30

СЕГА

преди 2 години

Радев е пълен.... ТОТАЛ ЩЕТА! Трябва ни промяна на конституцията и да ставаме президентска държава, от ясно по-ясно е, че с тия партии нищо не можем да направим. Колко още години ескперименти? Ако има президент поне ще се знае в кой е отговорността, а не всеки да си прехвърля топката. Нови избори за президент и президентска република!

29

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке се връне на бел кон!

28

NightWatch

преди 2 години

Избори значат пак Баце на власт... пак пари в чекмеджета, куфари за магистрали и кой колкото може да граби :( След няколко месеца инфлация пак ще се протестира, Баце пак ще си трае, най-много да подаде оставка и хайде пак на избори. Така на всекия няколко месеца, да си плащаме от данъците за избоир. Иначе тоя път и Възбуждане ще могат да докопат повече.

27

Анонимен

преди 2 години

Украйна са провалени политици и играят с НАТО срещу Русия. Сега народа им страда и разруха и това е це ната. Нали САЩ разрешиха оръжие в САЩ и всеки взема оръжие и какво стана в САЩ. Избиват се в училищата и моловете. на САЩ.

26

Анонимен

преди 2 години

ЕС може да издържи още месец-два икономически. Ако до тогава Путин не падне и не дойде някой Елцин, или Русия не се разпадне икономиката на ЕС ще се срине и ЕС най-вероятно до година-две ще се разпадне.

25

Анонимен

преди 2 години

Много ниско, паднали смешки. Едно време, ни лъжеха, но беше по-интелигентно. Сега са трагични.

24

Анонимен

преди 2 години

Чиновникът на американското посолство Кирил Петков беше готов да остави българските моряци да бъдат убити от украинските нацисти само и само да не бъдат спасени от руснаци. Американският чиновник Петков дори отказа да говори с външното министерство на ДНР които многократно се опитваха да говорят с МВР на България във връзка с моряците и кораба Царевна.

23

Анонимен

преди 2 години

Всички граждани на тая изстрадала държава виждат ,че тази клоака(коалиция)не става.Всеки дърпа чергата към себе си и не е съгласен с предложеното от опонента си.Има една голяма борба за постове.За гражданите българските се мисли по-малко отколкото примерно за украйнските!ФАКТ!Подавайте си оставката и оставете кадърните хора да се справят с всички кризи които създадохте за една година.

22

Бреф

преди 2 години

Лудият Султан започна война в Ирак, Македонците искат да ни денацифицират, а Путин плаши с атомна зима, докато в Китай затварят по домовете милиони души и ги обричат на глад. Какъв прекрасен свят.

21

Анонимен

преди 2 години

Докога ще сме свидетели на тая мъка. ДБ + БСП - жалка картинка е това правителство. Разпускайте го тоя цирк. Вече изпълнихте волята на Черепа, съдът който го съди е закрит, свършихте най-важното.

20

българин

преди 2 години

Бесен съм.Дотам се докарахме,че един украинец да ни насилва за решение на парламента,да им дадем оръжие.Веднага един шут и да си заминава.На му ли стига,че Зап.Европа и САЩ ги затрупва с оръжие?Тактиката му е,да се обявим за открит враг на Русия.Няма да стане,украинецо.Каквото си надробихте,това ще сърбате.Никога срещу Русия!

19

Компромисно

преди 2 години

Разглобете всички пушкала и им дайте на украинците половината от частите

18

Анонимен

преди 2 години

Коалицията спокойно може да се разпадне, защото полза от нея няма никаква.

17

Анонимен

преди 2 години

Има една единствена позиция и тя е България да е неутрална. Българският интерес не ни води към включване във военен конфликт с Русия, от която България е зависима в енергийно отношение. За Украйна правим повече от достаъчно- малко ли бежанци приемаме? Малко ли средства се отпускат за тези хора от държавния бюджет. Кулеба трябва да е благодарен на България, а не да идва тук с изисквания. Да си търси пари от САЩ, които подстрекаваха започването на конфликта и така или иначе въоръжаваха нацистите.

16

Анонимен

преди 2 години

всяко изкуствено нещо създадено с лъжа,не е стабилно,естествено е да се клати и разпадне с гръм и трясък , но ти просто Киро ,тогава вече ще си си в Канада

15

Трябва и в Туитър

преди 2 години

Този клоун верно ли е завършил Харвард?

14

Обективен

преди 2 години

Истината е, че напоследък Кирчо започва да ми харесва. Започва да се учи и да балансира. Браво! Може и да изкара до догодина.

13

Анонимен

преди 2 години

ДеБе за какво друго се борят освен за военната помощ за Украйна и правата на хомосексуалистите?

12

Анонимен

преди 2 години

Това не е добре

11

ррррр

преди 2 години

И какво ще се промени на нови избори някой може ли да мисли? *** 10% + ГЕРБ + ДПС или ПП + БСП + Някви други ... това са алтерантивите, както и да го въртите все сме в кюпа