108

Анонимен

преди 2 години

Забавно, гледам че децата на капитан Грант са се превъзбудили и пак не слушат какво им говори Путин! Ще има пак изненадани и неразбрали! Любимците ви, укрофашисти, спряха 1/3 от газа на Европа. България щяла да спира газа за Сърбия, санкционирани са 31 компаний от ЗЕ и няма да има газ за тях.... Студ, глад и мор се задава. Всъщност гледам, че помощници на Путин се явяват укри и българи. Изненадан съм, при толкова късане на ризи и ядене на вратовръзки!

107

Анонимен

преди 2 години

Да си пратил у съседа армията....да му крадеш и житото и накрая да обвиняваш някой на 10000 км от теб.....БЕЗЦЕННО!

106

Анонимен

преди 2 години

Ама стига с тези грижи към народите на запада.С руският народ всичко ли е наред,че там списъка е умопомрачителен.Ми.. погрижи се за клетите ватенки.Запада та запада.Бактън!

105

ЛЪОШ ЗАПАД

преди 2 години

ПРЕЧИ МИ НА ГЕНОЦИДА

104

Браво

преди 2 години

Гледам, че има все по-малко слуги на *** в коментарите. Явно парите от Русия свършват.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129......аааа такива да ги няма. Ти ако искаш излез на улицата и се гръмни в главата

102

Анонимен

преди 2 години

тоя за себе си говори, той предизвика всичко това с империалистичните си мераци, но като типичен комунист, прехвърля отговорността на другите

101

Българин

преди 2 години

До АнонименПонеже единия Българин беше блокиран от русофилските редактори на русофилския сайт факти защото е БЪЛГАРИН ! Сега се появи друг българин който трябва да омилостиви руските господари на сайта и да пише срещу българите ! Това е да четеш така наречена българска в кавички медия ! Но тя изтината не може да бъде скрита въпреки охотното публикуване на коментарите на руските *** !! Ето това сме ние българите !!

100

Знаещ до 127

преди 2 години

Пропускаш москвич 403 - Опел, фотоапарати Киев - Карл Цайс и много други интелектуални кражби ...

99

Анонимен

преди 2 години

По-добре да измреме от глад, отколкото такива като тоя да ни управляват.

98

руските орки

преди 2 години

Циолковски - поляк. Корольов / главният конструктор - украиниец. Калашников е копирал АК от Ото Шмайзер. Поточните линии за Лада са направени от италианеца Виторио Валета от Фиат. Ракетната им програма е създадена от Хелмут Гортруп. Руските некадърници не са създали нищо.

97

Пламен Иванов

преди 2 години

Много си "Умен", а такива ги забърка! По-добре се отегляй в пенсия! И без това не ти остана много живот!

96

Анонимен

преди 2 години

Русия е заклещена в миналото, на всичките ресурси които имат, вместо да са богата и развита държава, правят парад на бомбите, тъжна работа.

95

Анонимен

преди 2 години

До Българин Българските русофили хем подкрепят нациста в Кремъл, хем се сърдят, че някой казва, че са проруски настроени. Не е лесно хем да си бабаит, хем да искаш да ти казват, че си нормален. ДругарЕ, не става така.

94

Сан Чопанса

преди 2 години

А от откровен диктатор какво да чуем друго освен удобно извъртане на истина. Вова, много хора у вас нямат какво да ядат, защото ти така и не разви никаква икономика, сега си се загрижил за Запада...

93

Анонимен

преди 2 години

Не на глобализма!

92

Българин

преди 2 години

До ШокиранЗащо си шокиран?Жената казва истината.Мислят ли българите, че България плаща прословутите 40лв за тях?Мислят!Може ли да им се обясни, че грешат?Не!Българите подкрепят ли руснаците, които са отишли да убиват близките й и сънародниците й?Подкрепят!Е, какво искаш повече?

91

Анонимен

преди 2 години

Това изказване май важи за Русия

90

Кармен Златарева

преди 2 години

Абсолютно точно изказване!!!

89

Малииии

преди 2 години

Не ми др*еме какво имаш да казваш. Ти си един провален политик на една провалена държава и икономика без никакво световно значение. Мислете му я за вас, ние в Европа ще се оправим без вас. Даже вече го правим в много направления. Не може да рекетирате и нападате безразборно чужди държави и да очаквате цял свят да си седи...конец!!!