264

Анонимен

преди 2 години

Това е реалната картинка Украйна демилитаризира и денацифицира Zусия

263

СТАР ЕФРЕИТОР

преди 2 години

ти мушморок отбранителен автомат виждал ли си

262

КОПЕЙКИН

преди 2 години

ДЯДО МИ БЕШЕ В СИБИР, БАЩА МИ БЕШЕ В ГУЛАГ .....ДА ЖИВЕЙЙ СССР ДРУГАРЯ СТАЛИН, МАРШАЛ ПУТИН , И ОЩЕ И АЗ НЕ ЗНАМ КОЙ ЩОТО БАЯ МИ ПРОМИХА МОЗЪКА

261

Факт

преди 2 години

Важните факти на Рассия ги има само в платените съветски кратуни - даже СССР лъгаха и Европа и собственото си население, че няма да нападат, после продължиха да лъжат собственото си население, че правят само операция в Донбас. Явно колко са им "важни" фактите, щом се налага да лъжат собствения си народ. Факт.

260

Dtrump

преди 2 години

Още една руска страхлив продажник

259

ФАКТ

преди 2 години

В РУСИЯ НЯМА ПАМПЕРСИ.....КАКТО В СССР НЯМАШЕ ПАМПЕРСИ.....СЕГА СИ ПЪЛНЯТ ГАЩИТЕ

258

Анонимен

преди 2 години

Копейкин е бил използван сексуално в Украйна, затова сега мънка! Държат го с видео

257

до 278

преди 2 години

Би ли обяснил моля, като как Русия иска да предотврати Третата Световна Война като праща руски самолети с ядрени ракети над Швеция, а кремълският диктатор Путин се е скрил в противоядрен бункер в Урал??? Много странна логика за предотвратяване на война...Между другото, не мога да се отърва от чувството че руските военни постоянно карат на самогон! Помня, наскоро бяха стреляли с някакво оръжие с което унищожиха собствени околоземни спътници с което рискуваха отломки да ударят МКС!

256

ЛЪОШ ЗАПАД

преди 2 години

НЕ МИ ДАВА ДА СИ НАПРАВЯ НОВ СССР .....АМИ СЕГА

255

Анонимен

преди 2 години

До Факт Съвсем с причина навлезе. Нещо си пропуснал важните факти.

254

НА РУСИЯ

преди 2 години

ВСЕ ЗАПАДА И Е КРИВ.....ЛЪОШ ЛЪОШ ЗАПАД

253

Анонимен

преди 2 години

До анализатор "който е аватар, прероден и астрален близнак" ...Ъъ... Дообрее.. Всеки си има право на мнение, обаче тук много олекна... Може би ти трябва да се осъзнаеш? Не, че е задължително де, както искаш...

252

Факт

преди 2 години

Расссия се "опитва да предодврати Световна Война" като навлезе без причина (след като лъга че прави само "учение") в суверена Европейска страна и почна да и руши градовете и да избива населението. *** нещо не и се получи - демилитаризацията на Рассия тече с пълна сила. Факт.

251

КОМИ РАШКОВ

преди 2 години

БЯХ ОБЩ РАБОТНИК ПРЕЗ КОМУНИЗМА СССР МИ ПЛАЩАШЕ 500 ЛВ....СЯ СИ РЪФАМ ОПИНЦИТЕ.....ИСКАМ ПАК СССР

250

ОРЪЖИЕ ЗА

преди 2 години

УКРАЙНА. ТОЧКА

249

КОПЕЙКИН

преди 2 години

*** СЪМ ОТВСЯКЪДЕ. НЕ ЗНАМ ЗАЩО МЕ ТЪРПИ БЪЛГАРИЯ

248

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 236Точно. Но някаки удобно това се забравя или замита под килима.

247

Анонимен

преди 2 години

До Факт В момента единствено Русия иска да предотврати световна война и много време търпя игричките на САЩ, които отдавна наливат масло в огъня. Ти си помисли колко ще са засегнати САЩ и какви ползи ще имат от една отслабена и разрушена Европа! И кой ще го отнесе накрая. Това може да ти даде някои отговори на въпросите ти.

246

анализатор

преди 2 години

Нямам за цел "да разлайвам коментиращите" както се изрази тук един платен руски провокатор, а да ви накарам да се опомните - днешните рушисти се подчиняват на кремълския фюрер Путин, който е аватар, прероден и астрален близнак на германския фюрер Адолф Хитлер! Той живее някъде между 1939 г. и 1941 г., смята руснаците за господарска раса която ще покори останалите и смята че може да уплаши света с прехвалените си "чудодейни" оръжия! Вижте какво става в Украйна! Не бъдете овце!

245

Факт

преди 2 години

Колкото повече оръжия получават украинците толкова повече руски трупове ще има и толкова по-слаба ще руската армия - и от там шанса някога да нападнат който и да е друг намалява - за това е целия рев на платените рассийски предатели в България. Факт.