23

Ужаси

преди 2 години

Зеленски и сие ,продаде Украйнците за пушечно месо на запада а те свобода?!?!?

22

Българин

преди 2 години

Ами явно ще умират заедно. Демилитаризация, следвана от денацификация и накрая десъществувация.

21

Анонимен

преди 2 години

супер патриотично затова само мъже украинци дезертьори гледам по софия

20

Анонимен

преди 2 години

Поредната лъжа,ако са се обединили защо 10 милиона избягаха,а не се бият?Няма как етническите руснаци да се обединят с фашистката хунта,която управлява.Накрая самите украинци ще започнат да избиват остатъците от нацистките батальони

19

Анонимен

преди 2 години

пак dw и пак лъжи в източта украйна посрещат руснаците с цветя

18

Гошо...Тъпото

преди 2 години

А Зельонски,произнесе ли реч по този...въпрос по SNN,за да го...чуят украинците и в Аляска.

17

До 7

преди 2 години

Ами защото вече отстъпи метър с цел запазване на мира - Крим! Обаче болните амбиции на един империалст поиска и още както на времето Хитлер. Трябва да бъде спрян иначе апетитът идва с яденето. Иначе и аз съм на мнение,че можеха и трябваше да се разберат преди войната ама, на. Поне за мен е по добре да преживеем някои несгоди но да не се връщаме в мизерията, която бяхме по времето на социализма.

16

Анонимен

преди 2 години

тия ги правят досущ македонци когато са им създали азбуката през 1946 , моме кой ти е матерния език мовата или руския докъде може да се промие съзнанието

15

Наивни Укри

преди 2 години

Наивни с промити мозъци.Укрите ще умират за Американските интереси!Пълна лудост,която ще донесе 3 Световна Война!И нашите начело с Киро ще пращат оръжие.Продажни жалки същества!

14

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

преди 2 години

OCTABKA!!!!

13

Костакиев

преди 2 години

9ти май *** на вратата и путинския матрял чака отчет. Засега май не може да се отчете кой знае какво. Разбира се с малко по агресивна пропганда, масовката може ад бъде убедена че войната е приключила , киев е превзет, зеленски е въдворен и украинците празнуват прегръщайки се с освободителите.

12

Факт

преди 2 години

Каква свободна Украйна,тя е под външно управление и е пушечното месо на нато и сащ....

11

Анонимен

преди 2 години

Обединени не обединение, аз като българин не ги понасям .Това са неграмотни същества с нагло поведение готови на всичко да запалят Милев разкъсат български знамена и за забранят български език

10

Антон

преди 2 години

Украинският не е като македонския. Не е измислен, а се е развил тъкмо като източнославянски език, който се е повлиял от западнославянските.Друг въпрос е на кого наистина му е майчин и в кой район е това.

9

До 7

преди 2 години

Има някаква връзка с пландемията . Друго не ми хрумва за сега.

8

Антикомунист

преди 2 години

Васил Левски и Христо Ботев се кефят... Много русофили са видяли паметниците на двамата велики българи да помръдват тук там из България. Вината е хвърлена на украинците.

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

МИР а не и ВОЙНА

6

Анонимен

преди 2 години

Е много са обединени над 4 милиона избегнаха за 63 дена .Страшно обединени че има клипове хората ги посрещат с знамена на Русия и СССР .Невероятно обединени

5

Анонимен

преди 2 години

Имам въпрос, защо е толкова важно Украйна да спечели тая война без да отстъпи и метър? Нима е толкова скъпа, че струва бедността и мизерията на всички ни? Толкова ли е ценна, че да бъдат накарани всички в ЕС да живеят в мизерия и нищета, толкова, че да затворят производства и да вдигнат безработицата, да не могат европейците да си плащат кредитите? Хора, политиците какво са заложил в тая война, че са готови да жертват целия ЕС? Някой хрумва ли му нещо?

4

Анонимен

преди 2 години

Киевска Русия :)