344

Анонимен

преди 2 години

100 дни про100тия!

343

безпартиен

преди 2 години

стефан янев каза: от предното управление заварихме държавата в много добро финансово състояние - ти кирчо, утре, защото утре вече ти си тръгваш в какво състояние ще оставиш народа когото излъга

342

до Ангелина

преди 2 години

Искате да кажете нещо, ама нищо не Ви се получава. Също като Вашия кумир про100 киро.

341

луд Киро

преди 2 години

Спешно да изиска от Божков да иплати дължимите данъци от 550 млн.лв. на българския народ. С Рашков и Гешев да възбудят дело за даване на подкуп и после да доказва да ли е бил изнасилен или доброволно си е свалил газ.Щ.ите.

340

стар комунист

преди 2 години

Ало,кире как сте местните шушумиги!??

339

Историк

преди 2 години

Даааа, "промяната" дойде ! С полицейски произвол тип " Сталин" ! Повтаря се 9-ти септември 1944 г. И изпълнителите са същите - комунистически от.реп.ки от близкото и онова минало !!! Скоро ще видим политически затворници в Белене !

338

Ангелина

преди 2 години

До МисляЗнаете ли ,аз пък МИСЛЯ,че тъй като в България преобладават непочтените и неморални хора ,така че вслушването на това ,какво крещи тълпата от индивиди ,които в по- голямата си част действат според това ,което им е удобно или по -точно имат "облата" от него е изключително незряло взимането на каквито и да било решения въз основа на това -"Какво говорят и мислят хората"- така правят мислещите почтени хора !!!

337

Анонимен

преди 2 години

100 дни ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!

336

ало ало

преди 2 години

тоз кирчо ще излезе май с фалшива диплома като оня министър на слави....хал хабер няма от политика

335

Анонимен

преди 2 години

още малко и експеримента приключва....

334

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че който каже, че е отворил поне 5 завода за 100 дни, може да се надява човек на промяна. Останалото е ала бала... Не може в една икономика (с 0 производство) да влизат мангизи... не става както и да го смятате. Туризма докарва някой леФ, но той вече е почти умрял... Всичко друго е мечти... Реалноста е различна

333

Доктор

преди 2 години

Дне стана ясно от разказа на кумът на Просто Киро - баща му е руски шпионин на Москва ,инфилтриран в канада. Самият Просто Киро е знаков мошеник и играч на руската мафия в Брюксел. Когато го погват, бяга с насрания си *** в България ! А бал.амур.ниците български го сложиха да унищожава Родината !

332

Счетоводител

преди 2 години

Мдааа! Вече не 100 дни , а повече от една година управлява този пършивец -Просто Киро ! А не виждаме да са потекли обещаните от него златни реки, десетки милиарди левове ,стотици инвеститори на границата ни....! Какво стана с обещаното благоденствие, Просто Киро ? Имаме галопираща инфлация, цени като за милионери, бензин и газ - хич ! Какво става , Просто Киро ??? Ти си ОПГ ! Скоро ще строим бесилки !

331

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТо това най-лесното оправдание ))) Щом не става, значи е човек на рашките ))) Не бе... Киро си е просто балък ) Купи гласовете на хората с оная диплома от ХАРвЪрД. Показваше я през 10 мин. и понеже Харвард (само са го чували) решиха хората, че това е човека.Остави ги тея глупости, че РФ само шпионира БГ и само иска да я превземе. Да, руснаците мечтаят да превземат БГ, да получат ракия и луканка и да се занимават с португалците. Стига с тая ала бала....

330

истина

преди 2 години

Какво стана с бизнесмена който даваше показания пред Мая, какво стана с човека със саковете пълни с пари - защо тези хора не свидеталстват срещу Борисов, ами свидетел ще става издирван престъпник. Защо се замълча за тях, или може би бяха предизборни измишльотини и прах в очите на хората.

329

Анонимен

преди 2 години

Искам да питам защо МВР не арестува Кирил Петков по чл 313 Ал 1 за държавна измяна след като вече има решение на КС, че Петков е нарушил конституцията?

328

Чеширския котарак

преди 2 години

Чели ли сте Алиса? Накрая от Чеширския котарак остава само усмивката! Той постепенно изчезва, а усмиваката му е последна. Така се получава с Киро.

327

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е червена лимонка. Видя се, че не Корнела му пречи, а тя му помага да си намира извинения за погрешните позиции. С какво го държат рашките не зная, но явно е нещо от миналото му на бизнесмен, както държаха и Дедо чрез миналото му на любител на хазарта. Пак къса клечка за всеверующите любители на Промяната.

326

Анонимен

преди 2 години

На снимката най-новият говорител на Васил Божков.

325

Анонимен

преди 2 години

Оставка!