256

Анонимен

преди 2 години

Защо Газпром спря газа само на България и Полша?

255

До 284

преди 2 години

Германия ни докара тези проблеми.А, до Гърция, определено газа не е от Русия, ако беше заявките им щяха да са тройни, а не мърдат.

254

Споко

преди 2 години

Споко, азерите ще ни продават 4-5 пъти по евтино защото много ни уважават.

253

Анонимен

преди 2 години

Ти добре ли си. Как да ни се усетят. Спрял съм всички радиатори от зимата. Купих климатици. Само за топла вода ползвам газ ама в събота идват майстори да ми вържат бойлер на ток и приключвам с газта.

252

До 273

преди 2 години

То и тук безнина е 3 лева, като за 100 долара барел, а Лукойл купува Урал на 50 долара барел. Яко ни товари, нас, сърбите и Македония. Ама нали сме братя.

251

Teo

преди 2 години

Хватката е, че Гърция ще купува повече газ от Русия, и ще ни го продава с 20% надценка. Тези национални предатели не мислят за България! Това не са хора, които защитават българския интерес! Тъжно е! Защо Германия плаща в рубли а ние не? Задайте си този въпрос!

250

Анонимен

преди 2 години

Дедоларизацията на международните резерви: неумолима световна тенденция.

249

redordead

преди 2 години

абе, какво не разбрахте, БГ има потребление от около 3 млрд. куб. м на година - получаваме 1 млрд. азерски на цена от 4-4.5 пъти по-евтина от сегашната - другите 2 млрд. са на около 20% над сегашната - по-евтината цена азерският, до голяма степен ще компенсира тези 20 и крайният потребител може и нищо да не усети. Отделно, тепърва ще се водят преговори за общо закупуване от страна на ЕС на големи количества газ за да има повече отстъпки, така че тези 20% са за спешната поръчка към момента.

248

Бгг

преди 2 години

Защо няма протести ???

247

до 263

преди 2 години

До Незнайко...жалко само че втечнен мозък не можеш да си купиш

246

Мачкай Кире

преди 2 години

Сега е важно да имат топки и да увеличат с 100% транзитните такси на Газпром. Ако не искат има правно основание да се спре потока.Трябва бъраза национализация на Лукойл и всички руски имоти в страната.

245

Анонимен

преди 2 години

след няколко месеца ще сме забравили, всяко чудо за 3 дена

244

До Петър

преди 2 години

Мда, договора е прекратен едностранно. Предполагам може да им вдигнем транзитните такси. На ход са юристите

243

Анонимен

преди 2 години

защо лъжете , азерски газ няма предвиден и простото го обясни , нека се вдигнат цените и киро да почуства народната любов , явно българия до пепел ще стане и после като феникс трябва да възкръсва . Има ли законодателство за вкарване в затвора на политици никое НС не прие такива промени , няма политик в затвора Р Овчаров уж за такива далевери не стига че делото се точи 12 15 г а сега е и с отложено изпълнение . Просто хората да излизат със сопите , това е единственото

242

Задунайска правда

преди 2 години

Добре де, какво ривете бе русофили, нали Кирчо не пращаше оръжия за Украйна, Нинова нали беше в правителството и следеше нищо да не се изпраща. Сега какво искате, какво повече да му направим на вашия лилипут?

241

Зозо

преди 2 години

Айдееееее, на копейкаджиите им секнаха хонорарите :))))))))))))))) Отдавна съм им казал, че гладни ще останат :))))))))))))) Връзката с русия води до просия :))))))))))))))))))))

240

Анонимен

преди 2 години

263... Такива като теб обикновенно са най-скъсани... най-силно лаят колко са добре и най-много бъркат за стотинки по джобовете

239

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

Защо на Германия, Австрия и Унгария не е спрян газа -защото вече си плащат в рубли а ние се държим за да го плащаме на каквато и да е цена в долари на САЩ! Е кой тогава е зависим - ние сме роби от бананова република! Киро ни вкара в икономическа война. но иска и в ефективна - слуша сенилният си господар!

238

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли че газ и без русия има и ще има, тия 20% практически от потребителя няма да се усетят, защото са нищожни за потреблението и второ има механизми да бъдат изцяло затулени! Русофилите са параноични само руският интерес им е важен, още повече новите договори ( Европа, Сащ, Азер, Израел, Арабските страни) ще докарат газ в Бг на много по ниска цена от руската

237

redordead

преди 2 години

не е вярно, че другите са платили - България, Полша и Латвия са първите три държави, които плащат в определен ред - и първите три с отказ, ще се случи същото и със следващите държави, които ще платят. Точните думи на пресконференцията бяха, че България няма да се подаде на шантаж от страна на Русия, която в момента едностранно решава нещо по сключен договор - което е незаконно!