118

До 125

преди 2 години

Приятелю, айде само да не се лъжем. И аз имам фотоволтаични системи, и пак не съм на 100% независим

117

Анонимен

преди 2 години

Вие си мислите,че добрата Руска Федерация само си заплашва и няма да спре газта.Ще я спре.Така казаха.Няма ли плащане край.Две години ще я карате на соларните панели и няма да има какво да се яде.Защо и на нас ще спират?Защото ние сме част от СССР номер две.Те вече не виждат разлика между Германия,Франция,България и т.н.Ние сме ЕС.Пак сме на грешната страна и пак глад.Само че в Германия ще се по-добре от нас тук.

116

Анонимен

преди 2 години

ес никога няма да може да се откаже от руксате газ и петрол, останалото е кйорфишек

115

Анонимен

преди 2 години

Можем да си вземем газ от Кюрдистан. Нали е американски - там имат и нефт и газ. Само турците трябва да го пуснат през техните тръби и готово. По тръите и чак Австрия и Байерн ще им го закараме.

114

Анонимен

преди 2 години

Енергийно независим си, колкото Рашков е независим от алкохола. Жена ти сигурно пръцка и произвежда мегавати ли хахахха

113

до 125

преди 2 години

Землянка ли имаш?Тя е енергийно независима да,хахахаха!

112

Анонимен

преди 2 години

Психопата Путин няма да доживее до трибунала за военнопрестъпници, но всички от шайката му ще бъдат съдени. И Лавров и Шойгу и Патрушев и Матвиенко....... Пред трибунала ще отговарят и пропагандаторите, които 8 години сееха омраза срещу Украйна като Соловьов, Кисельов, Симонян и останалите клакьори. След това за обикновените руснаци ще има дълги години на депутинизация. Такава ще има и за всички фенове на Путин по света!

111

ВРЕМЕ Е!

преди 2 години

Да ускорим ВЕИ-тата и да минаваме на коли на ток :) Айде Вова - на тебе оставяме да си пиеш или мажеш или каквото там ще си го правиш гАз-а :) а най-добре си го наври в гЗа :))

110

До Мишо

преди 2 години

И аз съм българин. И аз обичам Родината си. За това ти казвам *** и поживей в раша, за да видиш как се "грижат" за собствения си народ! Тогава ще разбереш, че не ти трябва такъв партньор за каквото и да е!!!! В случая за безценната им газ!!!

109

до 127

преди 2 години

Тотално 100%, драги бедняко. Южен склон, на 20км от София. Ток = 0лв.. Отопление = 0лв..

108

Анонимен

преди 2 години

До Стига с тая Русия! - представете,че няма и нефт? Изчерпал се е, а този дето е останал го е взел Китай. За това и войните в последните 20-тина години, размириците в Беларус, Казахстан и войната в Украйна включително.

107

До 126

преди 2 години

Имаш енергийно независим дом... Ама не 100 % . Cмeшкооооо

106

до 118

преди 2 години

Продължаваме снишаването, както вече са ти казали. После не се чуди защо бачкаш за жълти стотинки, както вече са ти казали.

105

до 118

преди 2 години

Бедняко, не ме интересуваш. Аз на студено няма да стоя- имам енергийно независим дом, защото не съм снишен роб, като тебе. Мерси.

104

Стига с тая Русия!

преди 2 години

Бабите и дядовците ни да не са ползвали газ а?!Има въглища,мазут,дърва,ток,какво толкова?Ами я си представете,че няма природен газ,изчерпал се е,свършил е и няма никъде на планетата.Какво ще правим тогава а?!

103

Анонимен

преди 2 години

До Борелчо, мамин сине Няма дя спре газта путивчо. Ще окгане без парички. А относно урана, има откъде да се купува. А Русия го обогатява, а се добива в Казахстан. А за нефг има достатъчно.

102

Анонимен

преди 2 години

Мале колко ес *** има в тея коментари. Не им трябвала руска газ. Хахаххахахах

101

Анонимен

преди 2 години

Анонимен 117 ще върти *** на едно колело да прави електроенергия за производството и проблема е решен.

100

Екстра тайминг

преди 2 години

Сега точно свърши зимата и до следващата зима ЕС ще има доволно време да си преориентира вноса на газ от други държави.

99

Анонимен

преди 2 години

До 109 Аааа ха ха ха ха ! Той щял да стои на студено видите ли ! Ама сега стои на топло ! Е, хайде стой от сега на студено и следващата зима пробвай но пролетта вече ще ядеме жито с бомбони за тебе