194

Не е баш тъй

преди 2 години

До :): Че сме наведени, наведени сме. Но не на изток, а на запад. Наш Киро Харвардски за малко да ни докара до скъсване на дипломатическите отношения с Русия. Ако беше изгонил посланик Митрофанова натам отиваха нещата, а това изобщо не е в наш интерес. Добре че някой го дръпна за пеша в последният момент.

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 Със сигурност нямаше да съм, защото това си е до човека, но такива, които сте се продали на русНАЦИте, със сигирност щяхте, защото явно да се продавате ви е начина да оцелявате.

192

Безплатно пиршество

преди 2 години

Значи Зеленски е налагал безплатно Ковид-мерките в Украйна, донесли трилиони долари на шепа западни фармацевтични фирми.

191

Анонимен

преди 2 години

До Анонименако не бяха те освободили раша щеше да си асан и обрезан ти и твоето потомство немаше да говориш и да пишеш на бългаски всичкор на турче анадъмъ копеколу

190

Факт

преди 2 години

Айде след няколко дена и натовците ще излязат от дупките!

189

:)

преди 2 години

Българина е видял 2 и 200...затова мъдро се е снишил и чака да се размине бурята ( за кой ли път), обаче така се е огъ.зил на Изток, че пак сибирските степни диваци ще го ощастливят...

188

ГАДОРЯН

преди 2 години

СССР води 4 годишна война срещу Германия. И победи. Едва ли Русия ще се озори с Украйна.А ако НАТО не ги снабдяваше с оръжие, досега отдавна Зеленски да е паднал.

187

Анонимен

преди 2 години

Путин обясни заповедта си със съображения за запазване живота на руските военни.---украйнските воени защо сте писали руските воени -как се излагате четох статията в яндекс ру

186

Анонимен

преди 2 години

Има един човечец тук, пълен с агресия, списва коментари, в които обяснява как руснаците трябвало да изтребят украинците в тунелите под Азовстал. Получава явно оргазъм при всеки един такъв коментар! Безсрамна работа, *** всякакви! Аз не знам как човек изобщо може да си мисли и пожелава на ближния си подобна участ.

185

Анонимен

преди 2 години

БРАВО! ДАВАЙ ДО ПОЛСКАТА ГРАНИЦА!

184

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяхме ние диваците руски нямаше да имат и писменост, камо ли учени и нобелови лауреати. Айде стига крепостничество, робство и поклонение пред тези недоразумения азиатски.

183

Мъдър избор, браво !

преди 2 години

Високоинтелегентия, прозорлив и мъдър народ си заслужава напълно Еднокнижния..все пак той управлява цели 12 години, ДПС ...хитрата олигархия по руски образец, която съсипа икономиката, Гешевската прокуратура - пак по руски образец, която покрива преди изброените крадци и БСП - проруска партия, която географски е в Кремъл, а не в БГ и няма как да защитава българските интереси...

182

.

преди 2 години

Със сигурност тези подземия имат отдушници. Наистина ли не знаят как се ползват димки за къртици???????

181

Анонимен

преди 2 години

До Българин "Победата над нацизма е въпрос на седмици!" Не вярвам Русия да се срути за няколко седмици, но дано си прав.

180

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън "Ако не бяха нашите братя руснаците сега щяхме да говорим на турски а децата ни щяха да ги обрязват." Колкото сме говорили турски до 1878ма година след 500 години турски гнет. Бегай с тая пършива руска опорка.

179

мхм

преди 2 години

ХАха Путин си мисли че като каже тия работи това ще го спаси от военен съд...

178

Позор и падение

преди 2 години

Страхлива мижитурка...украинците го наплюха в лицето, той се чуди откъде го вали в бункера...нищо няма да постигне и в Донбас....

177

Гиб Мелсън

преди 2 години

Слава на братска Русия! Слава на руските благородни бойци! Както каза преди време Бойко Борисов дружбата между българи и руснаци е от векове за векове напред! Ако не бяха нашите братя руснаците сега щяхме да говорим на турски а децата ни щяха да ги обрязват.

176

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 201 "А може да докара бетоновози, да обяви три часа срок да излязат и след това да започнат да го изливат в изходите. Гаранция, че ще излязат мигновено" Хахахаха. Това е ГРАД ПОД ГРАДА, какви "бетоновози"? Трябва да излеят бетон колкото за един град. То бива неграмотност, но това .... Да не говорим, какво ще постигнат ако не могат да затворят ВСИЧКО, а те не могат, защото това означава да превземат ЦЕЛИЯ комплекс.

175

Анонимен до Боби

преди 2 години

Два месеца викаш, а славната хамериканска армия 20 години се търкаля из Виетнам при подкрепата на половината страна и пълно изтребване на населението. То не беше ***, касетъчни бомби избиване на цивилно население и накрая си тръгнаха като бити пеераси. Същото беше в Сирия, Ирак, Либия и Сърбия. Тук украинските мишоци се криха зад цивилно население окопани в детски градини, болници, подземия и отново използващи зивилните като жив щит.