30

666

преди 2 години

До П у т и н. Така е щото сам си измисля колко процента да му е рейтинга

29

П у т и н

преди 2 години

е президентът, който е имал най-висок рейтинг от всички президенти в класификация на амер. списание.

28

Русия

преди 2 години

Да бя и един шоколад завива мармот.Тя ся пуследну дей бе СМРАД ф Холандия, Мюнхен или ф Швейцария при 500те трилярда на Путин дет ощи ни мой ги уткри.Кай ти за Гъзовсталцити и тяхната "евакуация"

27

Su

преди 2 години

Руският президент каза денацификация. Не на неофашизма!

26

Анонимен

преди 2 години

Путин изби хиляди русначета. Майките плачат бащите реват, а сестрите се молят Богу горещо да им кажат къде са техните братя. Путин е прокълнат хиляди пъти.

25

Българка

преди 2 години

Оставете човека по 1002 статии на ден, гледайте си европейската ***

24

555

преди 2 години

''Родината? Това не е да целуваш *** на Путин''. Задържаха Юрий Шевчук, лидерът на ДДТДумите на известния музикант бяха посрещнати с бурни аплодисменти в руския град Уфа. Дори в по малките градове вече открито критикуват Путин. Това, че имал 80 % подкрепа е мит. Змислете се познавате ли 10 човека от които 8 да са на едно мнение по някакъв въпрос.

23

Анонимен

преди 2 години

Никой не се интересева от Путин вече. Каспин, военопрестъпник който скоро ще падне от власт

22

Турчин

преди 2 години

Аз по принцип съм против руската агресия в Украйна и Путин ми падна в очите но като гледам украинските бойци от Азовстал татуирали Хитлер и свастики по телата си нещо съм объркан вече не ме интересуват нито Украйна нито Русия.

21

Анонимен

преди 2 години

В Украйна Зеленски кара първи мандат и обикновено там президентите карат по един мандат, защото има демокрация и свободни избори. И на изборите хората гласуват свободно за когото си искат. В Русия ония 70 годишен ще е на власт до смърт, защото няма демокрация и свободни избори.

20

100%

преди 2 години

украйна свърши...

19

За наркомана

преди 2 години

от Украйна послушните медии пишат само цветя и рози.

18

Анонимен

преди 2 години

Явно в Петербург няма как да спрат народа. Хората там масово се гаврят с Путин. Представете си пълен стадион да крещи неща, които Путин няма да хареса. Може ли да арестуват всички? Почна се.

17

Анонимен

преди 2 години

Ахахаха. Сатрапа в Кремъл е накарал и щерка си да тролейства за него.

16

555

преди 2 години

"В разгорещени разговори тя защитава действията на правителството и твърди, че Западът "винаги е правил всичко възможно, за да гарантира, че Русия ще се провали като държава". " Само да вметна че Русия се справя чудесно и без запада да прави каквото и да е. Путин вече направи от Русия провалена държава с единствени съюзници Еритрея, Северна Кореа, Венецуела и Сирия. Ако правилно си спомням дори Куба се въздържа при гласуването в ООН.

15

Анонимен

преди 2 години

На концерт в Русия певец е нарекъл Путин *з, по микрофона.

14

А нещо за

преди 2 години

наркомана от Украйна!?

13

Анонимен

преди 2 години

В Петербург на концерт младежите от публиката всички са викали неща, които на Путин няма да му се харесат. Сега се очаква в Русия да бъдат забранени концертите.

12

Анонимен

преди 2 години

Цялото обкръжение на Путин има иомоти на Запад и сметки на Запад. Отделно децата на всички са учили или в момента учат на Запад. Някои даже забравят руският език. А иначе може да говорят всичко, но делата им показват че обичат само западният начин на живот. Нененавиждат болшевишка Русия на Путин.

11

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да плюете Путин и семейството му само се излагате и падате много долу!Жалки глупави нещастници!