36

Дерматолог

преди 2 години

Немският дерматолог Яели Адлер разкри, че според последните научни открития на дерматологията кожата трябва да се "остави на мира и да не се мие", за да се позволи на "необходимите за здравето бактерии" да се размножават. Немската медия Bild (***/geonrgru/2890) също пише: "Достатъчно е само 4 места на тялото да се подмиват веднъж в месеца." Класическият метод за миене на котките е най-добрият начин да поддържате кожата чиста.

35

Рачо

преди 2 години

На Косъма няма ли кой да й подшушне, че някой ден някой ще я обикне. Нека да не бъде така мрачна. Просто е сложно да се намери сляп човек без обоняние Епилация трябва сериозна и баня!

34

Анонимен

преди 2 години

Защо името и руско?

33

Анонимен

преди 2 години

Лена, никога не забравяй тези, които винаги са били до теб в трудни моменти-Гугъл, Уикипедия и Гугъл преводач! Без тях си въздух под налягане, а с тях си смешнаа.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32, нямало газ било в Азербейджан, абе съвецкии тааалуп, само в находището Шах Дениз има 1,5 трлн. куб метра + 280 млн тона газов кондензат

31

Анонимен

преди 2 години

Microsoft пуснаха нова версия на Windows за специално за ***. В нея освен стандартните отговори "Да" и "Не" е добавен още един отговор - "Може би"

30

Анонимен

преди 2 години

Има разлика. Руската газ е около 5% в полския енергиен баланс, несъществен за Полша. Полша от години се подготвя, ЕС изля над 10 милиарда даром на Полша за газови терминали и компенсации. За България руската газ е критична. България е най-бедната страна в ЕС. И сега рязко ще обеднее още повече. На запад могат да обеднят 2-3 пъти, но няма да гладуват, може да миришат защото няма да имат топла вода, но няма да умрат. А в България ще бъде страшно, българите и сега живеят в мизерия, какво ще стане като обеднеят още два пъти.

29

Анонимен

преди 2 години

Лена спри се .Чупиш всякакви глупомери .Газпром държи голяма част от азерския газ.Руснаците са направили азерите да имат газ не случайно имат права над газа И кво ще взимаш газ ,които ще ти го направят 4 5 пъти по скъп от руския .Ти нормална ли си ?

28

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 2 години

И тази соростия става единствено за манръсанье .и да разтяга локуми .Но нищо не е чудно,че след 32 години соросоидно опростачване на нацията ***,гномове,педерасЕ и проче зависили твари - утайката на обществото да стои начело на държавата.

27

Анонимен

преди 2 години

Ленче, ако България се управлява от теб, спукана ни е работата... Българийо, Българийо... Занимаваш си вече. Управляват те пълни негодници.

26

Газ ще има

преди 2 години

Но няколко пъти по малко от необходимото количество и на три пъти по висока цена и няма да е толкова скоро - "работим за" - това означава че още нищо не е готово.

25

Анонимен

преди 2 години

Ей ми нет спри да мислиш не можеш доказано е женския мозък по малък от мъжкия

24

Анонимен

преди 2 години

По добре да мириша и да не се къпя отколкото да ставам роб на Путин за газ. Бактериите по човешкото тяло които предизвикват миризмите са нормална фауна и са полезни за кожата. С миризмата на човешките бактерии лесно се свика, дори не се забелязва след известно време.

23

Анонимен

преди 2 години

Внесено е искане при Гешев за отстраняването им по неотложност. До 5 май ако не избягат от България ще има екшън.

22

Нане

преди 2 години

А ленка картечарката, дали пърди?!

21

Коко

преди 2 години

Да се махат всичките! Хазарта, Чалгаря, Вишистите, комунистите, маджовците.. На всички да им се отнемат българските паспорти!

20

Анонимен

преди 2 години

Будалкат ви. Те единствено работят за комисионни от 10 милиона на месец. За 12 месеца са 120 милиона. Прокуратурата ще ги подкара тези дни.

19

Анонимен

преди 2 години

Азербейджан е отказал дори на Турция доставка защото няма количества бе кумпо тапа!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Абе еееййх! Продажницииии! Не знам дали сме подарявали кученца, но войната ще свърши! И ние ще трябва да живеем и след това! Вашата клика няма абсолютно никакво усещане за нуждите на хората! Те искат мир, хляб, работа, да могат да си платят тока, парното и водата! Да имат пари за бензин, да отидат веднъж на море, веднъж на планина! Да могат да възпитават и образоват децата си! Това правителство въобще не създава такива условия, не се нитересува от тези неща, а да напълни гушките по-бързо!

17

Анонимен

преди 2 години

Каква пряка доставка по водопровода ли, а и на каква цена, и между другото Газпром държи около 30% от акциите на азерите та не знам дали газа пак няма да е руски.