653

кристина

преди 2 години

Право куме в очите!! Путин й каза истината на лицемерната Европа, нехаеща за убитите цивилни на Донбас и Луганск, малките невинни деца и майки загинали от нацистите в Украйна. Крим винаги е бил руски, както се изрази и президента, не знам само как му запушиха устата тия от Нато,..а колкото до Киро - целия български народ се разочарова от него, да си ходи там откъдето ги е дошъл

652

Анонимен

преди 2 години

Не занам колко полюсен е светът, но специално финансовият такъв е все още еднополюсен - Цар Долар все още властва. Всички крупни сделки се изчиляват в USD, вкл. м/у Рус и Китай или Индия. Това е реалността на момента па да видим.Еврото - Тука има, тука нема...

651

до 749

преди 2 години

Ами то си е така. 80% от руснаците подкрепят Путин. Нашия Просто Киро колко го подкрепят? Има-няма 15% ?

650

Всеки момент

преди 2 години

ще започна да отъждествявам руския народ с Путин, защото ако не го подкрепяха, той нямаше да се задържи толкова дълго на власт.

649

до 745

преди 2 години

Абсолютно същото важи и за Русия и Китай. Разберете, че вече светът не е еднополюсен. В момента сме в преход от еднополюсен към многополюсен. Въпросът е дали ще е триполюсен или Индия, Бразилия и още някоя голяма държава ще се намесят.

648

А бе,

преди 2 години

мундьо смотан, прибирай си войниците и изчезвай в тайгата да береш гъби. Не проверявай докъде стига търпението на света.

647

Гаргоплашач

преди 2 години

Мотай се мотай се ,те наемниците идват със стингарите ,тогава ептен ще се объркаш . Която ти гледам армията къде си тръгнал да се пречиш на НАТО . ЗаЕдин ден ще ти приземят самолетите и ще ти изпепелят колоните където си ги проточил,по голям бабаит без покриие от тебе няма ,на кого се дуел бе вземи се прегледай !

646

Анонимен

преди 2 години

744, те затова са мощни, защото не питат нито мен, нито теб дали има/нема нужда.

645

до 743

преди 2 години

Викаш, САЩ могат да правят квото си искат, щото са САЩ нали? Айде, няма нужда.

644

До 741

преди 2 години

Кой виновен/невинен за каквото и да било не го решавам аз, а за теб - както си прецениш. Дългът на САЩ е много по-голям като цяло - 3 или даже 4 трилиона. Но след като той се изчислява в USD, повтарям USD, дреме им на оная работа, ще напечатат "колкото трябва". Още Ротшилд навремето е казал "Дайте ми да управлявам финансовата система на една държава, и аз ще управлявам тази държава"

643

до 740

преди 2 години

Пак съм аз. Освен това, какви са геополитическите постижения на САЩ? Освен че направиха почти цяла Европа в техни роби. Чичо Ади би завидял.

642

до 738

преди 2 години

Глей ся,то и СССР армията е била по-многочислена (2-3 пъти) от немската през 41-ва. В съвременен вариант никой не брои човечетата като армия, а технологичните постижения, и то не само във военно отношение, а в икономическо и геополитическо такова. САЩ и в момента са най-привлекателния център за надарени хора, стичащи се от цял свят, за да развиват технологии, като този процес е започнал след ПСВ. Чия е еднинствената световно призната конвертируема валута в цял свят - въпрос с понижена трудност.

641

до 737

преди 2 години

САЩ отдавна не е най-мощната държава, мой. Не сме 90-те години. Армията на Китай отдавна е по-голяма от тази на САЩ. Че даже и на Индия армията е по-голяма. Хегемонията на САЩ отдавна приключи, приемете го. Върви се стремглаво към многополюсен свят.

640

Анонимен

преди 2 години

Дайте да не отъждествяваме Русия и руския народ с П-кин, който властва "едва" 20г. Но това е политиката, която в момента той води. Заплахата с ядрено оръжие е на практика признак на политическо и икономическо безсилие. САЩ (най-мощната държава в момента), каквито и да са, поне аз не знам случай да са споменали, че биха прибегнали до използване ядрено/термоядрено оръжие.

639

семейни остории

преди 2 години

Румен и Деси си лягали. Деси казала: "Румене, падхвърли една пачка!". Румен отворил чекмеджето: "Ама то само копейки вътре ***!"Деси: "Споко! Копейки за пред охраната. Всичко е в офшора!"

638

русия загуби

преди 2 години

Руснаците ще плащат репарациите при по-ниски цени на нефта и газа.

637

Анонимен

преди 2 години

Путин сигурно е слушал онзи виц: Ако усетите, че нещата не ви се получават, а някой ви пита Как сте?, отговорете - ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН!Много знае някой какъв ви е планът...;)

636

2013

преди 2 години

Дали си вярва? И кой ще му се върже вече, след като лъга безсрамно цял свят преди да нападне Украина?

635

ББ

преди 2 години

До АнонименРусия се самоуби!Кйтайските им "приятели"само ги използваха...суровини има навсякъде по-света,мантрата суровини свърши,ес политическата предимно германците са зависими,путин плаща на много от тях за да го обслужват,Щази на ГДР си работи здраво за КГБ-ФСБ,германия е основният обслужващ руснаците...обществена тайна е, с парите на европейците финансират армията му,Историята е безпристрастен съдия,къде са децата на римските,на атила на хитлер...г-н Шрьодер?

634

Анонимен

преди 2 години

Абе ясно, така е и съм съгласен с теб. Но всичко това е погледнато "нашата камбанария". А обикн. руснаци хептен ще се "сдухат". Не че ги мисля, както и ние не мислим африканцте, както и Бил Гейтс не ни мисли нас.