114

Анонимен

преди 2 години

5 звездни фургончета - чудесно !

113

Анонимен

преди 2 години

Спирайте всички социални средства, които се дават на украинските нацисти и техните жени тук. Екстрадирайте всички украинци от България! Оставка на Киро!

112

ИСТИНАТА

преди 2 години

Не е като 5 звездните хотели на брега на Слънчака..

111

Анонимен

преди 2 години

Я троловете да се изкажат кой *** европейските средства признани на България за всеки настанен украинец! Това са 40 евра на ден! Я да пишем по същество,а не кой ги обича и кой не ги обича!

110

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво се палите повечето, това си е точно като в Слънчака, само дето трябва да сложат няколко сергии и капанчета с алкохол и да пуснат пияните украинки. Точно същото си е - бетон, асфалт и тенекия и мегафони да дъни проста чалгия, така че какво толкова се палите за хотелите, самите хотели са на нивото на тези бункери и затова българите не ходим от години на бетономорието... ай със здраве и не ги мислете украинците, те винаги ще са по - добре от нас.

109

Анонимен

преди 2 години

Калина за това ли опука 180-те млн евро от ЕС? незабавно уволнение и на прукорор

108

Гледайм Бройлери

преди 2 години

в подобни фургони, взех ги от Китай, сглобяеми, почти без пари!

107

Анонимен

преди 2 години

Повечето от тия пара зити си имат собствени жилища по нашето Черноморие, но живеят на хотел, защото така не плащат нищо.

106

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Бърлогите на снимката мясат на тоалетни, но и това е пак нещо, нежели да вегетираш на палатка с четири кола и един отзад и като духне ветер, да ти лъсне ***, като тиган на месечина.

105

Анонимен

преди 2 години

Тук храним украинци с джипове, че и камериерки им чистят! Нагли, та нагли, купуват и отказват да плащат! Вън, в западна Украйна няма война!!!

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123, в Полша а и в Румъния и в други страни, всеки който има свободна жилищна площ и желае да помогне се регистрира в съответна система, на самата граница има бежански центрове но там рядко бежанците остават повече от няколко дни, дава им се въпросник, попълва се професия, образование, възможности за работа и се разпределят, получават по една карта, на която им превеждат помощи за по няколко месеца и това е, ама тука нали требваше да дадем едни милиони на едни хотелиери.....

103

Анонимен

преди 2 години

На укро-мутро-фашистите с S-класите и с Х7-ците ГаNю ГаNев дава по 1240 лв на месец, а на майките си и бащите си, бъхтели цял живот - по 70 лв веднъж в годината да си купят агнешко кокалче за Великден. Ако бяха Окраинци - всеки ден щеше да им е Великден

102

Анонимен

преди 2 години

За украинците всеки ден е Великден. Плащаме им по 1240 лв на месец (в Украйна средната заплата е около 450 лв. Даваме им и безплатни телефони, карти за пътуване и квото се сетиш. Живеят и ядат без да плащат в 5-звездни СПА-хотели. Здравеопазването същи им е безплатно и не се редят като нас на опашки в болниците - обслужват ги с предимство. А бе с две думи - построили са Комунизма

101

Анонимен

преди 2 години

Украинците не бягат от руснаците а от мизерията и режима на фашистите в Киев. Руснаците само им предоставят възможност да го направят.

100

Марсел Попов

преди 2 години

Това ужасно място прилича на концлaгеp ! Вместо бежанците трябва да тикнем Гaнeaтa които искат да набутат украинците там !

99

Анонимен

преди 2 години

големия цирк наречен 'войната в украйна' с участието на украинските ци g а ни, които излъгаха цял свят да им дава кинти със сълзи и сополи!

98

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 126 --- Аре, ся! Вицове. Ти хептен ни хвана за канарчета, или по-точно, опита се. ;)

97

Анонимен

преди 2 години

Работя като шофьор в градския транспорт.За април чисто взех 1120лв.Платил съм осигуровки и данъци на държавата.Платих наем и битови сметки 720лв.С останалите 400 трябва да преживявям с по 13.33лв на ден.Сериозно се замислям да се оженя за бежанка от Украйна

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 Да, пък няма и къде маникюра да си направят! Бива ли така! А и няма барове, където да забършат някой богат наивник, че да си оправят живота и да се интегрират! Как ще се интегрират в това място и кой ще им гледа децата? Те да не са ги раждали, за да работят и сами да си ги гледат?

95

Анонимен

преди 2 години

Баце ви ако беше на власт щеше да е решил 10 пъти кризата. И АМ Хемус щеше да е открита до Плевен. Но не. Ето ви промяна. Борим корупцията. 180 млн. Евро + Милиони дарени от нас - съвестните граждани на България. И какво правят с парите? Фургони!