64

Анонимен

преди 2 години

Преди 5 часа "Руснаци, предайте се или умрете", сега "Всички сме мишени на Русия". Значи действието на наркотика изтича за около 5 часа. Някой има ли идея какво му дават?

63

Петров

преди 2 години

До Анонимен А ти бе бас тун, сигурно украинците са пред вратите на Кремъл, вземи си извади главата от зад ник а на американците.

62

Анонимен

преди 2 години

Луд умора няма

61

до Путин

преди 2 години

Тавариш, само да не спреш руското порно в Pornhub, че с комшийката нема да има кво да гледаме

60

Анонимен

преди 2 години

Ако този го беше грижа за страната му и невинните жертви, досега да беше приел поне едно от условията на Путин, които са категорично оповестени. А той призовава и другите страни от алианса да се включат във войната на Русия и Украйна. Хич не го е грижа какво ще означава това. Не му пука, че цяла Европа ще бъде в руини! Борис Джонсън му каза, че Великобритания не може да обяви non flying zone, това означава, че ще трябва да свалят всеки руски самолет и значи, че UK автоматично влизат в тази войн

59

Руски трол

преди 2 години

остана ми тоя последния коментар и за днес вързах надника. Айде до утре баламурници !

58

Анонимен

преди 2 години

До Петров Твърде много пуска телевизия гледаш. Свали ушанката, остави бутилката с водка и излез малко да подишаш чист въздух. Пренапрегнат ми звучиш, май ти е време за специализирана помощ.

57

Зеленски, успокой се

преди 2 години

Е затова те пляскат руснаците, защото не знаеш какво говориш и не си спрял да се държиш така все едно си хванал господ за шлифера. Те хората с малки държави се държат с уважение, ти само заплахи и ултиматуми към всички. Какво искаш? Русия колко пъти ти каза, че ако продължаваш ще дойдат да ти набият кухото канче? Каквото повикало, такова се обадило.

56

Анонимен

преди 2 години

давам шише олио за главата на зеленски

55

Анонимен

преди 2 години

Как жалко се опитва да приобщи и другите в неговия проблем! Смешно човече!

54

Фил

преди 2 години

До Анонимен : Ще ти го кажа в прав текст - ще правя любов е теб ! носи си олио

53

Петров

преди 2 години

Днес руските войски са унищожили последната линия на отбрана на американоукраинците на юг от Донецк, 8 км бетонирани укрепления по американски модел са заринати в земята с все нацистите в тях. Обкръжението на украинската групировка в източна Украйна е факт, капитулацията и - въпрос на дни.

52

добре.

преди 2 години

Тук няма смисъл да се пише. Монетата на тази медия е едностранна!

51

2

преди 2 години

наградил тази съюзна република в чест на 300-ата годишнина от договора, сключен между Русия и казаците. В Западната част на страната живеят главно католици, в източната преобладаващото мнозинство е с руско православно вероизповедание. Западът говори на украински, изтокът главно на руски. Всеки опит на една от двете части на Украйна да постигне надмощие над другата, каквато тенденция съществува вече години наред, в крайна сметка ще доведе до гражданска война или разпадане на страната.

50

Анонимен

преди 2 години

До 33 "И аз да съм .. " Селското елементарно битие на русофилите/путинофилите личи по това, че когато го удрят на обяснения, винаги използват фрази и думи, които намекват за свойския байганьовски самоизтъкващ се език, с който се стремят да скрият липсата на знание и морал, за сметка на техните лични неадекватни и подкупни "оценки" (понякога от купени от личния еснафски интерес, понякога директно от някой друг).

49

1

преди 2 години

Статия на Хенри Кисинджър във"Вашингтон Поуст" от 5 март, 2014 г.=Решаващият елемент в създалата се ситуация са самите украинци. Те живеят в страна със сложна история и многоезично население. Западната част на Украйна е била присъединена към Съветския съюз през 1939 г., когато Сталин и Хитлер са делили плячката си. Крим, в който 60% от населението е руско, е влязъл в състава на Украйна едва през 1954 г., когато Никита Хрушчов украинец по произход

48

Киро

преди 2 години

аз любовницата си Асен няма да оставя! То и Лена и Калинка кво да ги правя? Нито кумеца Лорер бих оставил ! Нито дашния Събев - човека киха в брой ! Офф много каши съм забъркал май?

47

Анонимен

преди 2 години

колко е лесно да подпалиш световна война, трябват ти само корумпирани лъжливи медии да сипят пропаганда, един два балъка за стръв и ето ти ...дано новия свят след войната наказва лъжата наравно с убийството

46

Анонимен

преди 2 години

Тоя гледа прехвърли цялата отговорност за своята некомпетентност на други ! Ще си отговаря сам !

45

Петров

преди 2 години

Киро Канадската ливада ще се изнесе в Канада с все канадчетата и канадката при първия проблем. Ние да му мислим.