29

Anonimen

преди 2 години

Арестович: Главната задача на Украйна е да се лъже народа. Ако му се каже истината, всичко веднага ще рухне.

28

Анонимен

преди 2 години

Ама то Русия мислеше да превземе Украйна за 5 дни и на 8 март да проведе голям парад на победата в Киев, но не стана. Същото ще се получи и с имперските амбиции на Путин за сфери на влияние. Като му потопят още няколко гемии в Челно море и ще почне да му светва лампичката в болната глава че от русия освен бензинджия друго не става.

27

27

преди 2 години

Коя България? Българията на нискочелите и безмозъчни предатели - може

26

АНОНИМЕН

преди 2 години

Цени на горива в Русия към днешна дата, за литър/лева: бензин А95 - 1,15 лв., дизел - 1,20 лв., пропан бутан - 0,57 лв. Без коментар.

25

Анонимен

преди 2 години

Ще върне . Гладомор

24

Анонимен

преди 2 години

Унищожението на българите .ЕС,Великобритания и ЕС .Бяха унищожени предприятия с милярди долари печалба.Унищожени бяха животни нарочно .Унищожено бе земеделието нарочно.Унищожена бе армията нарочно от британци и турци съюза от времето на Бенджамин Дзрели възкръсна .Същия съюз направи турски болници тука с неадекватни цени лекари и лечение .Народа трябва да се осети колко по бързо толкова има възможност за спасение

23

Анонимен

преди 2 години

Ако Украйна се обедини с Полша само те двете са достатъчни да избият зъбите на осраната руска мечка! А и Румъния не е за пренебрегване, там народа не е предателски настроен като нашата русофилска из.ет! Срам ме е че са българи!!!

22

Анонимен

преди 2 години

Аман от шамани и знахари

21

Чудесно

преди 2 години

България е с вас братска Русия !

20

Само глупости...

преди 2 години

Не мога да повярвам, че все още никой не търси отговорност на хората, които пишат такива статии. Това са такива глупости, че само едно дете би повярвало. За радост децата не ги четат. Крайно време е да се спре да се спекулират такива неща! Да се всява страх в хората! До сега го правехте с ковид, сега с войната. За такива глупости написани и после публикувани трябва да се търси отговорност!

19

Анонимен

преди 2 години

Путин няколко пъти каза да не ходите на изток. Но оня търговец, шефа на НАТО се изрепчи, че Русия ще получи повече НАТО на границата си. След като не разбирате от дума, Русия тръгна на запад.

18

Анонимен

преди 2 години

Тук в момента се води хибридна война от платени русофили национални предатели, но за жалост нямат шанс.

17

Анонимен

преди 2 години

Путин е пътник. Един остарял свят, който си отива с неговите допотопни разбирания. Лошото е, че ще унищожи много хора със себе си. Но доброто е осъдено да победи, макар и без нас.

16

Български гражданин

преди 2 години

Уважаеми национални предатели, строй се! Преброй се! В две редици! Навеси се и бузки отвори!

15

123

преди 2 години

Ама ние НЕ ГО ИСКАМЕ!!!!!

14

Руски трол

преди 2 години

Цитат: "Един от най-ясните уроци на съвременната европейска история е, че лидерите на демокрациите трябва да вярват на това, което диктаторите и автократите казват, че планират да направят."Че Путин е диктатор и автократ така е. Ами тези дето се тупат в гърдите и се провъзгласяват за лидери на демокрациите какви са? Обикновени кукли на конци, дърпани от всевластните ръце на западните корпорации. Хайде, холан!

13

До Анонимен 4

преди 2 години

Za теб специално най-добре е руски ботуш заврян отзад.

12

А дано

преди 2 години

ама надали. А и на кой му трябва изпепелена земя. Нал тъй "братчета" наглосаксчета.

11

Анонимен

преди 2 години

Имперският проект Русия на Петър I трябва да бъде закрит завинаги.

10

Анонимен

преди 2 години

Това са пълни лъжи,ако Путин имаше такова намерения вече да са факт никак не би се затруднил.