70

Анонимен

преди 2 години

В германия украинците са настанени във физкултурни салони, в най-добрия случай общежития. А тук - 1200 лв на човек!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Нагъл, малко нагъл, умерено нагъл, много нагъл, изключително нагъл, укър нагъл.

68

мотики под наем

преди 2 години

и други сечива давам, за бежанци от войната с намаление, да си изкарват прехраната и подслона с честен труд. Никой не им е виновен за положението, като не спазват законно подписани споразумение (минските) аз ли да им бера гайлето сега. Ай-cиkтиp!

67

Анонимен

преди 2 години

Има българи, които нямат покрив над главите и ровят по кофите тия укрите колко са нагли.

66

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли ви е смачкал живота,че се уплашихте от едни украинки бежанки с малки деца.И в чужбина като отидете пак сте си същите,плахи и страхливи.Затова ви унижават и ви се подиграват.Обичам хора със самочувствие,но ако някой мине границата,го поставям на място.Толкова е просто.А да се оплаквате е унизително.

65

Анонимен

преди 2 години

Имаме толкова бедни българи, които биха били благодарни ако ги настанят в такива условия безплатно, а ние сме тръгнали да помагаме на неблагодарници чужденци!

64

Възмутен

преди 2 години

Абе тия що не си стоят в Украйна ами дошли тука на почивка и да се излежават по цял ден!Бачкатори взема 30 лева надник ама работи цял ден че да има да си купи нещо за ядене!

63

Анонимен

преди 2 години

Що щат бежанци в хотели и къщи за гости?Има си бежански лагери а в краен случай и доста изоставени казарми където могат да ги настанят и полеви военни кухни също имаме в наличност!

62

Хемус

преди 2 години

За тези извънземни няма ленти за шофиране!Карат в средата,няма откъде да го изпревариш!Поне носят на псувни!МНого се разчуствах,когато един 'Майбах' с регистрация Одеса ме изпревари на аспарухов мост!Мислех да му платя бензина!

61

Анонимен

преди 2 години

А тия пък са туристи и емигранти. Що не са в мирните райони на страната си, а гледат да се доберат до Европата, а? Ако бягаха от война, просто щяха да останат в мирните части на Украйна.

60

Анонимен

преди 2 години

До 59.Ами какво чакаш работи и си купи кола,спри да пушиш цигари и да пиеш и ще имаш пари.Естествено че повечето украинки обикалят по цял ден из Варна за да се запознаят с някой мъж.Някой даже имат уникална тактика ходят сами без приятелки из центъра или сядат на някоя пейка и чакат да ги заговори някой.Само да се оплакваш не става.

59

До 64

преди 2 години

Байно,много си назад с информацията.Не сирийци,авганистанци са ни нападнали и това са икономически мигранти,а не бежанци.Прави разлика,ако можеш,де.

58

Анонимен

преди 2 години

Според мен трябва незабавно да се преустанови приема на нови "бежанци".Самата Украина вече се връща към нормалния живот, така че нямат оправдание, че бягат от война. Освен това, само в малка част от страната им се водят военни действия, останалите живеят нормално. Изобщо не трябва да пускаме повече урки. Украина е страна с размерите на Франция, съвсем спокойно тези хора могат да се установят в мирните райони, без никакви проблеми.Защото това в момента прилича повече на легална емиграция...

57

Анонимен

преди 2 години

Всички коментари по адрес на украинците показват ниско самочувствие и страх да не би да ви се случи нещо лошо от бежанци славяни,дошли временно тук.Ей,я се стегнете!Вие се намирате в собствената си страна!И никой с нищо не трябва да ви плаши!Не се излагайте!

56

Анонимен

преди 2 години

Украйна във война е по-добре от България в мирно време.

55

Анонимен

преди 2 години

Ми да ги настанят в "шератон"..

54

фре

преди 2 години

А Бай Ганння се страхува все че ще се напълнило тука с бежанци. То тука никой неще да остава бе в тоя геноцид. Реално без война българите сме се стопили с милиони и тая тенденция продължава

53

Анонимен

преди 2 години

Имал съм взимане даване с украински клиенти. Изключително нагли са! Може би тези, които са останали в Украйна-по-бедните не са такива. Много от украинците са всъщност евреи.

52

Анонимен

преди 2 години

До 57 Не знаех, че от флирт се хваща ХИВ. А те са на 4-то място в света по този показател...

51

До анонимен

преди 2 години

Който Бяга от Ужасите на Войната е готов да живее и в палатка, че дори и под моста ако се наложи. Струва ми се, че тези "украински бежанци" май търсят нещо друго...