100

Анонимен

преди 2 години

Има едно стихотворение от Пушкин - "Към клеветниците на Русия". Написано е по повод на призив на французи за участие във локален военен конфликт. Който го намери и прочете, ще разбере. Писано е още 1931 година.

99

msm

преди 2 години

Кръвожадна диктатура, скъсала връзките си със цивилизацията на запад, по и на изток от тях! А, Европа, Обединена Европа ще става все по-силна, просперираща и независима енергийно и икономически!

98

Асан

преди 2 години

Путин да им спре тока нема жиесеми и интернет :)))

97

До краен русофоб 115

преди 2 години

Човек, не я мисли Русия. Русия е империя от край време, и от векове води войни, някои от които и о, чудо - губи. Да, губи. После обаче се възстановява. Винаги. Няма и начин, при положение че голяма част от световните ресурси са там. Ти мисли своята собствена малка бедна и за съжаление глупава България, защото такива като нас ще го отнесат в случай че още не си разбрал. Ай със здраве.

96

Анонимен

преди 2 години

Има около 100 000 загинали украински войници до момента.

95

Анонимен

преди 2 години

Големият ми син е на 20. Лично ще го отвлека, да не ходи и да не участва нито в запас, нито в нищо свързано с оръжия и убийства. Няма да мога да го прежаля.

94

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

БЛИЦКРИГЪТ НА ПУТИН БУКСУВА! МНОГО РУСНАЦИ ОТКАЗВАТ ДА СТРЕЛЯТ СРЕЩУ ЦИВИЛНИ УКРАИНСКИ ГРАЖДАНИ! ЯВНО И СРЕД ТЯХ ИМА ХОРА С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО!

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Всеки истински българин трябва да се гордее че България е неприятелска страна за неонациста убиец Путин.

92

Анонимен

преди 2 години

Руснаците измират като пилци в Украйна - от 150 000-ната им армия скоро няма да има и следа

91

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата работи добре.Информационна война в действие.

90

младен

преди 2 години

Абееее...смятайте. Смятайте колко е *** народа щом от медиите са почнали да пускат такива неща. Ужас. Вие ептен като боко ***.

89

Анонимен

преди 2 години

От американците зависи дали Европа ще фалира в рамките на 6 месеца, ако украинската криза продължи.Зеленски слуша кво му говорят те.Руснаците могат да чакат - имат си всичко.А мъдрите китайци са казали: "Който може да чака, получава всичко."В момента руската борса не смее да отвори заради поевтиняване а английската заради поскъпване на металите дето ударих 250 процента!

88

Анонимен

преди 2 години

Путин сам си написа дългия списък с неприятелски държави. България е в него.

87

Анонимен

преди 2 години

Таварищчи русофили колкото и да криете истината за тази човеконенавистническа война подпалена и водена от Русия, колкото и да отричате, колкото и да твърдите обратното на това което виждаме с очите си от многобройните видеоматериали, истината бавно и сигурно излиза на повърхността и ще ви залее и отнесе на бyнището на историята където ви е мястото.

86

Анонимен

преди 2 години

Мъкаааа, мъка! Проклети да са тия, които докараха събитията до война! Където умират деца и младежи, не може да има справедливост.

85

Анонимен

преди 2 години

Путлерчестити 8 март на майките, на загиналите войничета. Зловещо, по путински.

84

БАНко

преди 2 години

ВЕРВАМЕ ЛИ ВИ ??? НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!! ЛЪЖЦИ !!!!

83

Филолог

преди 2 години

Според мен руснаците не са славяни. Ако познаваха истинската (българската) писменост и разбираха какво означава фамилията на президента им, НИКОГА нямаше да го изберат. Защото той ги навря точно Там :-))

82

Анонимен

преди 2 години

106 Целият цивилизован свят е против Путин. Дори Китай не посмя, да търгува с руски банки от списъка на санкции.

81

Анонимен

преди 2 години

Много добре са знаели къде отиват.Били са сигурни, че ще е като парад, че ще ги приветстват с цветя, пък и нещо може да отмъкнат. После в Русия почести, медали, премии. Колко му трябва на млад и заблуден руснак да тръгне на война за великия СССР 2. Ама като ги зачесаха с джавелините, байрактарите и артилерията започна - Мамо, излъгаха ни. Мамо искам у дома.