131

Кики

преди 2 години

Вечна Слава на Украйнските момчета защитаващи Родината си от кремълския анимационен герой

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, е как така с БУК бре, нали целото ПВО го неотрализирахте още 1-вия ден, ся пък БУКове имали :) ай малко по сериозно

129

Анонимен

преди 2 години

Зеленски се опитва в момента да напусне Украйна. Бяга към Варшава. Оттам самолет ще го закара в САЩ, където ще помага на американската армия във военни операции. Америкацните ще му дадат американски паспорт и пост в американската армия.

128

Поморийски кръчмар.

преди 2 години

Руснаците гладаха какво правят американците в Ирак и повтарят като папагали,но май не всички имат телевизия в Русия.Когато дойдоха да ни освобождават от турците им стана лошо в кави къщи живеем.По време на комунизма също бяха по зле .По време на демокрацията дръпнаха малко,но сега са същите комбайнери с Лада и ушан ка.Иначе като купуваха имоти по Поморие много големи бяха само на руски говорят и не желаят да чуят нищо на български.Все едно всеки е длъжен да им говори езика

127

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ще отпътува скоро! Пазят ми съседния мезонет до този на Навални!

126

Бай Иван

преди 2 години

Путин има един проблем. Всички около него се страхуват и му казват това което иска да чуе, а не реалността. не напразно шефа на разузнаването трепереше кто говореше пред Путин.

125

Анонимен

преди 2 години

146, Ил-а беше с означенията на ВСУ. Двата АН-26 също. Видеото е доста показателно. Укрите се радват докато в един момент не видяха цветовете по опашката. Същата история като със ударения блок, който даже от белингкат казаха че е ударен от ВСУ с БУК. Никога няма да разберем истината за съжаление.

124

Анонимен

преди 2 години

Зеленски раздава оръжия на цивилни хора в Киев. Това е престъпление. После ще каже, че руснаците убиват цивилни.

123

Анонимен

преди 2 години

Зеленски и братята Кличко както и цялото ръководство на Украйна са на улицата сред защитниците.Не бягат не се крият.Постоянно пускат видеа за да повдигнат и призоват украинците на борба срещу окупаторите.

122

Анонимен

преди 2 години

Зеленски в момента бяга за Англия. Англичаните се опитват да му спасят кожата. Да видим дали ще оцелее. Украинците вече му търсят сметка за престъпленията.

121

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Русннацците Лъъжат, Зеленски е в Киев - даже лично раздава Автомати на националистите и доброволците. Путин е искал Преговори в Минск, Зеленски казал - Варшава като има и представители от Израел, и Путтин затворил телефона

120

Анонимен

преди 2 години

До натовеца.Това е мародерство. В Киев безразсъдно раздадени оръжия и това е резултатът.

119

Хахаха

преди 2 години

Путин сега ще научи по трудния начин, че има украински народ, който не е братски на крепостните пусияни, и че Украйна е държава, наследник на Киевска Рус.Русия е държава възникнала около 1411г с Иван Грозни.Главно от азиатски орди.Днес Украйна погребва чудовището Русия.Слава на Украйна!

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, видеа с пленени руснаци и разбита руска техника в тубата колкото искаш. между другото събалем един ИЛ-76 с над 300 десанчици отиде в "руския рай"

117

Putin

преди 2 години

Дорогие болгарские друзья,я Путинь- наглая,умопомраченная вагинкая..такая непоръбленная...Ваши генерали товарищи Янев и Радевой..наполнили гащурки.Я понимаю ето..Но скоро мьй с Медведев и Вяхирев завертим кранчик газа..тогда въй понимаете что делать на 3 март...что делатъ? Болгарские друзья,почему въй в НАТО? Почему товарищя Паси ревляет в трабанте в 2005, а не ревляет сейчась когда вашая армия..голая водица ненапитая..Спасибо

116

Русия

преди 2 години

Русия се справи с Чечня, та какво остава Украйна. Свършено е вече с Украйна каквато беше.

115

Анонимен

преди 2 години

Аааа,не така таварищ Радев каза че Украйна вече се е предала и здравите руски сили владеят положението!Така че украинците да се предадат немедленно, за да не излагат таварищ Радев.

114

Русия падна! Урааааа

преди 2 години

Русия обяви безусловна капитулация! Ураааааааааааааааааааааааааааааа!!

113

Анонимен

преди 2 години

135. Ако само със 150 вече са взели няколко села и забиват знамената на Кадиров, не ща да си мисля с цялата бригада.

112

Анонимен

преди 2 години

Върпроса е как да бъде разкаран Китай тогава ще се отпуши рогът на изобилието.