди са общо? Чудесно, над 10% от руската авиация е успешно демилитаризирана!

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "Това е истината точно и ясно" Русофила не прави разлика между "истина", "реалност" и "фантазия". Просто трагедия.

100

Анонимен

преди 2 години

Айде германци да не се правят на интересни да учат Русия как се воюва! Че знаем, налЕ, докъде я докараха през 1945 г.