25

До 25

преди 2 години

Защото изкуството е художествена интелигентност. За твоя изненада футболистите не принадлежат към интелигенцията, нито силиконовите им фолк гаджета, колкото и да ти се иска.

24

скептик

преди 2 години

"Отдавна се придържам към едно правило, което доказано работи - никога не вярвам на твърденията на правителството и медиите." - Джордж Карлин

23

Разговори

преди 2 години

Разговори между жени на руски войници. Едната пита, колко пари ще взема ако ранят моя? Другата пита, колко пари ще взема ако моя умре. Третата възкликва, всички умират само моя е жив. Историята е от прихванат разговор на войник с жена му, която се възмущава от другарките си из селото. Същата тази жена алчно се смее и облизва докато войника обяснява как си е краднал Хюндай джип и се чуди как да напусне фронта и да прекара колата. Тия няма да изтекат от Раша хаахаххаа.

22

Анонимен

преди 2 години

ей сега гледах в тубата как един украински танк праска цяла колона от руски танкове направо им отлепи куполите

21

Анонимен

преди 2 години

*** ги праща на фронта, мисли малко. Нали нямаше да изпраща наборници, но изпраща. Сега липсите от къде ще бъдат попълненни? От небето ли ще паднат или ще мобилизира?

20

Анонимен

преди 2 години

АллаПугачова съвсем искрено обича България, но плоскоземите ще я оплюят, защото тя мрази Путин

19

Анонимен

преди 2 години

Искам всички безмозъчни възрожденци с по три виШи да отидат да запълнят липсите там.

18

Анонимен

преди 2 години

До: номер 13 Повярвай ми, категорично не съм русофил, обаче в Русия има много учени хора наистина! И това е тъжното, че държавата не прави за тях нищо за да ги задържи... освен в концлагери.Ако Сергей Корольов не беше изпратен в ГУЛАГ, може би щеше да има съветски космонавти кацнали на Луната.Путин обаче дава мило и драго за всякакви ракети, но такива които убиват хора, а не с които да летят хора!

17

кой каквото има

преди 2 години

От Русия изтичат мозъци, от Украйна изтича СПИН.

16

Анонимен

преди 2 години

Всичко, което има 2 капки мозък в главата напуска. Много ясно. Жовееш нормален живот и някакъв диктатор ще те прати на фронта да се ниеш, защото видиш ли той е изкукал и иска да остане в историята.

15

Анонимен

преди 2 години

Интелигенцията винаги е трън в очите на просстака. Приживе най-големите артисти в историята са били мразени от тълпите, сега е същото. Просстака си е същия просстак както преди 200 години!

14

БГ

преди 2 години

Стига с тази пропаганда,скъсахте се от лъжи и безпочвени обвинения.Все Русия ви е виновна.След година-две ще почнете друга песен да пеете,когато еврогейовете осъзнаят,че бъдещето е в Азия,а Европа без суровини е нищо.

13

Нищо чудно

преди 2 години

Безмозъчният възрожденски *** не знае какво е това мозъци, затова се изказва некомпетенно.

12

Олеле!

преди 2 години

На Путин му изтече мозъка!

11

Путлер

преди 2 години

Ала - бала пугачова е огромен изкуфел пъпеш, също като мен!

10

Кръстьо

преди 2 години

Нормално е, те не напускат защото са умни, добри или честни, а защото вече няма да бъдат облагодетелствани. А това е страшен удар по тяхното разбиране за живота и мястото им в него.

9

Mmm

преди 2 години

Видяхте ли къде са истнските Нацисти хората ви казват кои викали зиг хайл? А не Путин дето лъже в Украйна били Нацисти е казват ви самите Руснаци. Там на площада в Москва викали зиг хайл

8

Анонимен

преди 2 години

Много умни хора, да бягат да се спасяват в нулевата земя, която ще бъде заличена с атомни бомби. Голяма интелигенция, досуш като чалгарската интелигенция.

7

Анонимен

преди 2 години

Виждам че на примитивите дори им харесва че русия я напускат мислещите хора. Нищо добро не вещае това за света освен нови агресии и войни.

6

Анонимен

преди 2 години

"пише Дойче веле."