136

Геврека

преди 2 години

Немците клекнаха, ще плащат в рубли. После ще продават на нас в Евро и всичко е точно. Половин Европа клекна, ние пред кой ще клякаме е въпроса

135

антипедерас

преди 2 години

До 154 Факт!Знаеш ли какъв "Факт" ще ти направя , че веднага ще ти се прииска да се самуубиеш

134

Анонимен

преди 2 години

ако както твърдят има ранени и цивилни защо не осигурят коридор и не ги пуснат май ги държат за щит

133

Анонимен

преди 2 години

Нацистите там защо не се предадат?!? Трябва да ги съжаляваме ли?!? Що за тъпотия?!?

132

Анонимен

преди 2 години

Има хуманитарни коридори, да излязат. А и не всички там са хора, има азовци...

131

Факт!

преди 2 години

Тука има повече русофили или платени руски *** от хората, разхождащи се пред Кремъл в момента...

130

Анонимен

преди 2 години

Време е НАТО да помогне на тези хора.Това е престъпление срещу човечеството Не може в 21 век рашките да се държат като неандерталци.Една мигновен а операция и ще ги спасят за два часа.Джуджето в Кремъл да си подскача.Толкова го е шубе от смъртта,че няма да си помисли за копчето.

129

Анонимен

преди 2 години

Руснаците, публикуваха документ, за ленд-лийз на Украйна, които е внесен в конгреса на САЩ, на 19 януари 2022г.Сега, вече е ясно, Путин ги изпревари.

128

Анонимен

преди 2 години

Ама им беше голяма забава да бомбят цивилни в донбас години наред... да гният сега в подземията

127

ТРЯБВА

преди 2 години

На вниманието на Русофобите и Подкрепящите АЗОВ - днес БГ Правителството е решило да отдели пари за Оръжия за Украйна . Тези Пари ще се вземат от Пенсионерите - няма да им вдигат Пенсиите . Правителството е съпричастно с АЗОВ и ще покаже на Пенсионерите какво е глад и студ , какво им е на Нацистите .

126

до анонимен

преди 2 години

"Прехвалената втора по сила армия в Света ще бъде бита,унижена и отблъсната от Украйна" ------ Това е спец операция, бе амебо, воеият контингент който влезе в 404 около 140,000 плюс армията на ЛДНР около 40-50,000 души срещу 300,000 хилядната армия на ВСУ, Батальоните на Азов и Тер. отбраната общо около 500-600,000 души. И накрая, я да попиташ Кокаиновия Клоун: Защо още не е обявил официално че 404 е във война с Русия, ай???

125

АЗЛК

преди 2 години

Добрата новина за бригадата е, че братчето на Буратино - Слънцепек, лекува: мигрена, гангрена, дебилизъм, фашизъм, садизъм и много други заболявания на тялото и душата.

124

Анонимен

преди 2 години

Самите Хитлеристи 1945 г се предадоха изцяло на Русия,а този Фашистки " батальон" така наречен " Азов" не ще и Не ще? Странно!-:) Чакат " помощ" от САЩ ли?-:))))) То май няма от къде другаде!-:)))) Леж!

123

Евроатлантик

преди 2 години

Големи простотии пишете,че Русия унищожила Алепо

122

Анонимен

преди 2 години

Предложиха им 10 пъти да се предадат, не щат защото зеленски е заплашил да убият близките им. Това е нацисткия режим в цялата му същност, така е правил и хитлер

121

камаз

преди 2 години

Имало деца и цивилни.Ами нали азов сте най смелите мъже,най добрите войни в света,най справедливи и хора на честта,защо не пуснете цивилните.

120

тъй де

преди 2 години

А защо бомбардировките трябва да спират?!И не, няма да ни разплачете с тази статия..............

119

До 137 - Тясното

преди 2 години

Айде бе? Ще ми стане тясно в собствената ми, демократична родина? Заплашвашваш значи. Добре. Хайде да се видим и да се запознаем, а?

118

Анонимен

преди 2 години

Никакви деца и цивилни няма,всичко е заради НАТОвските военни които са там и по-специално генерала от Канада,ако имаше деца щяха през половин час да ни показват и да реват по всички телевизии...

117

анонимен

преди 2 години

Прехвалената втора по сила уж армия в Света ще бъде бита,унижена и отблъсната от много по-малката Украйна. На шепата русофили подиграваща се с трагедията при Мариуполис,ще им стане тясно в България.