43

петйа,петйа,петйа

преди 2 години

пак ли ти с твоята американска пропаганда?Как така 5 сценария има ?99 дни западната пропаганда ни набиваше в тъпите кратуни ,че изходъте е само един-100 % укрите ще победятА виж днес е друго ,то май са 5 сценария.ха ха ха ха ха,И тоя умник с атомната бомба да не предлага *** идеи за да плашат руснаците.Защото руснаците ако пуснат една сарматка в атлантика на десетина километра от обединеното кралство от англия ще остане да стърчи само кулата на бигбенда!

42

Експерт

преди 2 години

Катастрофален срив в руската икономика, рязък спад на доходите. В Русия има рязък спад на икономическата активност и на вносa. През последните три месеца в руската икономика започна катастрофален срив. Oбществото в Русия се намира в състояние на шок. До дни, дори до часове руснаците ще излязат на улиците и диктаторът Путин ще бъде свален, а Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще ни прадават евтино нефт, газ и ресусри и ЕС отново ще живее добре.

41

Споко

преди 2 години

Споко, руснаците останаха без тоалетна хартия и филми, скоро десетки милиони руснаци ще излязат на улиците и Путин ще бъде свален. Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да им миеме улиците и да изкарваме евра да си купиваме голфове и всичко ще се върне какти си беше.

40

Споко

преди 2 години

Споко, Китайците до дни, дори до часове ще завземата Сибир, Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да им миеме улиците и да изкарваме евра да си купиваме голфове и всичко ще се върне какти си беше.

39

УССР

преди 2 години

Войните не се водят по сценарий, а "независима държава Украйна", вече няма.

38

Анонимен

преди 2 години

Спират да се стрелят и войната свършва. Какво толкова има да се мисли

37

рибока

преди 2 години

В природата картинката би изглеждала като вълк срещу мечка,а подкрепящият вълка Цар лъв стои на отсрещния бряг на голяма река и го подкрепя с викове "давай,зад теб съм".

36

Анонимен

преди 2 години

Всички ще спечелим от войната.

35

Анонимен

преди 2 години

Украйна вече е бита карта,страна на изкуствено дишане,без производство,без износ!Агонията просто трябва да спре а това минава единствено през капитулация и разкарването на западните марионетки!Но тъй като Западът няма интерес от това ще крепи клоуна до пълна разруха на Украйна!Спасението е в ръцете на Давещите се-укрите!

34

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 47: Не се престаравай. Серийно ли ще ги постваш г'лупостите от тоя род? Като нямаш какво смислено да напишеш, намери си някакво по-достойно занимание.

33

Анонимен

преди 2 години

Демек ще купуваме петрол и газ, но с отвращение.>>>>Пълни глупости, за ти приказвам за отношенията като цяло на теб в главата ти само газ. Света не се върти около ПУТИНОВАТА газ.

32

Анонимен

преди 2 години

До Споко "Споко, десетки милиони последователи на Навални излизат на улиците и до дни, дори до часове Путин ще падне," --- еленски, намали малко тежките наркотици, че никак не ти се отразяват добре.

31

Анонимен

преди 2 години

Русия има историческото право като ядрена сила да взриви две атомни бомби, както това направиха американците и принудиха японците да капитулират. Така че сценариите дето сте ги писали са диндириминдири и се свеждат до само един - два подземни ядрени удара по Киев и от парцалките на Зеленски и бандата нацисти няма да остане и помен. Това е!

30

Споко

преди 2 години

Споко, десетки милиони последователи на Навални излизат на улиците и до дни, дори до часове Путин ще падне, Русия ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да им миеме улиците и да изкарваме евра да си купиваме голфове и всичко ще се върне какти си беше.

29

Следва Лисичанск

преди 2 години

Северодонецк е вече изчистен. Следва Лисичанск. Ще бъде блокирана Авдеевка, от която вече осем години укронацистите обстрелват жилищни сгради в Донецк. Така че всичко по реда си.

28

Зимата като Скове

преди 2 години

дано Метнат някой Атом към ЕС, че да Стоплят Замръзнала Европа!

27

демилитаризация

преди 2 години

Демилитаризацията се извършва всеки ден. Стотици украински войници са унищожавани всеки ден, всеки час. Повече от 10 хил месечно. Техниката се унищожава. Ако това продължи украинската армия ще престане да съществува. Това което ще дойде на нейно място вече не е армия, това са войници трета класа, човеци с оръжие, а не войници. Русия методически унищожава украинската армия и основната цел е не да се завземе една или друга бойна позиция, а унищожението на живата сила която защитава тези позиция. А ще се завземат когато украинските войници не са там, или когато са в земята.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Никой не отговаря на въпроса как си представяте взаимоотношенията след войната между Русия и Запада ако Путин спечели?" --- същите като преди войната.... но "с отвращение". Демек ще купуваме петрол и газ, но с отвращение. Ще продаваме и купуваме други стоки, но пак с отвращение. Абе бизнес ес южъал, но... с отвращение.

25

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 32: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

24

Влади

преди 2 години

Веднъж почнали Руснаците , края е ясен , ще си постигнат целите , това важи за всяка една война в която е влязла , Русия винаги е довършвала започнатото , дори и САЩ да се включат и цяла европа и НАТО , края е ясен Победа за Русия