107

Истината

преди 2 години

До Анонимен..... От Съединението до днес Русия и русофилите сте най големите врагове на България!

106

Zа победу Za россию

преди 2 години

английска мечта

105

До 161

преди 2 години

А думата "русия" е украинска от времето когато са се казвали Киевска Рус. После чак монголоидните руснаци го узорпират, както правят с всичко, което им попадне.

104

Анонимен

преди 2 години

И кое разузнаване би оповестило пред света резултатите от работата си? Май само британското. Леваци.

103

Истината

преди 2 години

Депутинизацията на русофилите ще премине през няколко етапа като на всеки ще се държи изпит. Първо по българска история обхващаща периода от 681 година до днес. Депутинизацията ще завършва с един вид дипломна работа - демонтаж на съветски паметник и монтирането му в музея на тоталитарното изкуство!

102

Че

преди 2 години

ЕЙ ЯВНО Е ЗАРАЗНО НЕ ЛЪЖЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ КИРЕ ТОЙ ВСЕ ПАК Е ПРЕМИЕР

101

Че

преди 2 години

В СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ НЕ УЧАСТВА НИТО ЕДНО ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ НА ЕЛИТНИТЕ РУСКИ ЧАСТИ. И УКРАИНЦИТЕ ГО ПРИЗНАВАТ ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА БЪДЕТЕ ГРАМОТНИ.

100

Чук и Гек

преди 2 години

До Анонимен 140Преди 80 години по време на ВСВ е била дори по на запад от река Случ, Житомирска, Хмелницка области! Така пише в мемоарите си Петро Вершигора, който е командир на партизаните на Сидор Ковпак. До тази линия имат подкрепа на местното население, на запад - бандерюги стрелят по тях от засада! Когато унищожили 1 такова село с кокошките, нападенията спират.

99

Анонимен

преди 2 години

Англия не казват колко са загубите на Украйна и колко на Русия. Прикаски всеки може да расказва на децата за лека нош.

98

Баба Ванга

преди 2 години

Първият граничен пункт на украино-китайската граница ще бъде открит на 1 януари 2025!

97

Анонимен

преди 2 години

Хи хи хи разсмивате хората само с пропагандни статии..

96

.

преди 2 години

Да бе да... Мечтайте си...

95

рибока

преди 2 години

Ако сметна какви успехи имат украинците по медиите вече трябваше не в Москва,ами до Владивосток да са стигнали.

94

До 159

преди 2 години

Че тя русия си граничи със САЩ от както им продаде Аляска за кило водка и буркан кисели краставички.

93

До 144

преди 2 години

Също както ние сме турци от Османската империя ли? И да е било вярно някога, вече не е. Кой какво съзнание ще приеме си е негова работа и негово право. Иначе казано - цивилизационен избор.

92

Швеция и Финландия

преди 2 години

Швеция и Финландия в НАТО не са проблем за Русия, тези две страни могат да бъдат унищожени коренно буквално за минути, нищо да не остане от тях, ако се стигне до военен конфликт. Но с Украйна не е така, Украйна в НАТО е голям проблем за Русия, там живеят десетки милиони руснаци.

91

Истината

преди 2 години

Невъзможно е да бъдеш едновременно инmелигенmен, почmен и русофил. Ако си инmелигенmен и почmен, никога няма да си русофил. Ако си почmен но симпаmизираш на Русия, то инmелигенmносmmа mи е под въпрос. А ако си инmелигенmен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почmен!

90

Чук и Гек

преди 2 години

Русия е една бедна, изостанала, без БВП и технологии даржава, с кошмарен елит и повреден от пиянство народ, неспособен за нищо полезно и градивно! За Запада те са ,,***" и ,,ватенки" на които не трябва да се отстъпва нищо независимо в политиката или културата и спорта! Пита се как тогава съществува все още и е фактор в глобален план! Отговорът е семпъл и затова не буди впечатление у Вас - Русия я пази Господ! Вижда се и при тези събития - унизени, унищожени, а не се предават!

89

Анонимен

преди 2 години

Край на курса на господство на САЩ в света, АХАХАХАХАХАХА. Маняк, ти изперкал ли си или просто си изперкал?

88

Анонимен

преди 2 години

Бре , на това британско разузнаване не им ли свърши боба от толкоз хвърляне ?! Пак ни поднесоха добре издържано литературно произведение , базирано на информация от жанра художествена измислица !