97

Нациста

преди 2 години

е само един. Крие се като ми..шка в бункер някъде в Русия и нарежда бомбардировки по болници и детски градини. Това ли е великия вожд??? А през това време русначета на по 20 години стават на кайма в дъртите танкове.

96

Кайчо Киряков

преди 2 години

Истината за Донбас - репресии на руското население не е имало, а местни мyтpo-олигарси са решили че трябва да се отцепят за да си въртят бизнеса неубезпокоявани. Оттам възникна и конфликта, като реално Украйна няма контрол върху тези градове, но е нормално да иска да си го върне. Според родните yшанковци ако от кърджали решат да се цепят, трябва да ги оставим на мира и да им уважим волята. Така ли е или прилагате двойни стандарти?

95

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама доскоро нацисткият клоун не искаше "незабавен мир",ами проповядваше "тотална" и "победоносна" война. Сега като скоропостижно му редуцираха укро-вермахта барабар с оръжията и ресурсите, истеричният нарко-хитрец нещо доста чевръсто попревключи на "готовност " за "мирни преговори"...Да де, ама от РФ вече му казаха какво ще да става... така че лицето Зеленски нема нужда да се гъне и пъне... Да си взема хапчеата и да си чака...

94

Евала на украинците

преди 2 години

направиха за смях цялата армия на Пу......кин. Никой няма право да напада суверенна държава под предтекст че гони ''нацисти'' или зелени човечета.

93

Анонимен

преди 2 години

Вероятно това иска да напрви. Видя че няма да успее да превземе цяла Украйна и сега гледа да се измъкне.

92

До Анонимен

преди 2 години

"И защо тогава Зеленски обикаля като кyчка визитарка навсякъде да моли за помощ?" - Как защо? Ми за да може купчина от трупове на руските окупатори да пордължава да расте. Нека Путин после да обяснява на майките им, че това е просто едно учение.

91

До Боби

преди 2 години

Бобка рубли ще те трябват и на теб. Иначе студ брат. И после да не ревеш че тока ти е левче киловата.

90

до факта

преди 2 години

Стига писа глупости бе, не ти ли спряха копейките. Нацисти имало в Украйна, а в Русия какви са - бандити.

89

путьо

преди 2 години

Идва новият световен ред и той е свят без руска държава. Свят без руска държава е най-доброто решение за целия свят.

88

...

преди 2 години

Повтаряме афганистан а!? Така ли не си взехте поука от оназ война там бре!? Инак то ясно, що го искате де! Щото се оказа, че "непобедимата" руска армия некак си не успе да завземе толкоз лесно украйна! И сега половината така половината иначе! Ема тоо таз половина другата не окупираната като влезе в нато то няма ли да ви е по четвъртит тогава!? Бре пак неизмислена работа бре! Същото както с денацификацията! ама даже потинофилите вече не споменават в постовете си денацификация!!!!!

87

Mногознайко

преди 2 години

Интересен е този Зеленски. Хем иска мир, хем ще налага санкции, хем пък иска от запада оръжие. Та господин президент по къс ръкав, всъщност какво искаш, мир или война? И да знаеш винаги победителя налага условиата а победения ги спазва. Засега ми се чини, че май руснаците са до Киев а не украинците до Москва, та не знам как си ги представяш тея работи. Земи да слезеш на земята най сетне.

86

Анонимен

преди 2 години

СССР навремето за окупирането на една Чехословакия, която беше една идея по-голяма от България, задейства общо над 600 000 войници и почти всички държави от соцблока. За Украйна, което е над 600 000, но квадратни километра, Путин и разбирачите му задействаха 250 000 войници и за съюзник...Беларус. Тук дори не говорим, че СССР все пак имаше отлична за времето си армия, а Путин и тайфата му реално дообират складовете за каквото е останало от времето на СССР. Това са руските експерти.

85

Боби

преди 2 години

Родните yшaнkи запасихте ли се с рубли докато са по евтини?

84

селянин

преди 2 години

иде нов световен ред па ке дойдем комунистите на власт и само на демократчета ке ми станете

83

Анонимен

преди 2 години

64 км колона на север от Киев първо бе смалена на 40 км. След това на 4 по-малки колони, които джавелините разпердушиниха и остатъците се изтеглиха вече на изток. Митовете за руската армия се изпаряват един след друг, но каква армия може да има една затънала в корупция и олигархична вакханалия държава, вторачена в миналото и военните похвати от Втората световна война. Та военният им министър е една карикатура, занимаваща се с PR и най-вече придружител на Путин по време на лов и риболов.

82

Дедо Мъдури

преди 2 години

На украинската армия и свършвали ГСМ? Ха-ха вие сериозно ли се успоковяте с това "драги" ватнячета? Щото аз пък си мисля че на РПГто не му трябва нафта или бензин.

81

Анонимен

преди 2 години

Русия 8 години искаше незабавен мир докато украинските нацисти избиваха деца и цивилни,--товаришч чемодан ето плоча изтъркана давай нещо друго

80

факт

преди 2 години

Ако се спре оръжието за наци Украйна за една седмица ще настъпи мир,но запада явно не иска мир.

79

Анонимен

преди 2 години

До Никакво разделяне "а нейната войска ще бъде част от Руската армия." Че тя от самото начало Е руската армия. Руснаците изпратиха войската, която го играе "сепаратисти".

78

Зззззззз

преди 2 години

Голям познавач си станал кайчо Колко вземаш на гадаене Сигорно си събрал доста гривни от урките