384

Анонимен

преди 2 години

Тая скрипя неуката , колко ли го е поемала докато стигне говорител ? ;) изглежда доста рсзнебитена . Пратете и бетонните гнусотии да си ги сшожи пред блока

383

маке

преди 2 години

Кирил и Методий са македонци.

382

Анонимен

преди 2 години

Алооо Захарова?Ти сърце нямаш ли,не си ли майка?Не виждаш ли какво става с украинските деца?А тука ни качваш на черешата с тези окупаторски паметници!

381

Анонимен

преди 2 години

Паметниците или поне трзи които имат смисъл ще бъдат оставени с правилните данни, а не Руската пропаганда. Като напраимер този на шипка трябва да пише войници от кои държави да ни освободили ( не е само Русия )

380

MKS

преди 2 години

Няма нито един загинал руснак през втората световна война у нас. За какви военни паметници говорим тогава? Това са символи на окупацията ни от СССР! Обезателно трябва да бъдат премахнати и не смесвайте Шипка с тези комунистически символи!

379

До474

преди 2 години

Ако Хитлер е спечелил войната щеше да е много хубаво- сериозно ли?!?! Долен нацист!!! Аз съм еврейка.И вие харесвате този коментар- ужас.

378

Истината

преди 2 години

До Гаварит Масква..... Този език е черковнославянски....... Този език е Б лгарски, не черковнославянски !

377

До Петър

преди 2 години

А ние в БГ пропищяхме от зомбита майкопродавци като теб...

376

Мнение

преди 2 години

Ами дайте да гътнем и Шипка, Плевенска епопея,че видите ли и там е имало руснаци.Да ***** дивашкия ни манталитет.Никакъв паметник -нито руски, нито американски,ако ще и турски не трябва да се руши.Хора са дали живота си,дори за грешна идеология, зад това стоят животи.

375

Дядо Иван

преди 2 години

Паметника на Альоша в Пловдив е на хоризонтални сегменти, така че просто можем да го боядисаме в жълто и синьо, така че да прилича на украинското знаме. Много лесно може да се направи с евтин дрон.

374

Българин

преди 2 години

До Петър..... В Латвия вече пропищяха от безчинства на украински.... Вече те превариха руски хибриднико и пуснаха този гнусна руска лъжа! Не усещаш ли колко ниско падаш като пишеш тези руски лъжи?

373

Гаварит Масква

преди 2 години

България не признава руския език. Този език е черковнославянски. Болшевиките каквото ни надробиха в Македония сега го сърбат в Украйна. Не е лесно да си *** и все другите да са ти виновни.

372

Анонимен

преди 2 години

Трябва да останат само от Руско турската война ,тези паметници от Втората световна война трябва да се разрушат. Ако Хитлер е бил спечелил войната сега щяхме да сме на нивото на западноевропейските държави. Русия е един окупатор и мародер... Я питайте бабите си за руската войска като идва и какво са правили за разлика от немската когато е била... Може да сте наследници на някой пиян казак и за това толкова да ги тачите тия мизерници... До основи трябва да се заличат... и гробници и паметници...

371

Ннн

преди 2 години

Вие спрете да сте бандитите на света....и тогава искайте уважение

370

Анонимен

преди 2 години

А Путин признава ли ни писменоста,историята,суверенитета?Този дребен интригант!

369

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 455 Германия не е нападнала СССР! Просто е провеждала учения на тяхна територия! Може пък да са решили да ги освободят от комунизма, както руснаците в момента освобождават Украйна от нацистите!

368

Българин

преди 2 години

До Ужас...... помиа*рска нация си руши паметниците-добра или л...... Това не са паметници а жалони на руската доминация и ще бъдат премахнати!

367

Анонимен

преди 2 години

Второто освобождение ми дойде в повече!

366

Българин

преди 2 години

америнските летци дето разориха софия - поканени са всички антибългари........ ПЪРВО , русофилите сте най-големите антибългари. ВТОРО, паметника на американските летци е издигнат от американци на американска територия пред посолството на САЩ. ТРЕТО, американците ка дали около 250 загинали и 350 пленени, докато руските жертви са 42 от употребата метилов алкохол

365

Бесен

преди 2 години

Само не разбрах какво против МOЧA има тъпия филтър?