179

В абстиненция е !!!

преди 2 години

Скоро не е крал нищо , ще говори мило и драго....само да се докопа до някви евро пари ...

178

Анонимен

преди 2 години

Забележете, Борисов казва в рамките на 2 или 3 г.може да възстанови нещо, или Терминал 3, кой на където види...Но Терминал 3 ще е готов 2030г. Значи до 2030 Борисов смята да е във властта. Борисов празни приказки няма. При него символиката е водеща. Не случайно ви казва ТЕРМИНАЛ 3.

177

Лъжлив Съби

преди 2 години

Ох, и аз обмислям дали да не се прежаля... 800 дни са ми достатъчни да поуправлявам, пък после -- по островите, на заслужена почивка.

176

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Мислех, че сме на дъното при управлението на Борисов, но сега в сравнение с тия новите Кирчовци и Кокорчовци просто копаем със страшна сила надолу. Ще стигнем до невероятна мизерия ако не ги свалим веднага. Тия буквално закопават държавата.

175

Анонимен

преди 2 години

До 161 Къде видя тези милиарди лъжец Кокорчо и Киро Вече втора година са на власт Защо не показаха крадените милиарди ЗАЩОТО Това са НАГЛИ ЛЪЖИ ИЛИ ПЪК НАЗНАЧЕНИТЕ С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ СИ ГИ ПРИБРАХА ЗА СЕБЕ СИ НАП.ИМЕР КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА 9 МИЛИАРДА ЗА НЯКОЛКО ДНИ И ТОВА Е ИСТИНА А НЕ ЛЪЖА

174

Ох

преди 2 години

Най големия крадец Що не си там където ти е мястото.

173

Отайката

преди 2 години

Време е верно да те "въстановят" веднйж и за винаги!

172

ХХХ

преди 2 години

Даммм После кой ще оправя след тебе? Царя ? Станишев ? Нинова ? Въртите се всички от една компния .....

171

Професор

преди 2 години

БОЙКО НЕ НИ ИЗОСТАВЯЙ! САМО ТИ МОЖЕШ ДА НИ ИЗКАРАШ ОТ БЛАТОТО! ГЕРБ ПОБЕДА!

170

Анонимен

преди 2 години

Нисък интелект ниско образование ниска култура и заблудени доведоха пъпъ Мутрите на Божков юмручето държавност блатна бкп дб чалгарите и мадуровските машини и ето настаниха се и краденето започна бкп болшевики и производните им захапаха баницата ЖАДНИ КАКВИ други глупости анонимници драскате кого лъжете СЛЕПИТЕ прогледнаха и гладът е по силен от репресиите на 12 клозета Държавата ни вече е в пропастта

169

Анонимен

преди 2 години

Здравият разум окончателно е напуснал българина, ако отново това арогантно нещо, което нарекохме справедливо "***" съвсем според фактите, бъде допусното отново до власт. Че пеперудките на ПП за нищо не стават, освен за далавери и търгашество с националния интерес, не означава, че Борисов става и е различен. Единственият изход са нови избори и власт за хора, които милеят за интереса на народа си. Трябва много да сме грешни, щом сме наказани с такива управленци през последните години.

168

toti

преди 2 години

Ами да ти подарим още едно шкафче....

167

Анонимен

преди 2 години

До 2030 г. ще бъде изграден новият Терминал 3. След извеждането от експлоатация на Терминал 1, а на негово място ще има карго терминал. Борисов, до 2030г. я камилата, я камиларя. Хора няма да останат след промяната на Радев, Киро и Асенчо опушения.

166

Избирател

преди 2 години

ЕйБоклукКЧовек трябва да Има и достойбство

165

Анонимен

преди 2 години

*** !!!

164

Грейт шит

преди 2 години

Значи масата тук сте ***! Защото подкрепяте все *** от БКП. Истината е, че всичко дето е родено през соца и е или било на власт, или някаква важна позиция е Руски шпионин, сиреч Предател!

163

Иванов

преди 2 години

Наглостта няма граници. Тотална липса на срам, вина или нещо подобно...

162

Анонимен

преди 2 години

Така е,само и единствено ББ може да се справи със всякакви кризи както го е правил и преди.Силно се надявам скоро да има избори и да се заличат от българската политика сегашните некадърници.Единственото решение което е признато и на запад е правителство на ГЕРБ.

161

Анонимен

преди 2 години

Джипко Бибитков- кърти пейки антивирусно, слага КПП-та и събира декларации за излизане от градовете.

160

Фил

преди 2 години

Връщай се Буци,че яко ще я окъсаме с тези некадърници....