424

Русия е изостанала

преди 2 години

Русия е много изостанала, икономически е като Нигерия, само че със сняг!

423

българин

преди 2 години

До: номер 429 Сигурно си мислиш че само руснаците имат дървесина? Горкият! Бил съм във Швеция, където всичко е иглолистни гори! И цели влакови композиции извозват вагони с дървен материал!А така мирише приятно на смола.. целият въздух е напоен!

422

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 436 "ще ми говори за хигиена." Вярно е, за русофила не е важно какво си слага в устата, затова хладилниците от 62ра са на мода при тях. Пълно с бактерии и разлагаща се пласмаса, но е важното, че пише на руски на вратата. :)))) Е това е да не схващаш ралността. Те не знаят каква е функцията на хладилника. :)))

421

Bai Asen

преди 2 години

Тоалетните идват от Индия, с които Русия е приятел, така че пишете глупости за пореден път!

420

Нова Руска реалност?

преди 2 години

Нищо ново - Мизерстващо и алкохолизирано население с дефицитни стоки от първа необходимост !

419

Куку

преди 2 години

Вероятно от запад на знаят, че всичко се произвежда на изток. Тъпомерът при вас отчита високи нива.

418

Русофобцки мъки

преди 2 години

И какво от написаното е заплаха? :) Освен че краварофилите си мислят че да си свободен по дух, изобретателен и да не зависиш от профилираното пазарно мислене е проблем.

417

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 427 "Викаш, друго си е да гледаш "Как се каляваше стоманата" или "17 мига от пролетта"?" Вече сигурно 10 русофила питах какви са тия велики руски филми дето тая страна била произвеждала, да ми кажат нещо от последните 20 години, да гледам нещо качествено, щом холивудските "не стават", *** нещо мълчат като пукали! :)

416

До Анонимен 419

преди 2 години

***, имам миялна АЕГ от 2003та, която си бачка и в момента. Подобно е и с останалите ми електроуреди в къщи! Всичко си бачка, сменявам ги, защото излизат по енергийно ефективни. Ти си карай с Мраза от 62ра, който черви електромера

415

Анонимен

преди 2 години

Някакъв *** с разпран *** ще ми говори за хигиена.

414

българин

преди 2 години

До: номер 429 Сигурно е така. Носталгия по соца изпитват много хора. Но виж, такива далеч не са само русофилите. Гледал съм много клипове в youtube за такива маниаци. И сред американците има такива, които искат да живеят в 60-те години на 20-ти век. И не само хладилниците, цялото им обзавеждане е ретро, от 60-те.Даже се обличат по модата от тогава!Луди хора има по цял свят!

413

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 428 Хигиенични произведени от рециклирани отпадъцци. :) Като ви знам колко са хиегиенични западняците особено с четвъртия пол направо ми се повдига.

412

Завижда май :)

преди 2 години

Явно на запад завиждат на руснаците че лукса да живеят сред приподата не им е лукс а нещо естерствено! :)

411

Кокошка яйце?

преди 2 години

До Сибирстан На него затова хладилника му е от 62ра а не от 2012та :) Абе трагедията на русофила е всеобхватна. Само се чудя кое е било първо: първо са станали русофили и заради това мизврстват, или първо са мизерствали и заради това са станали русофили?

410

Мурка

преди 2 години

И СССР, и Русия са пример за цялото човечество как да се самоунищожи. Т. е., лош еволюционен пример, задъненена улица, път без изход (разбира се, ако самоубийството не е също някакъв изход...). И където някой е повторил този опит, резултатите са идентични. Затова ми се струва малоумно да се търсят аргументи в подкрепа на ,,руската идея" (не че някой знае каква точно е тя) с опровергаване на ,,американската идея". Дори това твърдение да е истинно, не променя с нищо неистинността на първото.

409

Кочината

преди 2 години

Хи-хи-хи, ами да се бършат с плакати на ***.кин. Сигурно има много такива.

408

Без тоалетна хартия

преди 2 години

Абе ей то на запад ще останат без тоалетна хартия че няма целулоза - руснаците спират дърводобива! А новите филми са 90% филмирани комикси - полуфабрикати за празни крътуни!

407

Сибирстан

преди 2 години

До 422. Е, ти си държиш този "Саратов", защото си зомбиран съветски ***. Иначе, такива единични случаи само доказват, че 99.99 процента от населението няма нищо руско, защото освен суровини и оръжия те друго не предлагат.

406

Анонимен

преди 2 години

Пак глупотевини.Все едно слушам Кирето-Премиера.Щели да останат руснаците без хартия и мивки.При наличието на толкова целулоза,метали и всичко останало.Не забелязвате ли ,щели,ще.Пак само пожелания.Само с пожелания война не се печели.Засега и както виждам и занапред побеждава само Русия.''С мивки или без'',ще постигнат това,което са си поставили за цел-да денацифицират и да демилитаризират Украйна.Други варианти НЯМА.

405

Анонимен

преди 2 години

До: номер 427 Викаш, друго си е да гледаш "Как се каляваше стоманата" или "17 мига от пролетта"?