87

do 86

преди 2 години

сащ си го виждал картинка само , марш в панелката !

86

ДО 87

преди 2 години

Да започнем и тук да преседваме, но вас- руссофиллите.Арести, преследвания и затвор.Съгласен? Нали това е явно правилния начин?

85

Анонимен

преди 2 години

Вярно е че САЩ малко прекаляват с омразата си към Русия. Те винаги имат нужда от враг, за да си развиват военните интереси, но пък от друга страна и Русия винаги са имали нужда от враг и не спират да се въоръжават и модернизират и да участват във всякакви военни конфликти и даже да нахлуват в суверенни държави в противоречие на собствените си договори. Ако всички се стремяха към мир, това нямаше да се случи.

84

Анонимен

преди 2 години

Целта на САП като империя на злото е ясна - всички държави по света да бъдат превърнати в послушни слуги на САЩ. Вижте на какво заприлича България и помислете. Украйна е инструмент на САЩ за подчиняване на Русия, а след Русия следва Китай.

83

Анонимен

преди 2 години

Искам да депортираме всички р.усофили в Русия. Но няма да стане защото са безгръбначни страхливци на средна възраст. Вашето време ще дойде и ще умрете, тогава България ще спре да бъде държана назад от вас и вашето промито страхливо поколение

82

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да оцелее като държава.

81

ДО 84

преди 2 години

Нашите русоффили не знаят какво е това чест и смеост.Те биха позволили *** да ги обезчести публично и ще приемат този жест за голяма чест и демонстрация на вечна вярност.

80

Анонимен

преди 2 години

Жалка предателка, напълно си заслужава екскурзията в Сибир на държавни разноски

79

Анонимен

преди 2 години

В САЩ рядко някой се осмелява да каже истината, а ако му се случи го преследват "законно" според някакъв мракобесен закон. Даже и филми правят за такива случаи.

78

ДО 79

преди 2 години

Това ли са новите опорки, които мУтрофанова ви е спуснала днес>???САЩ искали руските залежи??!! Браво бе!!А, *** искал да спаси украйна от агресори, като сама агресира срещу нея??ООо, забравих. Те- руснаците не били нападали Украйна.

77

Дясна консерва

преди 2 години

Русия има шанс да се федерализира реално след Путин, да е демокрация, но там "демократ" от САЩ не трябва да стъпва изобщо. Само консервативни републиканци и нищо друго. Дано републиканците спечелят изборите... Това е шансът на света.

76

:(

преди 2 години

Рядко виждаме Герой!Тази жена е Герой!Тя ще бъде арестувана и измъчвана в "Демократична Русия" Нейното семейство ще страда. И тя наистина е Герой със своята постъпка и ни помага да разберем, че не Руснаците а Диктатурата на Путин е проблема. Диктатор, който сега ще я накара за замлъкне!

75

Премиере

преди 2 години

Рашките тръгнаха да твърдят че кадрите били монтаж качен в ютуб с цел пропаганда.... Кой ли вече им вярва... По скоро кадрите на рашката със стюардесите пиещи чай на дългата маса беше монтаж ... а това си изглежда истинско макар и кратко .... все някой... го е видял и на живо...

74

До 71

преди 2 години

До АнтитролРууски трроле, в западния свят всеки може да си изкаже мнението, може да е против или за тази война. Да критикува Байдън или да го подкрепя.Но, май не виждам Байдън да арестува всеки американец, който е на различно мнение от неговото.

73

Споделям

преди 2 години

До Анализ---С какво бихме влезли в Македония като НАТО ни скопи армията още през 2000 година. Сега и един батальон не можем да съберем. Друг е въпросът че в Русия има '' демократи ''които искат и с нея да се случи това което стана с нас и другите от соц. лагера. Васали на САЩ държави без мнение зависими икономически, политически и духовно от господаря си. Чуйте нашите телевизии каква пропаганда какво изопачаване. Целта са руските залежи в полза на глобалистите от САЩ. Войната бе в техния план.

72

Анонимен

преди 2 години

Наисина ли сте мислили, че Украйна е смятала да напада Русия? Може да са родолюбци, но не са толкова луди украинците. Украйна само защитаваше териториалната си цялост, не много успешно, но колкото може.

71

Анонимен

преди 2 години

Такива като нея в САЩ ги гърмят веднага като зайци.

70

Анонимен

преди 2 години

Сестро война в Украйна има от 2014,но демокрация на запад си затваряше очите. Бах тия лицемери.

69

мазепа

преди 2 години

Първа правда на Първи канал.

68

ДО 67

преди 2 години

В момента виждаме как хората в украйна искат да са под руски ботуш, а не да са в ЕС.Много нагледно ни го показват, рашкее.Еггати, нямаме ли служби за сигурност в тази ссккапана държава, пропита от платени руски агенти??Че да спрат путинската пропаганда.