18

Анонимен

преди 2 години

Евала на Ердоган.Нашите Л. И.З.А. Ч. И. ще попилеят страната. Да си ходят в сащ.

17

До 16

преди 2 години

Българите НЕ СА славяни. В жилите ни тече 50% тракийска кръв, а славянската е по-малко от 12% (предимно в русофилите).

16

Анти-трол

преди 2 години

До АнонименДемек от козяк ни казаха че трябва да купуваме само Американска шистова газ на безумно високи цени" Добре, че КироТъпото ще вземе комисионна а българите ще гладуват и духат супата, до като ги лъжем с евро ценности от типа - забрана на опозоционни партии, фашизъм, забрана на неудобни медии и расизъм! Тия продажници за 100 дена продадоха , предадоха и ограбиха България! А тоя е просто един слуга и национален предател!

15

Единственото Бъдеще

преди 2 години

за България е с Русия!! Запада, Не Ни Мрази по-малко, отколкото Мразят Русия - те имат Славяните за ***, по-нисши и от Африканците!!

14

Анонимен

преди 2 години

Какво говорят тея бе майко мила.. абе кажете си че Путин не иска преговори с вас бе какво луцете народа. Има ли изобщо такива които още да ви вярват изобщо не знам

13

Абе

преди 2 години

По-добре свободен и демократичен американски втечнен газ, отколкото фашистки руски газ.

12

Ами значи няма да е скоро ... всъщност скоро ще приключи "специалната операция" на путин в Украйна, а изтиканите руски части ще пренесат войната в самата путинова расия където тя ще прерастне във Велика Отечествено-гражданска война, която ще положи мумията на жужи да тази на Ленин ... !!!

11

БЪЛГАРКА

преди 2 години

ВИЕ СТЕ *** И НЕ МИСЛИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЕТО КАКВО КАЗВА РЕДОГАН : НЕ Е ЛИ ПО УМЕН ОТ НАШИТЕ харвардски ПРЕДАТЕЛИ ??? Така че тук няма какво да направим. Трябва да запазим чувствителността си по този въпрос. Първо, не мога да оставя народа си на студено през зимата. Второ, не мога да спра нашата промишленост. Трябва да защитаваме тези интереси, заяви той.

10

гражданин

преди 2 години

то и от гробища няма да има нужда

9

Муахаха

преди 2 години

Смешници, нали Нямаше да ПреГоваряте Изобщо! Нали Руски Газ не ви Трябваше - нали ИнтерКонекта с Гърция беше Бъдещето?! Какво стана?! Реалността е Сурова особено спрямо Фантазиите!!

8

селянин

преди 2 години

на коя война украинската или европейската втората ке почне след две три седмици а кат свръши никой нема да има нужда от газ

7

Anonymous

преди 2 години

И светът показа среден пръст, а и голямата тояга на Путин, за това все посяга към червеното копче, ама няма топки.

6

Вьзмутен

преди 2 години

Отставка нищоправещи , вие ще избягате ние ще сьрбаме попарата

5

п.п.

преди 2 години

недейте, като блокира икономиката и почнат стачките и митингите на галоп ще бягате да се молите

4

Анонимен

преди 2 години

Ще изстудуваме и изгладуваме евроатлантическата солидарност! Ако детето ми мрънка, че е гладно или мръзне, винаги мога да го умълчавам с шамари! Слава Украйна!

3

Анонимен

преди 2 години

Няма да купувате от този или онзи ще купувате от нас казват американските ни (партньори) това не е ли намеса във вътрешните ни работи и те да определят цената без пазърлък колкото ни кажат

2

Анонимен

преди 2 години

***, и след войната пак няма да е . Путин нали ви показа среден пръст. Нито една медия не го показа хахах

1

Правилно

преди 2 години

От Русия нито газ, нито нефт, нито водка, а даже и котка!