16

Анонимен

преди 2 години

Неонацистката терористична групировка на Зеленски да не се е крила там.

15

Татул

преди 2 години

До 14 По същата причина и подръжниците на нацизма! Концлагери, убийства изнасилвания и обстрели на мирни граждани нямат място в 21 век.

14

до 13

преди 2 години

Евала за тез мили думи. Вдъхна ми малко надежда.

13

Анонимен

преди 2 години

Те много добре знаят че няма да има прошка накрая малкото останали ще се заобградят с жени и деца и ще викат на руснаците стреляйте те и в момента използват цивилните за жив щит много добре знаят че руснаците няма да, стрелят по жени и деца

12

Анонимен

преди 2 години

сега колко па ще се повиши желязото ......

11

Гиб Мелсън

преди 2 години

Британците твърдят, че руснаците не владеят небето а украинците се молят за ПВО. От думите на украинския полицай на ютюба, което може да видите като напишете Michail Vershinin става ясно, че западните лидери са подарили на украинците някакви ракети, които не им вършели работа и затова искат ПВО. Истинско ПВО защото изнемогват от ударите на руската авиация. Затова американците искаха да им подарим нашето ПВО

10

де да беше

преди 2 години

така пламенен да защитаваш и децата в либия,ирак,сърбия,афганистан където вилняха американците . а дали нямаше деца и в донецк и луганск или не си чел новини последните 8 години ??

9

е защо ще

преди 2 години

защо до сега не е станала ?? та нали след майдана вече скъсаха с русия !! то и там материала е като при нас ....80 % . да не говорим , че там корупцията е още по голяма но америка и европа си затварят очите защото целта им е послушна украйна ...то и боко им беше ясен но и него никой пот западняците не закачи ! просто лицемери

8

Анонимен

преди 2 години

Освен глобални икономически проблеми и регрес,предстоят и големи локални проблеми например на българските жени. Не знам как е по другите градове,но в София е пълно с украинки, добре образовани и добре изглеждащи,някои с деца, други не. Я имат живи мъже,я не. Предстои глад и неравна борба .

7

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да спечели тази война Нямат стимул а командите им са странни.Гледам самолетчик пуска бомба над обект със оръжия ,украйнци бегат като пилци снайпера насочен към тях и изведнъж завой и те си остават живи .Гледам руски войник които е застанал за голяма каменна стена .Взима едно дърво слага каската на дървото и го вдига .Вика гледай снайперистите не могат да я оцелят.Показва я и започва яко пуцане а той им се хили .

6

Анонимен

преди 2 години

Много неща се разрушават от украинците и се приписва на Русия.Евреинът *** и Азов заедно с американците ще попилеят Украйна и Европа.

5

Лекар

преди 2 години

Украйна е руската Македония

4

Алекс

преди 2 години

След като окупаторът бъде изритан,Украйна ще стане модерна европейска държава и завинаги ще скъса с руското влияние.Русия ще си остане все същата кочи*на.

3

Руските тролове

преди 2 години

Рано сутрин в неделя са на страж!

2

Анонимен

преди 2 години

Ако са искали, са можели да го сринат със земята. Не са искали.

1

Анонимен

преди 2 години

Тоз завод на Европа не му трябва ... Тя си има всичко по много, налага санкции.