11

За това време

преди 2 години

Турция ще построи втория Босфор.

10

Анонимен

преди 2 години

Добре де при Витиня ограничението е 110км/ч на тунелите е 80км/ч, има предвидени много участници без аварийна лента и ще са с ограничение от 120км/ч, освен това самата магистрала минава в планински район и рядко времето е подходящо да се движиш като ракета, че да стигнеш за 3 часа. По-скоро е имал предвид от София до Велико Търново да се стигне за 3 часа...

9

мак

преди 2 години

Под 3 часа, таратанци. Ще летим с бясна скорост, май.

8

Анонимен

преди 2 години

Не може, пътя е крив,построеното вече е некачествено, от Варна до Шумен е 1 час 90 километра

7

Хамид

преди 2 години

Браво на правителството, дори по време на криза, война и световна несигурност се строи ударно, страната се развива. Черешката ще е ако махнат Гешеф и опандизят Боко - пожелавам им успех

6

aa1830

преди 2 години

Със самолет ли, Гроздане? С кола ако караш със 150км/h non stop може. Ама вероятността да се събудиш на оня свят е голяма.

5

Промяната

преди 2 години

Е видяхте ли че промяната е факт.До няколко години ще е готова магистралата и ще може да си стигате от София до Варна за 3 часа.Е друг е въпросът дали ще имате коли и бeнзин за това ама ако нямате може и с колело да отидете до Варна.Радвайте се.

4

aa1830

преди 2 години

Под 3 часа..... То от София до Бургас е толкова ако караш с 10 км над допустимото, без почивка и без трафик. До Варна е с едно 100 km по-дълго.

3

Анонимен

преди 2 години

Абез льольо как ще вземеш София Варна под 3 часа при положение е дълга 426км. Това означава от начало до край някой да се движи с над 150км/ч. Нямате връзка с мозъка или просто нищо няма да направите и лъжите гаргите.

2

2127

преди 2 години

е по вярната година. Ако има смисъл от магистрали изобщо

1

Анонимен

преди 2 години

Абе, Гроздан защо гледа като наакан?