7

А тоя бо-клу-к

преди 2 години

на снимката и северните маклайнове от едва 30 годишната Балканската тоалетна РС Македония постоянно обиждат своята историческа родина и майка България!

6

Анонимен

преди 2 години

Бих аказал типично по украински както казва съветника на зеленски Алексей Арестови украина е изградена на лъжи ако спрем да лъжем украйна рухва има го видео документирано

5

Анонимен

преди 2 години

Дайте им членство в ЕС, върнете парите по Проекта за нещо си, дайте оръжие на Покрайна, върнете Кърждали на Турция, а Благоевград на Гърция. Румъния не е лошо да получи Южна Доруджа, а Сърбия - Видин! Дакте децата си по гей парадите! Дайте на всички! Нали сте евроатлантици! Давайте! Все знаете да давате, но не и да сте мъже!

4

Момо

преди 2 години

А в договора пише ли, че България се ангажира да не налага вето на започването на преговори на РСМ с ЕС? Не. Тогава?

3

Handel

преди 2 години

Ами на обиден петко - празна му торбичката.

2

Анонимен

преди 2 години

политиците (най-характерно западните) говорят с нас като с деца от детската градина, за да не обидят никого и разбира се за да крият истинските си мотиви. естеството на работата им го изисква, а тя е да лъжат и мажат. все пак кой друг освен пълен наивник би вервал, че като даде живота си в ръцете на непознат, който не е виждал освен по тв, а камо ли той него, би било благополучно за него и семейството му?

1

Анонимен

преди 2 години

Типично по русофилски - обвини другите в собствените си грехове.