127

Шаран БГ

преди 2 години

Ама бай Митьо Бомбето ,какъв паметник е направил там горе на високото !! Как да го съборим, много са му големи камъните - ще се търкулнат чак у Казанлък. Ама пък руско влияние у България няма да остане -грам. Само американско, английско ..малко немско и французко. Дано да е така....... за пра-пра-пра-внуците ми в Испания, Канада и Нидерландия - чисти българи ще си останат, благодарение на Агенцията за българите у чужбина !!!!

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 "Ако не ни беше освободила Русия сега тук всички щяха да се наричат тyрци и да говорят на тyрски" Мхм. Като 500 години преди това, нали?

125

sofeto

преди 2 години

Разликата, тогава ни освобождава "Царска Русия". Днес "Путинска РУсия" завладява и избива хора за да заробва. Днес е остава черен ден в историята!

124

До 152

преди 2 години

Щом не ви изнася, значи е лъжа, нали? Абе четете бе, глуппаци такива. Хем сте глуппави, хем ви мързи да четете, хем спорите и сте с претенции, че знаете.

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 "Слава на братска Русия!" Ще викаш "слава", че току виж "братята славяни" ти пратят и на теб чеченски башибозук, както го направиха на украинците. Те много обичат своите "братя славяни". Затова викай "слава", да те подминат.

122

Анонимен

преди 2 години

Слава на руския цар! Да живее император Путин!

121

Анонимен

преди 2 години

Ако не ни беше освободила Русия сега тук всички щяха да се наричат тyрци и да говорят на тyрски. Без освобождение сега нямаше да има нито съединение нито независимост.

120

Анонимен

преди 2 години

До От Зарата И? Сега докога трябва да сме под руско робство и генералите ни да са на служба на русия?

119

Росен Плевнелиев

преди 2 години

Руския агресор и българските сепаратисти срещу законната османска власт,много черен ден за България и демокрацията!!

118

ЧИЧО

преди 2 години

До ИстинатаПИША НАРОЧНО С ГОЛЕМИ БУКВИ И ЦИТИРАМ ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ -ПОБЕДОНОСНАТА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА,ВОДЕНА ОТ РУСКИТЕ ВОЙСКИ,НАЧЕЛО С НЕЗАБРАВИМИЯ БЛАГОРОДЕН РИЦАР ЦАР-ОСВОБОДИТЕЛЯ БЛЯСКОВО УВЕНЧА ТОЯ ПОГЛЕД НА БЪЛГАРИНА КЪМ СВОБОДА И НАРОДНО ДОБРУВАНЕ.ТАЯ ВОЙНА БЕ ОТ СТРАНА НА БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД ЕДНО ДЕЛО НА ВЕЛИКОДУШИЕ БЕЗ ДРУГ ПРИМЕР В ИСТОРИЯТА НА НАРОДИТЕ-= ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СЕ СЕТИТЕ КОЙ ГИ Е ПРОИЗНЕСЪЛ. КАТО ЖОКЕР ==26 АВГУСТ 1934.Г ВРЪХ ШИПКА.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 164 Съветски пропагандни филми не гледам.

116

Анонимен

преди 2 години

Слава на братска Русия!

115

Анонимен

преди 2 години

Изгледайте няколко исторически филми за времето в което сме били под турско робство и тогава пишете. Много ли сте горди, че са изнасилвали бабите ви?

114

От Зарата

преди 2 години

Само долните американски подло*и да се опитат да осквернят празника ни,ще им.......... Поклон пред българските герои и 250хил.руснаци загинали за нашето освобождение.Кога САЩ ще дадат четвърт млн.души за нас ,а?!От Стара Загора съм и до нас е костницата от клането и опожаряването на града от турците

113

от пасолството

преди 2 години

Честито Асвабаждение на всички жители на задунайская губерния.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 "Честит празник! Горда съм, че детето ми, което е първи клас вчера е разказало на целия клас, че днес е националния празник на България, годишнина от освобождението от турско робство и че това е станало благодарение на руските и българските войници." Защо си горда, че детето ти е неграмотно?

111

Анонимен

преди 2 години

до 156 а понеже пък американчетата не са шпиони, не само си пасат кравите тук

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153 "Турците имат много да ни плащат и за мъките и за златото дето са ни откраднали." А руснаците за мъките, които са ни причинили и за златото, което са ни откраднали, нямат ли да ни плащат? Или ти тази история не си я чела?

109

Анонимен

преди 2 години

До 153 Абе кой ще казва на един кон с капаци с промит мозък каква е историята? руснаците са добрите, другите са лошите и точка. Ама явно внуците ти не мислят така и заминаха не за русия, а за Америка нали така българино?

108

Анонимен

преди 2 години

Скоро пак трябва освобождение от американско иго!