156

Анонимен

преди 2 години

Това мъж ли е?

155

анонимен

преди 2 години

Да, войната трябва да се спре веднага. Моля тук някои със същия плам да осъждат щатите, които неизбежно ще замлатят някого в скоро време. Истината е, че никой не трябва да убива. Всичко друго са лакърдии. Аргументът тебе като те нападнат е смешен, защото не трябва да се напада. Украйна не е светица, а Путин прекали.

154

Анонимен

преди 2 години

Абе на кой му пука за Путин!

153

Анонимен

преди 2 години

От всички световни валути еврото върви стремглаво надолу. Всеки ден бележи рекорден спад, невиждан до сега. На световните борси никой не рискува да търгува евро вече. Дори руската рубла е по стабилна от еврото в момента. Но Американския долар достига невиждани позиции!!

152

Анонимен

преди 2 години

Тия съвсем взеха да изпушват,горда Германия никога през своята история не е била толкова жалка и наведена,явно вече са не само окупирана територия а и са с тотално деградирала нация!

151

Анонимен

преди 2 години

"Скъпата"рубла струва 3 стотинки.

150

Анонимен

преди 2 години

работна ръка ангажирана във война, намаляващи приходи от петрол и газ, проблеми в доставките и логистиката заради липсващи резервни части, емигриращо младо население, санкциите. Русия ще се върне в 80-те на миналия век ако не се спре тази безумна война.

149

Никога СРМ в ЕС

преди 2 години

Този *** на снимката да не ни казва, какво им е важно, защото то очевидно не е важно за нас. Нали уж в ЕС всичко беше демократично и се чуваше гласа на всяка една страна, а сега се опитват да не чуят гласът на България. Нали уж в съюза не можеха да влязат държави, които не са си уредили спорните въпроси, а сега тези, какво искат да ги пуснем в ЕС въпреки това само, защото останалите членове имат интерес от това ? Да им се ... на ЕС в такъв случай. Тези са абсолютни мошеници.

148

Анонимен

преди 2 години

Омръзна ми да ни правят на ***, ония си купуват руски суровини с рубли нас ни карат да не купуваме въпреки, че сме 100 пъти по-бедни от тях после ни се казва как сме мързеливи и некадърни и заслужаваме да сме бедни.

147

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е къде ще спре разтежа на Руската рубла? Дали ще стигне еврото? Защото днес Американския долар задмина еврото! За първи път от създаването му еврото е по-евтино от американския долар.

146

Анонимен

преди 2 години

Аве и Хитлер така казваше ама виж ко стана . Що поскъпна рублата и руснаците станаха по богати без да бачкат ? Нали нас на лъжеха с ,,членството,, И ся ко обратното ??? Ние трябва да връщаме заемите на запада а руснаците с все по скъпата си рубла по богати само щото бачкат за рубли ? Германия не трябва да управлява Европа . По добре да се търси широк консенсос без задлъжнелите да поставят условия на не задлъжнелите за да има стойност еврото . Например задлъжняла Европа към Сърбия .

145

До Краснодар

преди 2 години

Управителката на руската централна банка Елена Нибулина каза ,че инфлацията ще е висока,ама викаш да вярваме на анонимни *** като теб.Колкото до бензина-цената в Русия е като тази в САЩ. Само дето заплатите са 5-6 пъти по-ниски.

144

Анонимен

преди 2 години

Тази на снимката ме съмнява да е жена.Нещо като Карин Жан-Пиер е,която е новия прессекретар на Белия дом и с постъпването на длъжност обяви,че е обратна.Онази Урсула фон дер Лайън също ме съмнява.Да няма някакъв световен лезбо заговор как да уморят мъжете?Удариха ги в най-милото...цената на бензина.

143

Анонимен

преди 2 години

Високата цена ше я плати немската средна класа, просто ще ги удавят във фалити както и нас. Соросов джендъpски комyнета като това от снимката вече мамeто и разплакват

142

Демократ

преди 2 години

Права е другараката, рублата е най-висока от 20 години насам, инфлацията им е един процент.Смачкахме го!

141

Анонимен

преди 2 години

Който иска отчетност за парите, които отиват в Брюксел и за какво се харчат да сложи плюс иначе минус.

140

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще дyпят Путин на предният капак на червен Москвич.

139

Анонимен

преди 2 години

Путлера е виновен за всички тези несгоди, не е ЕС, той трябва да бъде унищожен и следващия път да им е като петно както е с Германия.

138

Анонимен

преди 2 години

Най добре ще е България да последва примера на Русия и да нахлуе в Македония. С предлог спасяване на Българското етническо малцинство от Македонския национализъм и запазването на историческата правда.

137

Анонимен

преди 2 години

Когато не си платя токът ми го спират, ако не ходя на работа системно ме уволняват. Тая усеща ли накъде вървят нещата?