65

Случаен минувач

преди 2 години

Техника ще докарат, а украинци?...

64

Само питам

преди 2 години

Русофилчета, колко руски генерали станаха на ГРУЗ 200?

63

Анонимен

преди 2 години

Ако руснаците бяха безотговорни като запада в момента всички ислямски терористи и латиноамерикански картели щяха да са въоръжени със стингери и джавелини!

62

Истината

преди 2 години

Путин се нареди до кървавите диктатори Хитлер и Сталин и ще свърши като тях. Или сам ще глътне цианкалий в бункера като Хитлер или като Сталин ще пукне в локва от собствената си урина от инсулт причинен от приближените му. След това ще има период на депутинизация, която ще засегне и доста симпатизантите на диктатора в страните от ЕС.

61

Анонимен

преди 2 години

А ти кого подкрепяш САЩ ли?

60

Анонимен

преди 2 години

*** да бе... Бухате ги с кредити и ги надъхвате колко са велики... Накрая ще ходят боси...Тая техника за 1 път... Да не би да им строите ремонтни бази? ))) На кредита, на техниката... и след това на сметката )))

59

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Доста наивно е, да казваш на бялото черно като се опитваш да излъжеш друг. Но проява на глупост е, сам да си вярваш на лъжите! Но проява на висша американскга глупост е, да си вярваш че другите ти вярват на лъжите!

58

Анонимен

преди 2 години

На снимката виждам двама които трябва да се осъдят на смърт !

57

ZZ- ВЕРНИ НА ФЮРЕРА

преди 2 години

Z- ВЕРНЕ НА ФЮРЕРА. Z- ВЕРНИ НА РУС, ZZ- ПУ Е ВЕЛИК- ДА ЖИВЕЕ, УРААААААААААААААААААААААА!

56

Анонимен

преди 2 години

Добра техника значи всяка друга, но не и наша, нали така? От десетилетия слушаме как трябва да си нарежем оръжието, понеже било негодно, лошо и че всичко руско е некадърно направено. Значи с такова лошо оръжие Украйна не би могла да направи нищо. Американците са тези, които трябва да оборудват Украйна. Но за тяхна сметка. Нашите пари свършиха. Така каза Николай Василев днес в медиите.

55

Дедо поп

преди 2 години

Искате да видите РУСИЯ отслабена та да си развявате байряка и да си правите каквото искате. Да ама не. Това не е вече оня Русия та алкохо в има елцин.

54

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

53

Анонимен

преди 2 години

Наричаният от вас Антъни Блинкън е правнук на одеския гражданин Блинкин. Днес руското ФСБ задържа група членове на забранена в РФ националистическа терористична укропска организация, планиращи да убият руския телевизионен водещ Владимир Соловьев в изпърнение на задача поставена им от СБУ, съобщи самият Президент Путин.

52

Анонимен

преди 2 години

Какво значи Украйна ще спечели войната на с Русия?Ще успее да се запази като държава?Ще ограничи своите загуби само с излаза на море?Ще дефилира в Москва на девет май с развяти украински знамена?

51

До Печката

преди 2 години

Виолетовият генерал чел ли е нещо за Наполеон и Хитлер ? И те така си мислиха !

50

Анонимен

преди 2 години

Краварите пак са доволни, други водят тяхната война далече от фащ

49

Анонимен

преди 2 години

САЩ добре знаят че не могат да спечелят война с Русия с оръжие. Вариантите са 2: първия Майдан в Москва не се случи. Вторият е да вкарат Европа със жива сила в клането като загинат милиони от двете страни но заради близостта няма да се ползва ядрено оръжие.

48

Укрофашист

преди 2 години

А когато укрофашистите държат деца и жени за заложници по детските градини, като жив щит това не е проблем и дори не съществува, нали?

47

Русия

преди 2 години

трябва да бъде разпарчедисана . Не ни трябват супер ядрени сили. Трябва ни мир.

46

`sss

преди 2 години

Добре, да приемем че 'някак' ще спечели.. на каква цена ... цялата в руйни.. и после идвает да е възстановявате.. крадейки каквото ви трябва.. ето затова няма как да спечели.