81

Анонимен

преди 2 години

Защо само България от източния фланг на НАТО няма съюзническа противоракетна и солидна военновъздушна закрила? Благодарение на вещата експертиза на военния пилот Румен Митрофанов ли?

80

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали Путин е педофил, ама дедо ти Байдън как ги мирише децата доста си е creepy дъpтака

79

Анонимен

преди 2 години

У вас ли ще си ги приемеш тия бежанци? Щото нас не сте ни питали. Уж бяха жени и деца - нали ги виждаме пред миграционните - млади мъже (не видях един рус) и никакви деца.

78

убаво де

преди 2 години

Ама НАТО яде бой от Путин? Защо говорим на един глас с битите?

77

перко

преди 2 години

Нищо не говориш и за 5стотинки работа не вършиш. Бля бля, бля... .ЕК отново ви удари шамар за плана за въстановяване и развитие. Некадърници! ОСТАВКА.

76

Гошо

преди 2 години

"България говори в един глас с ЕС и НАТО " Е заради това Кире ,че ти биде резнат гръцмуня

75

Анонимен

преди 2 години

Като твърдиш, че ние сме ЕС, хайде декриминализирай Марихуаната. Както е в цяла Европа. Спрете да джобите и тормозите хората, които пушат. Инак, каквото и да говорите, си е като в Русия

74

Анонимен

преди 2 години

Путин не е педофил,тои ако беше педофил досега щеше да се е издал,истината излиза на яве рано или късно хората не са малумнино е кръвожаден убиец и диктатор.

73

Анонимен

преди 2 години

От тоя третополв гном освен миндираски номера, друго не се очаква. Дося го замеряха със снежни топки, явно щото е *** не е разбрал посланието....Май, май скоро хората ше го погнат с камъни.

72

Анонимен

преди 2 години

Гласът на ЕС и на НАТО не е гласът на разума.България трябва да говори със собствения си глас за собствения си интерес!Европа е превърната от САЩ в ядрен погреб.Внесеното през 2017-2021 оръжие е с 19% повече.На косъм сме от ядрена война,подготвена и провокирана съвсем съзнателно от САЩ.Ядрена война на нашата територия.Всички договори са взривени, включително и споразумението от януари тази година между големите за неупотреба на ядрено оръжие.Подстрекаването на Украйна е смъртоносно за Европа.

71

Алооо

преди 2 години

Аз си мислех през цялото време по-зле от боко няма накъде, ама явно съм грешал... Предлагам да гласуваме , не е задължително, да ги видим и Възраждане, не стават ли, почваме да ги окичваме из София на стълбовете и да седят там, като дойдат следващите да ги гледат и да ги е страх, че стъпят ли накриво са там и те... Няма друг път и вариант, просто не ни оставят избор... Да няма съд, направо присъда Просто не знам какво да мисля и да кажа вече...

70

Развален телефон

преди 2 години

И този език е развален български и канадски английски.

69

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ВЕЧЕ ГОДИНА СЪМ НАПЪЛНО ДОВОЛЕН ОТ ПРОМЯНАТА. Е, НЕ Е КЪМ ДОБРО, АМА СИ Е ПРОМЯНА, ОТ ВСЯКЪДЕ! И НИКОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА, ЗНАЧИ И ДРУГИТЕ СА ДОВОЛНИ? НИЕ СИ ГО ЗНАЕМ ЛАФА, ОТ ОПИТ ОЩЕ ОТ 500 ГОДИНИ - СИЛНО НАВЕДЕН САБЯ НЕ ТИ РЕЖЕ ГЛАВАТА, САМО ВРАГА ТИ ПОЛЗВАТ ДИРНИКА!

68

Анонимен

преди 2 години

Е то от безхарактерно същество като Кирчо какво друго да се очаква!

67

Анонимен

преди 2 години

Алоо , канадското македонче -народа не те е упъломощил да говориш от негово име !Много сте открехнати , но не ви стиска да върнете законно калашниците на народа и да го изпратите на война да защитава бандеровците и фашистите които крадиха газ и сега пищят на умряло (( Познай кой първи ще усети народната любов .

66

Анонимен

преди 2 години

Тоя само говори и нищо не прави . А инфлацията лети лети

65

А така

преди 2 години

Като вкараш още украинци да видим с какъв ресурс ще ги топлиш, се с българите.

64

Анонимен

преди 2 години

Не може да поемем бежанци защото нямаме население и тук бг ще станат малцинство. ЕС и НАТО са виновни за упадъка на страната и за ликвидиране на армията

63

Анонимен

преди 2 години

А защо трябва да ги приемаме?Навремето като да бягаме от лошото Запада да не би да ни пускаше!Да си сърбат попарата дето избраха олигарс комедиант за президент!Като дойде време да сърбаме попарата на киро някой ще тръгне ли да ни спасява!

62

Анонимен

преди 2 години

Недоразумение на канада