244

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия са тайни съучастници в разпада на ЕС и на Китай. Ако не беше така, отдавна да купеха Путин като горби.

243

Анонимен

преди 2 години

До Защо поскъпва 253 Е България нали имаше дългосрочен договор за газ с русия? Това попречи ли на русия да спре газта?

242

Анонимен

преди 2 години

Изявленията на Русия напоследък са лишени от всякаква логика. Западът прекъсна връзките си с Русия и директно ги отряза, тоя не бил сигурен искал ли да ги подновява.

241

Анонимен

преди 2 години

Кой бяга от хубавото. Кралството затова излезе от ЕС. Защото е част от конспирацията. Няма 235 в света, а Русия е доставчик на 235 на САЩ. Без доставките САЩ ще е на тъмно и самолетоносачите на кей.

240

Анонимен

преди 2 години

С голям интерес ще следя какви връзки и отношения ще засилва една бандитска Русия червената лампа светна на всички държави дали ще искат да търгуват или инвестират там но Лавров нека да си говори важното какво ще е действието

239

Защо поскъпва

преди 2 години

Всеки газ и нефт е скъп при краткосрочни договори и много по-евтин при дългосрочни. ЕС сами си докараха скъпият руски газ след като поискаха цената, която плащат да се определя от борсовите цени, а не от дългосрочни договори. Както казваха от Газпром: "Сами себе стреляли в ногу".

238

анализатор

преди 2 години

До: номер 216 (А ЕС накъде?) Няма да им се налага да обясняват нищо. То е ясно. Причината е войната която Русия води с Украйна. Затова, колкото повече оръжия даваме на Украйна, толкова по-бързо агресорът ще бъде победен, изгонен от Украйна, включително и от Донбас и Крим, и войната ще приключи. А тогава цените отново ще се стабилизират. А Русия ще яде голямата дубинка, щото ще плаща репарации и контрибуции на Украйна!

237

Анонимен

преди 2 години

Бедни, голи и боси, но се загрижили за Европа. Е това е да си русофил слуга на руските терористи.

236

Какво следва

преди 2 години

Войната няма скоро да свърши. Има още 40 милиарда долара американски пари за харчене. Не е тайна, че Украйна тайно продава част от оръжието което получава и парите изчезват като в черна дупка. А Зеленски е като говорител по нашата телевизия - всеки ден го показват.

235

Анонимен

преди 2 години

Европа добива 54 милиарда кубика газ, и тези добиви намаляват - и във Великобритания, в Норвегия, в Холандия. А само Газпром произвежа над 500 милиарда кубика газ годишно, и добивите растат, и ще продължават да растат защото запасите на Газпром са над 35 трилиона куб/м газ. Практически запасите на Русия от газ и нефт носят неограничен планетарен характер.

234

Анонимен

преди 2 години

До 188 Анонимен До Какво следва "защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва" Приказките не са като правенето, другарю. Русия няма наука и ноу-хау, за да провизведе "това което й липсва". . . . . . . . . . . . . Липсват Ви за съжаление доста знания, които обикновено се придобиват след 8-клас! На какво ниво е България, първа по бедност! Няма нито един български институт или университет в ранкинга на първите 1000! Смешно е да се говори така за една страна с космическа програма! А Бъ

233

Анонимен

преди 2 години

Лавров знае, че Байдън и Путин отдавна са се разбрали за съсипването на ЕС. Той е общият им враг. За Окрайна не им пука, то е средството. Да не мислите, че някой ще го каже на света. Колкото казаха *** и Рибентроп. Ние сме жертви на крави и ватенки.

232

Споко

преди 2 години

Споко, след 2-3 години Русия ще рухне и ще се разпадне, трябва да потърпим до тогава, ще студуваме, няма да се къпем и ще миришем 2-3 години, но Русия със сигурност тогава ще рухне, чакат я много тежки времена, съжалявам ги руснаците, жал ми е за тях.

231

Малко за политика

преди 2 години

Всичко може да се достави, въпросът е на каква цена. Гернмания и Гърция се съгласиха да плащат за руски газ по схемата на Газпром и ще го получават. А ние пак ще купуваме руски газ, но от Гърция и Турция чрез посредници. Киро и Асен решиха да се правят на големи евроатлантици за наша сметка. И чакаме да видим американски кораб с втечнен газ на хоризонта.

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 238 "някъде 2070та, а може 3010" Ооооох, русофила как ги разбира зелените енергии. Почти колкото останалите неща. Той затова е на това положение. :)

229

Анонимен

преди 2 години

Не може да продаваш мерцедеси и Victoria's Secret на хора които нямат пари за топла вода и миришат.

228

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще са още най-много две, три години! След врата Путин, Русия я чакат невероятни години на политическа и икономическа криза, които ще доведат до разпат на РФ! Периодично така става с тая орисана държава!

227

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 234 Нещо не разбрах какво предлагаш русофилче. Да оставим руснаците да изколят украинците и да им откраднат пералните ли?

226

До факт

преди 2 години

...Запасите от петрол на Русия ще стигнат поне за 30 години, а запасите от газ - за около 50 години. Това заяви вицепремиерът на Русия Александър Новак по време на руско-китайски енергиен бизнес форум през 2021... и после кво....Европа с развити алгернативни енергийни източници, а раша пак ще догонва!!! Ресурсите на Земята са изчерпаеми, драги ***!!! ЗЕМЯТА дава, но и иска грижа и опазване! Дай за да ти се даде!!

225

do 231

преди 2 години

Знаят и кравар. Но не виждат по-далеч от носа си. Защото от цялата ситуация никой няма да спечели. В момента умират излишно хора, които са на всичкото отгоре близки по народност. Като средносрочен ефект ще имаме масов глад в бедните държави, а като дългосрочен - отново желязна завеса. Нормалния живот, който американците бяха подредили до 2015 приключи. Русия доставяше суровини и се възползваше от технологии и уважение вече е в миналото. Вече са презряния гамен.