291

Пахеро

преди 2 години

До анонимния с предложението за напускане на НАТО и ЕС: късно е, друже. Вече сме в епизода "потерпи крассавица"...

290

Анонимен

преди 2 години

Подайте молби за напускане от Нато и Ес.

289

Янко

преди 2 години

До от вселената: И накрая ще ми ядеш оная работа. Скудоумници.

288

Стенли

преди 2 години

До аз: айде сменете ги тея опорки, це. Цай Тошо не ти ли е виновен за нещо? Що, примерно, не е построил четири АЕЦ-а да джасаве точец за цялото северно полукълбо на Земята...

287

От Вселената

преди 2 години

Знаете ли, че ако около София се засее КОНОП, цяла София ще се освежи и няма да има нито една пушилка по небето.... за Разтеж на Конопа не са нужни нито торове, нито Вода! Един декар Коноп произвежда толкова КИСЛОРОД, колкото 25 акра Гора!

286

Анонимен

преди 2 години

ленче, не говори неща които не разбираш, а бягай да 'работиш' по магистралите да плащаш квартирата и да се подготвяш за устен 'изпит' утре, щото видимо още си студентка която киро е сложил на този пост

285

Аз

преди 2 години

Гледам всичко живо обвинява за този проблем новата власт. Само че ако ония Тиквун беше построил тръбата до Гърция сега нямаше да се притесняваме. За сметка на това той помогна на руснаците да заобиколят Украйна и да снабдят неговите дружки сърбите. Тоест Тиквун е съучастник в плануваното нападение над Украйна.

284

Големите шамари

преди 2 години

Е как да нява? Газ няма, втория реактор на АЕЦ в планон ремонт. Мариците ш'ги спираме, че така иска фон дер Лайн. Какво? Да грабваме ралата и да подкарваме воловете ли? Вие само зачакайте да спре интернета и тогава ще се зачудите защо не хванахте самолета по-рано.

283

Енергия

преди 2 години

Плондирът се Пукна

282

Дрът пръч

преди 2 години

Тази с вид на разплакано дете каквото и да каже все настръхвам...

281

Анонимен

преди 2 години

Каква сигурнос като следващия етап вече е обявяване на война или и без впйна ядрени удари по България и др. държави от НАТО. Трябва спешно обаждане към Путин за да не ни удря,

280

Голям рев

преди 2 години

Кой щял да ни даде гас. Помня имаше една луда комунистка дето ревеше с цяло гърло, сега кой ще ни даде пари. Концепцията за изкарването на парите с труд и беше чужда. И сега така, Путин нищо не ни даваше, ние си купувахме сега пак ще купуваме от някой друг. Между другото не е зле да спрем гаста на сърби и унгарци. Да си я прекарват със самолети.

279

Анонимен

преди 2 години

Що не спрат на Германия, а? Митрофанова вън. Корнелия да и носи куфарите. Сега освен троловете, всички разбраха колко сме "братски "

278

Анонимен

преди 2 години

тая очилата студентка по икономика 2ри куРс да не ми се мярка пред очита!

277

Анонимен

преди 2 години

'Правителството е готово от месеци с план за действие в такъв случай' --- да дигате цените не е план

276

От Вселената

преди 2 години

България в момента произвежда КОНОП, но го изнася и не го обработва!.... Трябва в така нареченото "Народно събрание" да се издаде закон за ОБРАБОТКА на КОНОП на Българска Територия за да не останем пак назад с Новите така наречени Зелени Технологии... Дефиниция за КОНОП - Конопа е това растение, което съдържа не повече от 0.3% от веществото (ТХС) - напушващото растение наречено Мариха.... Колкото по-бързо се отделим от гаста и нафтата толкова по-бързо ще станем център на Зелените Технологии!

275

Сигурност

преди 2 години

От Европа ни спират Мариците, Русия -газта, чакаме и самолетите. Евалата!

274

коко

преди 2 години

То и аз да взимам 10 000 лева на месец! и аз нито ще се притеснявам нито ще съм в паника !

273

Анонимен

преди 2 години

фактът че ни обяснявате след като е станала белята, а не преди, говори всичко

272

Анонимен

преди 2 години

Следващите са Германия, Австрия.Щом Лена казва че няма, значи няма , но и Руска Газ няма докато България не започне да заплаща в руски рубли.