38

Историк

преди 2 години

този повтаря като папагал каквото му наредят кукловодите отгоре. абе за пари, слава и за власт на какво ли не са готови някои хора, визирам ВСИЧКИ политици.

37

Анонимен

преди 2 години

По телевизия Евроком редовно дават каква икономика сме имали допреди 1989 година. Новият министър е прекалено млад, за да има лични впечатления. Все пак е желателно, ей-така в промеждутъка, да се поинтересува.Живея в бивш военен град. Сега тук е леш. С постоянната и последователна пронатовска политика. По улиците се чува две трети турски език.

36

!

преди 2 години

Каква е тази орисия все ПРЕДАТЕЛИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ............

35

Анонимен

преди 2 години

Този е голям гений, добре че го знаеш! Кажи го и на шефовете си! и нямам предвид Киро!

34

Анонимен

преди 2 години

Верно ли бе, повтаряйте си го постоянно, защото искам децата ми да пораснат !

33

Ххх

преди 2 години

За повиквателните набират доброволци явно, а за министъра нямам думи - сащ говори през неговата уста! За ядрената война - 5000 от руснаците, 4000 от американците за другите държави няма да говоря но тези двете са достатъчни за да докарат катаклизмите в света, както и замърсяване печеливши няма да има ще има облъчени и затворени по бункерите. Мисля че по добре да мине един по голям астероид и да пада някъде по планетата та да няма изз..роди по таз земя!

32

Анонимен

преди 2 години

Седя гледам Тв 34 минути и продължава централните новини само за Украина , няма ковид , инфлация няма нещо за България ..

31

Анонимен

преди 2 години

Армията ни беше съсипана от НАТО. ЕС не дават пари за лечение и здраве на българите, масова безработица и разруха в 90 % от България.

30

Анонимен

преди 2 години

Седя гледам Тв 34 и продължава централните новини само за Украина , няма ковид , няма нещо за България ..

29

Анонимен

преди 2 години

Ядреното оръжие, гусин натовец, беше безсмислено, когато САЩ го хвърлиха над Хирошима и Нагазаки. Даже не дадоха нобелова награда за физика на жената физичка с кардинален принос за разработването на модел за използване на ядрената енергия. Животът НИКОГА, ама НИКОГА не е бил рационален. На кого реално му трябват огромни лични средства? Не е ли това умопомрачение, цялата тази идеология, построена на лакомията?

28

Боже Пази

преди 2 години

България - имаме си Нов Военен Министър, който си Мисли, че България Ядрена Война не може да Загуби, нищо че Една Атомно Бомба и България изчезва Завинаги от Лицето на Земята!

27

Ама разбира се

преди 2 години

че тия повиквателни нямат нищо общо с войната в Украйна! Кой би си помислил друго, от 30 години ни вопъл, ни стон, сега, всяка година, че и то по два пъти !!! Ти да видиш!

26

Анонимен

преди 2 години

Тогава НАТО не ни трябва а ни трябва силна наша армия и ядрено оръжие за да сме сигурни. НАТО не ни дават даже самолети а при СССР имахме 200 самолета и ракети. Ако разчита на турска армия или САЩ ставаш зависима колонии. НАТО и ЕС са ненужни.

25

Анонимен

преди 2 години

При пълномащабна ядрена война единствено Русия има шанс да оцелее макар и наполовина опустошена.Териториятв и от Петербург до Владивосток е 12 хиляди километра.9 часови зони.И стой стабилно на Земята.Тя дори издържа и удара на метеорит.Няма толкова мощни оръжия който могат да я заличат за разлика от САЩ и Европа.В Западна Европа има територий който са почти 15 метра под морското равнище.Една мощна приливна вълна предизвикана от 200 килотонни водородни бомби ще я заличи наполовина и ще я разкъса

24

Мобилизацията си

преди 2 години

тече, готвят ви за Война с Ядрена сила Номер 1: "Зрители на NOVA сигнализираха, че получават повиквателни от военните окръжия в своите градове... Мъже от цялата страна получили същите повиквателни - да предоставят в местното военно окръжие данни за своя ръст и размер на дрехи и обувки."

23

До 24

преди 2 години

Те ако разчитат на нас 40-60 годишните здравата са я закъсали, но явно младежите с бръснати крака и оскубани вежди и оръжие не могат да държат.

22

Анонимен

преди 2 години

Казват ,че летат повиквателни за мобилизация ,чудя се кой ще иде и друго кой ще си даде живота за мутри ,олигарси ,политици ,не зная .Няма да участвам в това,съжалявам а и имам асма няма да се тровя за *** и Пульо

21

Анонимен

преди 2 години

Утре е национален празник. Спрете с черната хроника и говорете за патриотизъм и памета на загиналите за Освобождението на България. Нужно ни е повдигане на духа на народа, а не обезличаване на българското самосъзнание за да има кой да ни брани при евентуален конфликт.

20

Анонимен

преди 2 години

"Мы за ценой не постоим!" - каза Путин.Желателно е министърът да знае какво означава това.

19

Анонимен

преди 2 години

Кой ще се яви ако вие го мобилизирате?! Това правителство се състои от безумци,които изпълняват чужди заповеди,и заплашват народа ни,същото може да стане и с нас както с украинския народ,народа го осъзнава.