207

Анонимен

преди 2 години

Не искаме укро наглеци! И да има *** но те са украински

206

Анонимен

преди 2 години

Mnogo mi haresva kak i za covid i sega za voinata i bejancite, koito si razmarda mozaka i ne e saglasen s natrapenoto ot mediite kravarsko mnenie e ruski trol, koito pravi propaganda. Kravarite se opitvat da minat s nomera ot 70te i 80te. Koito ne e na na6to mnenie e ruski predatel i trqbva da ..... no pak sme bili demokracia i vseli ima pravo na mnenie i glqs.

205

Бай Дрън

преди 2 години

Значи, да направя един анализ от ос о трoловете. Както е известно, мо е би едни 60-70%, ако не и повече, подкрепят Русия. Неподкрепящите я твърдо са около 20%. Ако погледнете тоя сайт ще видите, че мненията на русофобите са повече. Това няма как да е истина, нали? При положение, че само 20% са твърди русофоби, как става така, че в тоя сайт можеш би 60% от мненията са против Русия и то обидни мнения, призоваващи за саморазправа и дори убийства. Питам тогава, чии *** са повече!

204

Анонимен

преди 2 години

Не съм съгласен на бежанците да им се предоставят условия за живот, каквито много българи не са в състояние да си позволят. Освен това и тук се доказа поговорката "Подай на човек пръст и ще ти отхапе ръката". Видяхте какво стана като тръгнаха да ги местят, нали? Новите условия не им харесвали. А в лагерите на сирийските бежанци в Турция дали ще ви хареса?

203

Анонимен

преди 2 години

и прекрасен пример за тролене и фалшива новина е самата статия

202

Въпроса е ...

преди 2 години

За наглостта ... Човешката история показва колко хора са били избити, когато разни шовинисти и религиозни фанатици застанат начело на държавата и подменят светската култура - имайки свойте любимци като Вежди Рашидов. И с тази подмяна използвайки религията като оръжие се случват кръстоносни походи, Инквизицията, унищожаването на науките и изкуствата, както и техния начин на мислене, което довежда до нещото наречено функционална неграмотност. Въпроса е за наглостта да долепиш църква до училище или

201

Некъф

преди 2 години

Българите които не искат да се помогне на украинците и по точно на майките с деца бягащи от войната са неграмотни, ограничени и вярващи в путинизма същества които инак искат да се възползват от благата на ЕС но си мечтаят за комунизма защото са мързеливи търтеи искащи да не работят но да вземат мизерна заплатка и пенсийка!!!

200

Ех ама

преди 2 години

Бре как са напъплили по форумите. Не ми трябва Таймс да ми каже, че руското корупционно влияние и пропаганда отдавна са в страната - справка този форум.

199

Анонимен

преди 2 години

Тук може да видите троловете на Капутлер в действие. Всички медии по света са зависими, единствената независима е рашистката държавна ТВ.

198

hah

преди 2 години

До ХХХ - ами като цяло да, поне набиват това грешно разбиране в главите на слабо*умните

197

Северняк

преди 2 години

До бай Дън, споделям твоето мнение! А тези изчерпани медии ДВ,Таймс ,СНН не ги отразявайте толкова много драги млади журналисте!!! И още нещо Кирчо да пали към Канада.

196

Анонимен

преди 2 години

Израждането са проруската ферма в БГ забранете ги със закон

195

ХХХ

преди 2 години

Троловете от Кремъл ли карат украинците да искат само и само да са на първа линия по морето в 5 ***** хотели ама и джакузи да има !?

194

българин

преди 2 години

До: номер 180 Да, и аз казвам същото като тебе. Обаче от Таймс не са глyпaви да знаеш! Реалната заплаха от хибридна война на Русия с България съществува. Не забравяй, че Путин е бивш полковник от КГБ, вярно пенсиониран, но шпиономанията му е като хоби - вместо да играе на шах и табла в кварталната градинка с други пенсионери, той прави това, което умее най-добре! Използва това, което ти каза - че има и богати украинци, и пуска "мухи" в нета че всички украинци са нагли. А не са всички.

193

Анонимен

преди 2 години

В всяко общество си има *** за Украйннските бежанци също има такива но да погледнем общо тези хора бягат от бомбите и войната не искат да са в БГ нормално е да има недоразумения като се изсипват толкова много хора накуп за кратко време ако ние трябваше да бъдем бежанци също ще си имаме *** да ни излагат от цялата ситуация показахме че можем да бъдем човечни и солидарни много хора отвориха сърцата си за страдащите хора

192

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата ви издиша, никой не иска вече украинската напаст!

191

Анонимен

преди 2 години

Някои хронични български груювчани просто мразят да мислят!

190

Анонимен

преди 2 години

A, да бе - ***! Хахахаха.

189

Анонимен

преди 2 години

Значи трябва да сме послушни, да нямаме мнение, да сме верни на ЕС и Нато. Нещо ме връщате, в онези години, за които се борехме да се махнат. Аз не искам, някой да ми налага своето мнение, имам си глава на раменете. Мразя Америка и точка.

188

Анонимен

преди 2 години

Израждането кога ще бъде скопени?