334

Анонимен

преди 2 години

Да дойдат белите престилки...

333

Анонимен

преди 2 години

Не му обръщайте внимание, от силните лекарства е.

332

ама

преди 2 години

Като са благородни що не си прати ДЪЩЕРИТЕ И ЗЕТЬОВЕТЕ ДА СЕ БИЯТ

331

Анонимен

преди 2 години

Имаме работа със заформен руски психопат.

330

ТОЯ УПОТРЕБЯВА

преди 2 години

СЕРИОЗНИ ХАЛЮЦИНОГЕНИ. ТАВАРИЩ ТИ НА ЛСД ЛИ СИ ?

329

Анонимен

преди 2 години

Надо достичь цели, минимизировав потери. Путин о ходе спецоперации на Украине

328

ПУТИН

преди 2 години

ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯХ......КАТО СИ ГО ПОВТОРЯ 1000 ПЪТИ ЩЕ СИ ПОВЯРВАМ

327

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 388 - хайде и аз да ти отговоря на свой ред! Някога може и да съм бил малчо, но днес съм на 52 лазарника. Отново питам - защо лоша Америка не въоръжи до зъби Украйна. Само в Мохаве имат консервирани съвременни по нашите стандарти изтребители които биха променили войната светкавично. Ние не сме аналогия - на тях им е ясно, че няма да воюваме срещу никого. И ни нямат доверие. Но Украйна? Нали беше "оръжието" срещу Путин? Моля те, не увъртай. Просто пропагандата на Кремъл издиша!

326

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било много чудно как се случва следното. Раждаш се в дадена страна, ядеш хляба от тази страна, ползваш медицинската и образователна система на тази страна, ползваш пенсионната и социална система на същата страна, ползваш пътищата и ел мрежата, енергетиката и ВиК услугите, и всички блага на модерния свят, които ти се предоставят от системата в страната и след всичко това, което ти дава ти я мразиш. Що така мразите България толкова много бе русофили, що се отричате от рода си?

325

Хаха

преди 2 години

На Кремълските *** не им пука за човешкия живот. Това го доказват винаги в конфликти дали ще избият един или милиони е без значение. Ясно е само че главатаря също ще бъде порязан накрая, на подобна позици не отиват нормални хора и им е ясно че живи няма да излезнат. Това не е демокрация а Монголско касапска каста

324

Да бе!

преди 2 години

Имало и благородни убийци, а ние да не знаем. Явно много сме изостанали...

323

Как може

преди 2 години

Войната,Избиването на цивилни и хвърлянето в боя на 19-20 годишни наборници да е благородно?...Та това си е едно УЖАСНО престъпление!

322

Олеее

преди 2 години

Този човек нормален ли е, повтарят същите зверства като предишните конфликти и това го наричат благородно ?Може би за Руснаците е благородно, защото иначе ще се разпаднат с гръм и трясък, нещастници !

321

Я, па Я

преди 2 години

Може ли някой да обясни, защо всички *** са едновременно и ***, антиваксари и конспиролози? Аз си имам теория, обаче не съм сигурен дали е вярна.

320

НЯМА СТРАШНО!

преди 2 години

НЕ СЕ БОЙТЕ, ТОЯ ПЪТ СМЕ ОТ ПРАВИЛАНТА СТРАНА НА ИСТОРИЯТА! ТОЯ ПЪТ РАША ЩЕ СИ ФАЛИРА САМА! БЕЗ НАС!

319

Анонимен

преди 2 години

ВОВА, ОЩЕ ПО- ТЪЖНО ЩЕ ГЛЕДАШ СЛЕД МЕСЕЦ, КАТО ОБЯВИШ ФАЛИТА... 9 МАЙСКИЯ ПАРАД ЩЕ БЪДЕ ПЕЧАЛЕН... ПИРОВА ПОБЕДА.

318

Хаха

преди 2 години

Санкциите работят и още как още 1 месец и реването на Руските *** ще бъде на съвсем различно ниво, ще подскажа ще реват на умряло !Даже не е нужно да се забранява Руския газ и нефт

317

Б@си

преди 2 години

Е, Гиб Мелсън няма да може да отговори защо тея пъклени "украински нацисти" не бяха въоръжени до зъби със западно оръжие. Затова пък Лавров вече го обясни сутринта - Украйна е косвена жертва. Всъщност Путин воюва с Америка която се е разширила "неморално" и "неправомерно". Никакъв "нацизъм" не е плашел Путин. Путин иска ресурсите на Украйна - газ и въглища и да направи подобно на Чучня "санитарен кордон" спрямо НАТО. Затова нахлу в независима съседна държава.

316

Анонимен

преди 2 години

Явно на някои хора разбиранията им за благородство са съвсем различни.

315

Анонимен

преди 2 години

Украина, Белоруссия и Россия - триединый народ, то, что происходит на Украине - трагедия. Путин