83

Анонимен

преди 2 години

Нищо не може да ме учуди щом става дума за пияндурници, крепостници и колхозници. Иначе казано диво азиатско средновековие.

82

Видяхме как

преди 2 години

Видяхме как нацистите "разпитват" до смърт руски пленици със стрелба в краката! При такива методи, каквито разкази искат - такива ще получат! Тука дори и най- отявлените русофоби в такива услови ще признаят любовта си в Путин! Айде у лево!

81

Мда

преди 2 години

Бравос, браво, хвала на такива статии и джурналисти!Ало, англоговорящите, знаете ли какво е last resort? За неговорещите ще поясня - това е последната отбранителна линия, последен рубеж.Е, точно това е в "демократичните медии", понеже перемогите на източния фронт рязко секнаха, даже и фалшификациите не хващат дикиш, се почна с битовите фейкове - Путин болен от рак, Шойгу умрял, крадат телевизори с копчета, па после ги ползват за ремонт на танковете щото нямат части... Сега и това - ***!!

80

Браво на Радев

преди 2 години

Поклон за Президента Радев .Постоянно говори България да не се намесва в Мафиотска Държава .Спокоен и Последователен .

79

Тодев

преди 2 години

Че кога руснака е ценял човешкият живот,само изследвайте темата за зимната война срещу Финландия,1940 год,Сталин хвърля близо Милион солдати срещу линията Менерхайм и за три месеца губят 300000 жертви за незначителни придобивки,и не само там и в Афганистан стингърат победи

78

ВЯРНО Е...!!

преди 2 години

Щом руската пета колона във форума, така яростно отрича. Пазете се русофили-Путин ще изби и вас, и вашите близки.... питайте роднините на Горуня, на Г. Марков....

77

Анонимен

преди 2 години

Интересно къде са бау тонката странджата калеко. И още няколко тролски ника шушумиги. Револвера и онова *** русофоба са тук . Ше има глоби.

76

Анонимен

преди 2 години

В нета попаднах на информация че поради многото жертви Русия вече мобилизира наборни войници от далечните автономни републики. Професионалната им армия вече е разбита. За да може да държи фронта и удържа украинските атаки ина руската армия им трябвали хора и сега вземали всякакви. Учители, ученици, общи работници - всякакви стига да са малко по-отдалечено място от Москва за да не се разчуело. Тези хора сигурно не горят от желание да се бият, така че е възможно руските офицери да ги разстрелват.

75

лумпениада

преди 2 години

До Анонимен: "Украинците не са православни" - ти знеш ли изобщо нещо достоверно за Украйна? Или ще се излагаш напълно? Знаеш ли откъде идват рода български и как се е движило православието натам?

74

Анонимен

преди 2 години

Аз ако съм роднина на *** Христова бих се отрекъл от нея с държавен вестник!

73

Анонимен

преди 2 години

Всичко е възможно. И аз мислих, че Путин е нормален, но се оказа точно обратното... Пoдлец и масов убиец...

72

Укро компенсации

преди 2 години

15 000 000 гривни е обещаната компенсция за семействата на загиналите - затова укропитеците не събрат тела и ги водят изчезнали. Информацията почна да циркулира тия дни - затова черним врага да не се забележи!

71

Анонимен

преди 2 години

Винаги *** Христова! Да не си ти обещали някой пост в ЕС?

70

Анонимен

преди 2 години

Ей тва изкърти всички мивки плочки и павета, а господарите на мисирката от ***, знаят ли на къде духа вятъра?!?

69

Анонимен

преди 2 години

Украинците не са православни, те са католици, не знам защо ви е набито в главата, че били православни християни :)) Украйна е била част от Полша навремето, не са православни :)))

68

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия влезе на територията на Расия! Продължават напред, докато не се озоват в тила на врага и не го разбият окончателно!

67

Анонимен

преди 2 години

Значи когато стотици цивилни разказват на американски журналист за зверствата на украинци, това е пропаганда! Когато пленени и заплашени войници пред дулата на украинците разказват истории за руски командири - това са доказателства! А вие драги журналисти сте страхотни професионалисти! Господ ще ви съди!

66

r3v0lv3r

преди 2 години

До МОООго *** статияДа, морските пехотинци и елитни части, другите които не са толкова мотивирани да умират ги действат по старите начини. Руснаците през ВСВ руснаците официално са разтреляли над 160 хиляди от своите.

65

ЗАЩОТО...

преди 2 години

Се напълни с клипчета със аха да дезертират украински военни - недоволни от снаряжението и дестинацията си, та затова генерираме ъпсурни измишльотини?!

64

Истината

преди 2 години

Не е възможно да бъдеш едновременно интелигентен, почтен и русофил. Ако си интелигентен и почтен, никога няма да бъдеш русофил. Ако си почтен но симпатизираш на Русия, то интелигентността ти е под въпрос. А ако си интелигентен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почтен!