184

Анонимен

преди 2 години

Като гледам Украйна е фабриката на лъжите и пропагандата.Всички тpoлове тук гледат как да ни вкарат във война,да ни разделят и само за Украйна крещат.

183

Анонимен

преди 2 години

Русия използва фабрика за ***, за да разпространява дезинформация за войната в Украйна в социалните мрежи по света.Това заяви министърът на външните работи на Великобритания, предаде Ройтерс.Радев е точно такова чудовище

182

Анонимен

преди 2 години

Предлага да си гледаме България и да не я вкарваме във война.Това прави.Нищо общо с Русия.

181

П е д е р а с

преди 2 години

Бившият канцлер Шрьодер е олицетворение на политическата продажност, а Радев го задмина.

180

Анонимен

преди 2 години

Този му дай да прави вътрешни преврати, на международно ниво е в стаята за прислужници!

179

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да ни нападне но радев ни обяви току що налото на гражданска война омраза и разделение до това водят защото няма да го търпим повече

178

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт и пак ще си го изберем,а вие нямате думата,защото не сте българи и не можете да гласувате.Така че си гледайте работата!Айде къш в Украйна!

177

РАДЕВ,

преди 2 години

как ще спреш Путин, като той е като Хитлер и Сталин!Кой заплашваше Путин и Лавров? НИКОЙ!ПОМНИТЕ, обърнаха се с призив да излезем от НАТО, след това- да излезем от ЕС!?Добре, че тогава дадохте отговор без ЗАОБИКАЛКИ!СЕГА идват РУСНАЦИ- БЕЖАНЦИ!??? А дали не са "Троянски кон" и ПУТИН да дойде да ги "ОСВОБОЖДАВА" с КАДИРОВ!!??Не искаме колебливи ПРОРУСКИ партии да докарат 1945г. в РБ

176

Мирослав

преди 2 години

Радеф предател ИМПиЙЧМЪНТ! сега всички партии,които работеха за него на изборите могат да си поправят грешката,плюс ГЕРБ И ДПС,които с кеф,ще подкрепят един импийчмънт. Хайде да видим сега ДБ ИТН ПП колко са демократи и ероатлантици и най-вече българи!!! Нека да инициират импийчмънт,който го инициира печели моя глас на следващите избори!

175

Анонимен

преди 2 години

Срамувам се от Радев и това че наш президент той не заслужава това защото е слуга на Кремъл

174

Борисчо

преди 2 години

Ти ни ги натресе тия клоуни, взимай си ги и ги връщай там от където изпълзяха

173

Само питам

преди 2 години

Представяте ли си колко защитена е била България с "натовски" генерали като Румен Радев и Стефан Янев? Щяха да обезоръжат войската и да поканят руснаците да ни окупират!

172

Предател

преди 2 години

Руският агент Радев пак изпълнява активно мероприятие срещу България !

171

аман бе

преди 2 години

фигурант , по добре беше да не се появяваш и да декламираш !

170

Анонимен

преди 2 години

Импийчмънт

169

Анонимен

преди 2 години

Много противен е тоя човек ама никаква полза не видях от него само злоба и непрекъснато насажда омраза и разделя хората сега пак иска да създава нестабилност в държавата за да ни набута Янев тоя не е президент а си играе с нас мисли че ще ни мести като пешки по поръчка на ДС ние вече знаем че е руски Крим какво да очакваме от него повече

168

Анонимен

преди 2 години

До 231:Сериозно?Цял ден е това и си имат скриптове сами да се лайкват.Значи толкова им е акъла и не са добре.За съжаление са.Не знам....според мен някой им плаща да ни разделят и нещо цели.

167

Гледам

преди 2 години

ВСИЧКИ в парламента защитават ЧУЖДИ интереси, лъжат и манипулират без капка срам, мислейки, че мнозинството от народа са *** и няма да забележат! Тук *** възхваляват една или друга пропаганда и спорят! Марш едните в Русия, другите в Украйна и се биите там! Филите и фобите-марш в съответната държава, щом не сте Българи! Радев може да го плюете медиите, форумите и партиите, но казва това, което МНОЗИНСТВОТО ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ мислим! Така че МАРШ, кой където сърцето или интересът го води!

166

Me

преди 2 години

Преди Радев, да вземе думата, трябва да има анонс: 'Внимание, внимание - гаварит Масква!'

165

Василев

преди 2 години

Русия сменя тактиката във военния конфликт и се стреми да изкара украинската армия, която се е окупирала в градовете, и сега се създава широка фронтова линия, втори етап във войната , при която руснаците ще имат превес, както в численост, така и във военна техника и логистика на своите ракетни комплекси!!!Агент Аранда Амело!ЦРУ!!!