78

Василев

преди 2 години

Който направи Украйна анти-руски проект, сега да прибира раздразнения Медвед!Ако искаме наистина да има истински световен ред , не трябва да се градят едни икономики и нации върху нещастията на други!Но това е световния ред на англосаксонците!Още през 17-18 век Британската империя е захватила две трети от териториите на Земята, и до ден днешен изпомпва всички ресурси и суровинни човешки,финансови!Британският Велик Имперски Ум направи тази война между два братски православни братски народа!ЦРУ!

77

Обективен

преди 2 години

Г-н Кръстев, основният проблем след 1989 година е в това, че "модерният" либерализъм непрестанно опитваше и опитва с всякакви средства да се превърне в единствената и "правилната" идеология на цивилизования свят. Целта явно е заличаване на консерватизма и класическия либерализъм, които всъщност са в основата на индивидуализма, който трябва да се превърне в колективизъм. Оформиха се глобални елити, които желаят да управляват нов световен ред. Тези елити не признаха Путин за равноправен. Това е...

76

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да стане, в Русия никога няма да има глад и студ. Ще има изобилие от храна и енергия. И в най-лошия случай китайски стоки, а при катастрофа - ще си произвеждат сами и ще си карат руски коли, всичко могат да правят, това е катастрофата за Русия. А за Европа само още малко да падне стандарта и ще останат без нищо, мюсюлмански и арабски банди ще вилнеят и ще колят вечер по улиците.

75

Анонимен

преди 2 години

демек да сме мазохисти , дига се всичко, оставаме без работа , без храна но търпим , издържаме на болката , ама може иначе пред МС

74

Анонимен

преди 2 години

До Пфф И как реши, че са ги "проспали"? Войните на Милошевич бяха вътре в страната за независимост. Войната в Украйна е между две големи отделни държави и първата от ВСВ насам, в която е замесена с пълния си военен капацитет една суперсила.

73

Иван

преди 2 години

До ДугинРусия е печелила? Русия е 5-та дупка на кавала като икономика, а нейните греждани са най-потиснатите в Европа. Какво точно е печелила. Също другаря Дугин да разясни колко беше основана на "Христиански ценности" Русия на Сталин - атеиста? Русия използва религията като инструмент за влияние, нищо повече. Нейните господари се интересуват само от империализъм, нямат никакви други ценности, за тях победа е деструкцията на Запада и винаги завършва с тяхното собствено унищожение.

72

АнонимеН

преди 2 години

ЛУЦЕТО НА ПУТИНИЗМА Е ГРОЗНО!!!

71

изнервен

преди 2 години

Руснаците са тотално сбъркана и промита нация. Пуснете си руски канал след 22 часа и ще видите само военни филми????? Гледах и посрещането на параолимпийците им, които бяха изгонени от Пекин, защото никой спортист не искаше да се състезава с тях. И вместо да се извинят за войната и да сведат глави от срам, те се строили като комсомолски отряд от средата на миналия век и пеят химна. Сбъркана работа, живеят в друг свят някъде в средновековието.

70

Пфф

преди 2 години

Прочетох "След 1989 г. в Европа настана нов ред, войната беше немислима. Тази Европа сега потъва." и спрях да чета. Аман от такива експерти дето са проспали войните и хилядите жертви в бивша Югославия. Демагози.

69

Анонимен

преди 2 години

Русия превъзхожда запада във военните технологии. Никой нищо не може да направи на Русия. Русия, която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо, е доволна от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия. В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада.

68

.

преди 2 години

Тоя първо да се погледне какво чадо на кръвосмешение е..............

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "На тоя пич някойнда му каже да спре да си боядисва косата, защото изглежда смешно." - той гони шейсетака, трянва да се поддържа.

66

Анонимен

преди 2 години

Какво става? Ще приемаме ли еврото след две години или няма да успеем да плащаме с евро? :)

65

Анонимен

преди 2 години

Много се съмнявам че руският народ гори от желание да изпитва болка, както и всички народи по света. Да, за разлика от побъркани политици като Путин и сие. Между впрочем руската държавна политика от векове е била агресивна и завоевателна. Направо се чудя как обикновените руснаци ще се чувстват на девети най, деня на победата над агресора след като сега те са същите агресори като Хитлер. Този празник сега направо загуби моралната си ценност и се превръща в някакъв срам за тях.

64

Анонимен

преди 2 години

Това е краят на мирния ред в света. Едва ли има вече някой, който да не го разбира. Всички договори от 1945 година са изгорени. Предстои преразпределение, прекрояване на граници...Война! Никой не се учи от историята.

63

Анонимен

преди 2 години

До Йово "Кръстев забрави за мирния ред от 1999г над Сърбия." ООН в две отделни вълни установяваше престъпленията на Милошевич, преди да даде позволение за операцията срещу Сърбия. Тя беше подкрепена от огромното мнозинство в ООН. Санкционирана от върховния международен орган, след солидните доказателства за престъпленията на сърбите през годините между 1992 и 1999.

62

Анонимен

преди 2 години

путин го отгледа немската бюрокрация начело с Меркел и Шредер. Тази война е пак грях на немски политици

61

Анонимен

преди 2 години

Гледам Нова и кво да видя .Некъв Чумаков шеф на мол в Украйна разправя руски войници крадът мола и кво да видя на камерите руски войници с пълно бойно тичат обаче не носят нищо .Нова чупи глупомери

60

Анонимен

преди 2 години

На тоя пич някойнда му каже да спре да си боядисва косата, защото изглежда смешно.

59

Анонимен

преди 2 години

До Българин "Руснаците немат Гучи и Луи Вюитон и айфон, а ние имаме и Гучи и Луи Вюитон и айфони" Те и Лада вече нЕмат. А ние Лада даже и не искаме. Смятай.