39

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува верно ли е написаното, зная че е верно това че има война в Украйна и че няма война в която да не загиват невинни, но за червените кр*е*тени които дори и не са ходили войници това няма как да си го представят, защото не знаят,че дори и на учение се предвиждат жертви и разбира се невинни ! Комунистите са убийци от момента в който е "измислена" от тях "великата октомврийска революция" в която трябваше да избият трудолюбивите и умните и да оставят да живеят мързеливите и некадърните

38

Анонимен

преди 2 години

До 43 Ми то сякаш описваш англосаксите бе, пиле? Само че те си бЕрат и си тръгват не от магазините, а директно от малкото ни национални ресурси.

37

Виждам

преди 2 години

Много злоба има в путинофилите в България, крещят и заплашват все едно българите са нападнали Русия. Това не е нормално!

36

Анонимен

преди 2 години

dnes.bg ако не блокирате всички хора които се подиграват на трагедията на хората и сеят омраза тук към жертвите на войната, значи сте съучастници и заслужавате глоба от СЕМ.

35

Петров

преди 2 години

През 1982 англичаните пътуваха над 15 хиляди километра за някакви забравени от Бога острови щото били "британски" - Малдивите. Носеха и ядрено оръжие на кораб, който потъна и още трови океана. Не помня подобни статии тогава.

34

Анонимен

преди 2 години

До Джо 38 И аз така обяснявах през 90-та в британския хоум офис колко сме се намъчили от зверския режим в България, за да ми дадат разрешително за постоянен престой. Нали знаеш, в нашия край на света всички сме дисиденти :)

33

Анонимен

преди 2 години

Гледам видео какви мародери са руските войници, влизат в магазина грабят и тръгват без да плащат

32

Петров

преди 2 години

Ами вярно Крим е руски а пъм при нас , откакто дойдоха американците от 15 военни летища останаха 2, а от 40 изтребителя - останаха 2 - но сме в НАТО.

31

Бъдете здрави

преди 2 години

Поне руските *** в България се издадоха със злобата си към българите!

30

Тираджията

преди 2 години

Някой добре се е постарал да го измисли тоя роман.Дайте му награда

29

Лицемер/ка

преди 2 години

"Срам, срам , срам изпитвам от това, че съм с еднаква националност с хора, които защитават путлеровите зверства. Срам, иде ми да повърна!" ...и аз се срамувах когато краварските ти богове убиваха деца в Ирак, Силия, Либия, Иемен, Авганистан, когато създадоха украйнските неофашисти, които на свой ред започнаха да избиват руснаци, ама ти циврех на рамото!

28

Джо

преди 2 години

Колежката ми е от Донецк, 2014 година градът е овладян с изненада от чеченски и руски военни - уж в отпуск. Почват да грабят, убиват и изнасилват и така месеци. После предават на местни и докарани от Русия криминални престъпници властта - те правят същото. Ето ви го руския мир!

27

Анонимен

преди 2 години

С ютуб това нямаше да се случи! Хайл!

26

Анонимен

преди 2 години

Срам, срам , срам изпитвам от това, че съм с еднаква националност с хора, които защитават путлеровите зверства. Срам, иде ми да повърна!

25

Сърцераздирателно

преди 2 години

Обаче! Който има очи за истината, ще я види. За жалост, заслепените, вярващи на всичко, което се пише и показва по телевизията, са много.

24

THE EVIL

преди 2 години

Всъшност ще се поправя... Кой наормален отглежда 9 (девет) кучета. Вие , които вярвате на това, верно ли сте толкова обратно на остри ???

23

Гиб Мелсън

преди 2 години

Четох с интерес до момента в който пише, че руснаците не искали да го пуснат през границата но го съжалили и пуснали защото им се накарал.

22

Анонимен

преди 2 години

Много жалка пропаганда, но тук не мога да обвинявам Днес-а. Тя е такава на световно ниво, че и по-зле има.(статията е преводна разбира се)

21

Анонимен

преди 2 години

Оо тепърва ше има сърцераздирателни истории за трагедиите в Украйна. Те първа се започва.

20

ББС от 2014

преди 2 години

Напишете това в Гуг и четете.Ukraine crisis: Dozens killed in Odessa fire amid clashes