57

Шойгу

преди 2 години

Горещо препоръчвам на украинците да не изстрелват всички джавелини. Да оставят един който да бъде монтиран в тръътката на Зеления артист след което да му палнат фитила и с 200 към свети Петър

56

До 7

преди 2 години

Явно си крайно невеж Русия е губила толкова много войни и толкова много пъти са я правили смешна, че не знам как изобщо се хванаха на тази игра ....

55

...

преди 2 години

Аз се чудя на първия вариант! Абе те руснаците не се ли научиха от Афганистан!? там не окупираха ли държавата цели 9г я държаха и накрая пак ги разбиха! И си тръгнаха!!! Защо мислят, че сега ще е по-различно да не говорим за това, че ще има огромен международен натиск да не говорим, че ще има една огромна финансирана и подкрепяна от щатите партизанска война! Този вариант ще отнеме мнооого жертви за руснаците! Да не говорим за санкциите! Така, че ....

54

Стратегия

преди 2 години

Путин може да е всякакъв но се предполага че знае максимата - "Победителите не ги съдят". Така че нещата в крайна сметка трябва така да се извъртят, че той и обкръжените му да си мислят че са победили... Иначе притиснати до стената, като се знае какви инати са рашките да не вземе да се стигне до най-нежелания сценарий 5 .... Колкото и да ни се искат сценарий 3 и 6...

53

Прост

преди 2 години

До УМЕНКато в България са...

52

1000 варианта...

преди 2 години

Има само ДВА варианта . Путин печели ... или губи в неспиращата вече няколко десетилетия война между САЩ и Русия . Украйна ? Каква украйна ? Ония там са само някакви пешки използвани и от двете страни за да си постигнат целите . Нито на САЩ , нито на Русия им пука за страните около тях замесени по някакъв начин във войната им . ЗА СЕГА - Путин има по- подготвена и боеготовна армия ... докато САЩ има на своя страна медиите по цял свят и по този начин влияние над умовете на простолюдието.

51

ИСТОРИЯТА УЧИ

преди 2 години

Сценарий 1: Русия печели войната - останалото е за успокоение на лузърите.

50

Анонимен

преди 2 години

Залагам на 4-ти ....

49

14-ти януари

преди 2 години

Хитрият, двуличен и откровено подъл колективен запад се старае да ни убеди, че шестият сценарий бил може би най-нереалистичния от всички, но тайно залага именно на него.

48

Леле какви

преди 2 години

умопомрачени путинисти има тука.... Единствения нацист в цялата схема се крие в бункер някъде в Русия и нарежда убийствата на цивилни хора в Украйна.

47

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 2 години

БРАТСКА РУСИЯ .... ХАХАХАХАХ ХАХАХА ХАХАХХХА ХАХАХАХА добрееее бе фашага руска

46

Смехурко

преди 2 години

До: 43 ХА-ХА-ХААА!!! Барабанен огън ли??? Не бях чувал досега.Това да не е някакво ново, тайно, страшно оръжие на Путин с което да изуми света?Някакъв боен барабан който фърга мълнии по врага може би?

45

9

преди 2 години

Стигам до "бързата победа на Русия" и спирам да чета... Дойчето поне да си сверят фактите! Украйна е най-голямата държава по площ в Европа с най-многобройна армия...какво се е очаквало, Русия да влезе за 2 дни и гейм овър!? Тоя вариант можеше да се случи ако нямаше жив щит от цивилни...

44

Анонимен

преди 2 години

>Анонимен преди 46 секунди Да съ пръждосват, Нато и Ес от там, те създадоха този конфликт. <<*** верно ли?!!! Педофилът и убиецът също му създават конфликт вътрешен, той затова действа.... значи опрадвадаме действията му --- ми да ти дойде на гости тогава по един от тях

43

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

42

Юрий Никулин

преди 2 години

""Русия губи по всички фронтове. Русктие войници дезертират масово и бягат. Украинската армия до дни, даже до часове влиза в Москва с джавелините и байрактарите и Путин отива на съд!"""""""""""Хахахахахахаха, упал, потерял сознание, очнулся - гипс! Хахахахахаха.

41

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии излъчват видео в което се вижда как кола се е забила в оградата на руското посолство в Букурещ и гори. Нападателят се е споминал на място. Явно украинците не ги интересува в коя страна са. Ще искат да се бият с руснаците навсякъде. Дано и при нас няма такива нападения.А дано ама надали.

40

Анонимен

преди 2 години

До Стига нежности - много от руснаците в Русия започват да се изнервят и вече и те мислят така - защо да ги жалим украинците, 8 години избиват руско население, сега издевателстват над пленените войници, защо трябва да търпим всичко това като можем да приключим войната за няколко дни.

39

Анонимен

преди 2 години

До логиката сочи ВОЙНАКитай имат отдавна зъб на Раша, мейби си прав :)) Чакат тихичко своя момент, Ердо също тихичко и подмолно чака своя момент, направо не му завиждам на джуджа с такива "приятели" :)))

38

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува, нека си играят игричките.