121

Анонимен

преди 2 години

До мишо бирочетоТака е фашистите така правят *** виж лампионите с човешка кожа в освиенцим

120

мишо бирочето

преди 2 години

до колко аз разбрах от различни източници, предимно неспонсорирани от америка за българия, единствените окупирани в мариупол са главорезите от азов които са изолирани в един завод на брега на морето и ще бъдат драни живи. който няма татуировки го пускат да бега за полша, тея с татуировки ще бъдат направени на лампиони и окачени на оградата на американското посолство.

119

Мдаааа

преди 2 години

Антонов: Украинците монтират ракетни системи в жилищни райони, крият се зад жените и децата.... Призоваваме спонсорите на киевския режим да спрат да насърчават кръвопролитията в Украйна и сериозно да помислят за последствията от своята дейност, заяви посланикът на Русия във Вашнгтон.... https://fakti.bg/world/663889-antonov-ukraincite-montirat-raketni-sistemi-v-jilishtni-raioni-kriat-se-zad-jenite-i-decata

118

Анонимен

преди 2 години

Не само Байдън има лични финансови интереси в Украйна. Вероятно и други, сред които Хилъри Клинтън също имат такива. За нея сега не се говори, но тя беше в списъка на санкциирани, изготвен от Русия, и представен само от страната "да нямат право да влизат на територията на Русия", а не цялостно, защото щеше да лъсне част от истината. Помним колко беще яростна Хилъри Клинтън по въпроса за Украйна. Лозунги по света: Както ни лъгахте за ковид, сега ни лъжете за Украйна.

117

мишо бирочето

преди 2 години

това същите вагони с трупове ли са като тези с жертвите на ковид от северна италия? руснаците търпят жертви но колко са никой не знае и лежат на съвеста на рептилите от америка и европеистан. европа вече никога няма да се докопа до ресурсите на русия и ще внася всичко то китай. съществуването по време на българския социализъм ще ни се види като мокър сън в сравнение с деиндустриализацията и бедността която очакват не само нас но и повечето европеистанци. кой не скача е руснак.... помните ли.

116

Анонимен

преди 2 години

Който мрази Русия, да заминава на фронта да се бие срещу нея. И няма от какво да се страхува, нали Русия губи?!

115

Анонимен

преди 2 години

Слава на Чечня .

114

Анонимен

преди 2 години

Ами да им помогне, като се предаде и подпише капитулация вместо да реве и моли войната да стане световна.

113

Анонимен

преди 2 години

Явно русофилите имат "мозък", колкото има и всеки един зеленчук... В интернет има безкрайно много информация, колко "успешни" за действията на Путин и башибозука му в Украйна... Също и за вагоните с трупове на руски "войници", които се връщат в Русия

112

Анонимен

преди 2 години

Войната в Украйна ще приключи, само със смъртта на xлeбapката в Кремъл...

111

Fallschirmspringer

преди 2 години

Много е интересна реакцията на украинското правителство,относно взрива в онзи мол.Киевската позиция,варира от писък "Русия бомбардира граждански обекти" до реалното"Кой по дяволите качи снимка със скритата ни в мола военна техника".Разбира се цялата лУгава,евроТейска,псевдо-информационна шайка надава вопъл:"8 граждани са убити",но удобно пропускат да кажат,че това са е случил след вторичният взрив на избухналите скрити там боеприпаси,а след това неолиберален вой,"ама това е граждански обект"

110

До 146

преди 2 години

Не само ще му вярват ще си пратят и дъщерите

109

Анонимен

преди 2 години

Това е руския мир. Унищожаване и изгаряне на град

108

Анонимен

преди 2 години

Русофилските *** се разбудиха ...

107

Анонимен

преди 2 години

Укронацистите не ги пускат, те са виновни.

106

Анонимен

преди 2 години

Каква е логиката, под претекст, че Путин воюва срещу "нацисти" и "наркомани", както той се изрази, които избивали руснаци в тези две украински републики, да прилага дори още по- брутални методи и още по-кървава форма на нацизъм? Нацизъм не се ликвидира с нацизъм. Няма оправдание за действията му! Прочистил ги бил....как е сигурен, това да не са дървеници? Утре онези, ако са реални, ще тръгнат на партизанска война, за да си отмъщават за войната, за избитите....Много умен тоя Путин

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 "Абе тъппи Путинисти утре вашият гуру ако ви каже, че е плющалл жените ви пак ли ще му вярвате" Най-жалките утре, като поредния руски сатрап свали Путин, ще започнат да го плюят. Няма толкова ниско паднали като тия .... вечни роби.

104

Анонимен

преди 2 години

Похвално за колегата дето изброил нацистите. Да даде повече инфо.

103

Анонимен

преди 2 години

Хънтър Байдън, отново го разследват в Америка, но тука имал още адвокати. Животът на украинците има значение,един интересен филм.

102

Анонимен

преди 2 години

Абе тъппи Путинисти утре вашият гуру ако ви каже, че е плющалл жените ви пак ли ще му вярвате