127

Анонимен

преди 2 години

Азербайджан, Туркменистан, Казахстан, Алжир... Все държави, които с удоволствие ще заместят сърдиткото Путин и едва кретащата му империя в битката за кешовицата на европейците. Газ има, колкото щеш. В Източното Средиземноморие също откриха газ, уж имаше екологични проблеми, ама смея да прогнозирам, че те ще минат леееко на заден план, с оглед обстановката.

126

до 146

преди 2 години

А колко газ има в ЕС бе ***? Това з газа е по-опасно даже от това, което прави Путин в Украйна, защото ще извади от строя първо най слабото звено в ЕС, а именно България. Очаквайте следващата зима римейк на протестите от февруари 2013, но тоя път гладните и озлобените ще докарата нещата докрай, защото няма да има кой да намали цената на тока и на всичко вече!

125

Анализатор

преди 2 години

Много шум се вдигна напоследък около въпросното превалутиране на сметките за газ към Газпром. Ако Путин наложи фалшив обменен курс на долара/еврото към рублата има едно много разумно решение. Вместо долари и евро европейските страни могат да купят например донги, песо, рупии или някоя друга екзотична валута и да я предоставят на руснаците. Тогава ще стана ясно трябват ли им евро/долари или не :)))).

124

Анонимен

преди 2 години

До Гроздето е кисело Лисиците не ядат грозде.

123

Уфффф

преди 2 години

Газ, газ и колко газ има в раша! Има няма за 50г.! И после кво бе рашароби ..какъв апокалипсис ще чертаете! На кого ще се кланяте?!!! Ппиродните източници са изчерпяеми! А пък има и други източници на енергия възобновяеми!!!

122

SHEFA

преди 2 години

РУСИЯ ВДИГНА ЛИ ЦЕНАТА НА ГАЗТА?-И ЗАЩО ТУК ОТ 82 СТ. СТАНА 1.70 СТ-+ТОВА СЕГА С ОЩЕ 25%-И МИЛИОНЕР ДА СИ ЧЕ ОСТАНЕШ ПО ***.

121

Гроздето е кисело

преди 2 години

Седяла лисицата под плета гледала нагоре кехлибареното грозде. Облизала се и въздъхнала - Гроздето е кисело! :):):)

120

Анонимен

преди 2 години

икономически рацзвет на държавата с евтино гориво-----------Така е, Саудитска Арабия е добре. Русия още не знае с всички тези ресурси (освен гориво, тя имакакво ли не) как да разцъфне икономически :)

119

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно да се обявиш за независим от руската газ в началото на пролетно-летния сезон. Без достатъчно АЕЦ-и се гответе за революции следващата зима!

118

пияница мистик

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА === Лелеееееее, това за кой си го написал бе? :)))) За някой, който току що се е научил да чете ли? Някой 5 или 6 годишен? Германия щяла да стане Сомалия, а Пyтлepистан бил най-заситената и богата нация в света :)))))))))))) Ахахахахахахахахахаха....Абе, Путларах, ти ли си бе? От Кремъл ли пишеш :))))))))))))))

117

Км

преди 2 години

Статия-пълна каша!Статия,та дрънка!

116

ИЗЛИШЕН газ?

преди 2 години

ХА ХА ХА ХАХ АХАХА ХАХ АХА ХА АХ АХА ХА ХА!!!!!!

115

Бай 100ян

преди 2 години

Когато една Държава разполага с евтини горива а останалите държави със скъпи горива това неминуемо ще доведе до икономически рацзвет на държавата с евтино гориво за сметка на тези със скъпите горива.

114

Анонимен

преди 2 години

До 102, използването на епитети и квалификации, НЕ е начин да докажеш твърдение, но Е начин да покажеш интелектуална безпомощност. И аз мога да те нарека Байдънофил ама това не ми придава тежест. Всъщност такова ви е масово нивото на ***. Само вие използвате обиди и някакви инфантилни опити за сарказъм просто защото ви липсват доводи и капацитет да се аргументирате. Дори качественото тролене иска акъл.

113

Анонимен

преди 2 години

Значи ние да се тревожим какво ще прави Путин с неговия газ? Или искат да ни внушат, че могат да го принудят да ни го подарява без пари, защото няма какво да го прави? Мисля, че някои хора са си загубили акъла от охолство и високо самомнение.

112

Натовеца

преди 2 години

а европа какво ще прави с всички тези бежанци наред със стандартните от близкият изток и африка ,на фона на поскъпваща храна и енергия !Евроап ще е клоака от не третия а петия свят!

111

някой

преди 2 години

И аз да се изходя по въпроса-шотландския газ свърши,норвежкият до 10год.Полша купува руски втечнен газ през американци от Виборг,сега ще стане същото и с Литва.Втечнения газ с 50%по-скъп от тръбния и с30%по-ниско калоричен.*** е предвиден да се запълва с порече от 2/3с руски газ.Основния собственик на азерски газ-ЛУКойл,на катарския Газпром.Газовозите за втечнен газ са не-повече от 5% от необходимото.Колко трминали за втечнен газ има в Европа?А сега си седнете на г.ъ.за и мислете по въпроса!

110

Анонимен

преди 2 години

Не би трябвало да е проблем, русия е пълна с вече изразходени кладенци които могат да се ползват за резервоари за съхранение.

109

факт

преди 2 години

За сащ сме пушечно месо...

108

пияница мистик

преди 2 години

Ама Боко като ви каза, че има огромни залежи в Черно море и може да се добива газ, комунистите отвориха големите yсти и изведнъж се загрижиха за екологията. И Боко, нали си е простоват човечец им се върза и се отказа от проекта за добив. Иначе беше намерил американски фирми да го добиват. Сега бай Гань0 изведнъж се усети, че е зависим от едно джудже убиец и започна да се чеше по главата...а можехме да се самоосигуряваме, а не да се поддаваме на рекетьора от Кремле